Ένας αριθμός τηλεφώνου στο φάκελο επαφές δεν διαμορφώσετε σωστά στο Outlook 2000 και Outlook 2003

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 258171 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν εισάγετε έναν αριθμό τηλεφώνου μιας επαφής στο Microsoft Outlook 2000 ή το Microsoft Office Outlook 2003, ο αριθμός εμφανίζεται ως συμβολοσειρά μεγάλα, χωρίς μορφοποίηση αριθμών. Κωδικούς περιοχής, πόλης κωδικούς και κωδικούς χωρών δεν εμφανίζονται όπως αναμένεται και δεν είναι δυνατό να προετοιμαστεί μια κλήση από την επαφή. Για παράδειγμα, εάν πληκτρολογήσετε4255550187, ο αριθμός δεν εμφανίζεται ως(425) 555-0187. Εάν κάνετε διπλό κλικ στον αριθμό τουΈλεγχος αριθμού τηλεφώνουεμφανίζεται το παράθυρο διαλόγου και ολόκληρη η συμβολοσειρά αριθμών που εμφανίζεται στο πεδίο αριθμού τηλεφώνου.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή τοΤηλεφωνίακλειδιά μητρώου είναι λείπει ή είναι κατεστραμμένο.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, δημιουργήστε μια νέα τοποθεσία ιδιότητες κλήσης. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα: (Use the tools in the Windows Recovery Environment to repair Windows Vista. To do this, follow these steps:):
  1. Κάντε κλικAutoDialer, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΙδιότητες κλήσης.
  2. ΣτοΚαλώ απόενότητα, κάντε κλικ στο κουμπίκατάργηση. Επαναλάβετε αυτό το βήμα, για να καταργήσετε όλες τις θέσεις των ιδιοτήτων κλήσης.
  3. Κάντε κλικΝέα, πληκτρολογήστε τη χώρα ή περιοχή και τον υπεραστικό κωδικό που θέλετε, μπορείτε να κάνετε άλλες αλλαγές που είναι απαραίτητα για την τοποθεσία σας και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίOk.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 258171 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Outlook 2000 Standard Edition
  • Microsoft Office Outlook 2003
Λέξεις-κλειδιά: 
kbprb kbmt KB258171 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:258171

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com