Lync Online-påloggingen feil hvis for eksempel datamaskinen tid, dato, brukernavnet eller passordet er feil

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 2581291 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

PROBLEMET

Når en bruker prøver å logge på Microsoft Lync Online fra en bestemt datamaskin, han eller hun mottar en av følgende feilmeldinger:
 • Microsoft Lync 2013
  Kan ikke logge på Lync

  Kan ikke logge på Lync fordi datamaskinklokken ikke er riktig angitt. Hvis du vil kontrollere innstillingene for klokken på datamaskinen, kan du åpne dato og klokkeslett i Kontrollpanel.
 • Microsoft Lync 2010
  Kan ikke logge på Lync

  Brukernavn, passord og domene ser ut til å være feil. Kontroller at du la dem inn på riktig måte. Hvis problemet vedvarer, kontakter du kundestøtteteamet.
 • Microsoft Lync for Mac 2011
  Enten innstillingene for dato og klokkeslett er feil, eller filen digitalt sertifikat er ikke gyldig eller er installert på datamaskinen. Hvis datoen og klokkeslettet er riktig, kan du se nettverksansvarlig for å kontrollere at filen sertifikatet er gyldig...
Imidlertid kan denne samme bruker logge på fra en annen datamaskin som kjører Lync-klienten.

LØSNING

Hvis du vil løse dette problemet, må du kontrollere at datamaskinens klokke og tidssonen innstillingene er angitt riktig.

HVIS DU VIL HA MER INFORMASJON

Dette problemet kan oppstå hvis tid er innstilt på datamaskinen som brukeren ikke kunne logge på. Dette problemet kan oppstå hvis tid er forskjøvet.

For å finne ut om en tidsforskyvning er årsaken til problemet, kan du kontrollere om det finnes ClockSkew DWORD-verdien i følgende registerundernøkkel:
HKEY_USERS\.DEFAULT\Software\Microsoft\MSOIdentityCRL

Hvis ClockSkew DWORD-verdien er til stede, er mest sannsynlig årsak til feilmeldingen. En verdi på 300 representerer en tidsforskjell på fem minutter, og dette kan føre til Logg på problemet.

Trenger du fortsatt hjelp? Gå til den Office 365-fellesskapet .

Egenskaper

Artikkel-ID: 2581291 - Forrige gjennomgang: 27. juni 2014 - Gjennomgang: 9.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
 • Microsoft Lync Online
Nøkkelord: 
o365 o365e o365p o365a o365m o365022013 kbmt KB2581291 KbMtno
Maskinoversatt
VIKTIG: Denne artikkelen ble oversatt med maskinoversettelsesprogramvare fra Microsoft og muligens redigert av Microsoft Community via CTF-teknologi i stedet for av en oversetter. Microsoft tilbyr både menneskelig oversatte og maskinoversatte/Community-redigerte artikler, slik at du får tilgang til alle artiklene i vår Knowledge Base på ditt eget språk. En maskinoversatt eller Community-redigert artikkel er imidlertid ikke alltid perfekt. Den kan inneholde feil i vokabular, syntaks eller grammatikk, mye likt en fremmedspråklig som forsøker å snakke språket ditt. Microsoft har ikke ansvar for unøyaktige opplysninger, feil eller skade forårsaket av feilaktig oversettelse av innholdet eller kundenes bruk av informasjonen. Microsoft oppdaterer jevnlig maskinoversettelsesprogramvaren og -verktøyene for å forbedre redigering av maskinoversatte tekster.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende: 2581291

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com