Не може да управлява група за разпространение Препоръчано от Outlook с Exchange 2010 или Exchange 2013 пощенска кутия

Преводи на статии Преводи на статии
ID на статията: 2586832 - Преглед на продукти, за които се отнася тази статия.
Разгъване на всички | Сгъване на всички

Симптом

След Microsoft Exchange Server 2010 е настанявам, Microsoft Outlook потребителите да не може да се промени съставът на групите, за които те са посочени като управители. Когато те се опитват да направят това, те се появи следното съобщение за грешка:

Промените в членство в външен списък за разпространение не могат да бъдат записани. Нямате достатъчно разрешение да изпълнявате тази операция върху този обект.

Сгъване на изображениетоРазгъване на изображението
Съобщение за грешка Препоръчано от outlook.
Причина

Има няколко причини за това поведение.

Причина 1

Този behavior е до намерение в Exchange Server 2010 и Exchange Server 2013. Роля на транзитна база събиране на данни достъп контрол (RBAC) и свързаните с тях самообслужване роли, които го придружават бяха въведени в Exchange Server 2010. За да предотвратите неочаквано причиняват проблеми с групата за управление на клиенти, групата управление самообслужване роля сега е настроено на изключено по подразбиране.

За да разрешите този проблем, вижтеРезолюция № 1.

Причина 2

Групите за разпространение са конфигурирани да се управлява Препоръчано от други разпространение и групи за защита. За съжаление когато Exchange 2010 прие RBAC модел, може да няма да имате група управление на други групи. В Exchange 2010 и Exchange 2013 г трябва да изброи вашата група мениджъри и индивидуални потребители вместо група.

За да разрешите този проблем, вижте Резолюция 2.

Причина 3

Когато клиента Outlook се свързва с пощенска кутия в Exchange 2010 или Exchange 2013, връзка със справочната е сега насочени през Exchange сървър, който има роля за клиентски достъп (CAS). CAS сървъри намеси поканите за групата за управление и след това ги обработват чрез RBAC. Ако RBAC двигателя определя, че потребителят може да управлява тази група, тя позволява да бъде завършване на повикването. Обаче ако имате стойността Препоръчано от системния регистър за Най-близките GC , конфигуриран на клиента на Outlook, Outlook продължава да се свърже чрез сървъра на глобалния каталог вместо да става чрез Exchange CAS сървъра. Използването на най-близките глобалния каталог и сървъра DS стойности в системния регистър не се поддържа с пощенски хранилище на пощенски кутии в Exchange 2010 и по-късните версии.

За да разрешите този проблем, вижтеРезолюция 3.

Причина 4

Ако псевдоним на групата, в която потребителят се опитва да редактирате съдържа неразрешен знаци, можете да го редактирате Препоръчано от Outlook, дори ако разрешенията са конфигурирани правилно.

За да проверите за това състояние, започнете борса PowerShell и след това изпълнете следната команда:

get-distributiongroupgroup_name>
ЗабележкаGroup_name> placheholder представлява групата, в която потребителят може да редактира.

Ако черупката връща съобщение за грешка, което гласи, че групата е неуспешна проверка, трябва да разрешите проблема с групата и Уверете се, че тя преминава проверка.

За да разрешите този проблем, вижте Резолюция 4.

Причина 5

Групата, която се опитвате да промените трябва да бъде универсална група. CAS пренасочване и RBAC двигател не може да променяте местни или глобални групи.

За да разрешите този проблем, вижтеРезолюция 5.

Причина 6

Тази грешка е също задейства, ако групата, която се опитвате да редактирате не е член на глобалния адресен външен списък по подразбиране.

За да разрешите този проблем, вижтеРезолюция 6.

Разрешение

Резолюция № 1

Как да управлявате групи, които вече притежават в Exchange 2010

Резолюция 2

Как да управлявате групи с групи в Exchange 2010

Резолюция 3

Как да конфигурирате Outlook за специфични глобален Справочен сървър или за най-близките Сървърът за глобалния каталог

Резолюция 4

Exchange 2007 скриптове ъгъл: fix-псевдоним

Резолюция 5

Как да конвертирате глобални групи на универсални групи

Резолюция 6

Управляващият адресни списъци

Свойства

ID на статията: 2586832 - Последна рецензия: 25 юни 2013 г. - Редакция: 1.0
Важи за:
  • Microsoft Exchange Server 2010 Enterprise
  • Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise
Ключови думи: 
kbmt KB2586832 KbMtbg
Machine-translated Article
ВАЖНО: Тази статия е преведена с използване на софтуер за машинен превод на Microsoft и може да бъде коригирана чрез технологията Рамка за превод от общността (CTF). Microsoft предлага статии, преведени машинно, допълнително редактирани от общността, и статии, преведени от хора, за да може да предостави достъп на много езици до всички статии в нашата База знания. Статиите, преведени машинно и редактирани допълнително, може да съдържат грешки в лексиката, синтаксиса и/или граматиката. Microsoft не носи отговорност за каквито и да било неточности, грешки или вреди, предизвикани от неправилен превод на съдържанието или използването му от нашите клиенти. Повече за CTF – на http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/bg.
Щракнете тук, за да видите версия на тази статия на английски: 2586832

Изпратете обратна информация

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com