Lync Online-i fel om inställningar, till exempel datortid, datum, användarnamnet eller lösenordet är felaktigt

Artikelöversättning Artikelöversättning
Artikel-id: 2581291 - Visa produkter som artikeln gäller.
Visa alla | Dölj alla

PROBLEMET

När en användare försöker logga in på Microsoft Lync Online från en viss dator får han eller hon något av följande felmeddelanden:
 • Microsoft Lync 2013
  Det går inte att logga in på Lync

  Det går inte att logga in på Lync eftersom datorns klocka inte är korrekt. Om du vill kontrollera datorns klockinställningar öppnar du datum och tid på Kontrollpanelen.
 • Microsoft Lync 2010
  Det går inte att logga in på Lync

  Användarnamn, lösenord och domän verkar vara felaktig. Se till att du har angett dem korrekt. Kontakta supportteamet om problemet kvarstår.
 • Microsoft Lync för Mac 2011
  Antingen inställningar för datum och tid är felaktiga eller filen digitalt certifikat är inte giltig eller installerade på datorn. Om datum och tid är korrekta nätverksadministratören att kontrollera filen digitalt certifikat...
Den här samma användare kan logga in från en annan dator som kör Lync-klienten.

LÖSNING

Kontrollera att datorns klocka och tidszonsinställningar är korrekt för att lösa problemet.

MER INFORMATION

Det här problemet kan uppstå om tiden är felaktigt inställd på den dator som användaren inte kunde logga in. Detta problem kan uppstå om tiden är sned.

Ta reda på om tiden skeva är orsaken till problemet genom att kontrollera om ClockSkew DWORD-värdet finns i följande registerundernyckel:
HKEY_USERS\.DEFAULT\Software\Microsoft\MSOIdentityCRL

Om det finns ClockSkew DWORD-värdet är det troligen orsaken till felmeddelandet. Ett värde på 300 representerar en tidsskillnad på fem minuter och detta kan orsaka problem logga in.

Behöver du hjälp? Gå till Office 365-Community .

Egenskaper

Artikel-id: 2581291 - Senaste granskning: den 27 juni 2014 - Revision: 9.0
Informationen i denna artikel gäller:
 • Microsoft Lync Online
Nyckelord: 
o365 o365e o365p o365a o365m o365022013 kbmt KB2581291 KbMtsv
Maskinöversatt
VIKTIGT: Denna artikel har översatts av Microsofts programvara för maskin-översättning och möjligen efterredigerats via CTF-teknologi av Microsofts community istället för av en professionell mänsklig översättare. För att du på ditt eget språk skall få tillgång till samtliga Knowledge Base-artiklar erbjuder Microsoft både mänskligt översatta såväl som maskinöversatta artiklar samt artiklar som efterredigerats av en community. En maskinöversatt artikel likväl som en artikel som blivit efterredigerad av en community är dock inte alltid helt perfekt, då de kan innehålla misstag i ordförrådet, syntax- och grammatikfel. Microsoft är inte ansvarigt för några felaktigheter, misstag eller skador orsakade av felöversättningar eller för våra kunders bruk av innehållet. Microsoft uppdaterar ofta sin programvara för maskinöversättning samt de verktyg som förbättrar den maskinöversatta efterredigeringen.
Den engelska versionen av artikeln är följande: 2581291

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com