Kan geen afdruk voorbeeld Adobe Acrobat (. PDF)-bestanden

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 258106 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Wanneer u afdruk voorbeeld een bestand Adobe Acrobat (. PDF) in Microsoft Internet Explorer voor Macintosh, wordt een afdruk voorbeeld venster weer gegeven met alleen een kop- en voet tekst.

Wanneer u een bestand Adobe Acrobat (. PDF) in Internet Explorer 5. 5 of hoger voor Windows (alle versies) naar het afdruk voorbeeld probeert, wordt het volgende foutbericht weer gegeven:
Afdruk voorbeeld
Dit document mag geen afdruk voorbeeld weer gegeven.

Oorzaak

Dit probleem treedt op in Internet Explorer 5. 5 of hoger voor Windows (alle versies), omdat de invoegtoepassing Adobe Acrobat processen het afdrukken van PDF-bestanden en Internet Explorer niet wordt afgedrukt, of voorbeeld, PDF-bestanden.

De producten van andere leveranciers die worden beschreven in dit artikel worden geproduceerd door bedrijven die onafhankelijk van Microsoft zijn. Microsoft biedt geen enkele garantie, impliciet noch anderszins, omtrent de prestaties of betrouwbaarheid van deze producten.

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit een probleem is in Internet Explorer 5. 0 voor Macintosh.Dit gedrag is inherent aan het ontwerp voor Internet Explorer 5. 5 of hoger voor Windows (alle versies).

Eigenschappen

Artikel ID: 258106 - Laatste beoordeling: dinsdag 1 maart 2011 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
Trefwoorden: 
kbprb kbmt KB258106 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:258106
Vrijwaring inhoud KB-artikelen over niet langer ondersteunde producten
Dit artikel heeft betrekking op producten waarvoor Microsoft geen ondersteuning meer biedt. Daarom wordt dit artikel alleen in de huidige vorm aangeboden en wordt het niet meer bijgewerkt.

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com