Δεν είναι δυνατή Διαχείριση ομάδας διανομής από το Outlook με γραμματοκιβώτιο του Exchange 2010 ή Exchange 2013

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2586832 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Το σύμπτωμα

Μετά την εγκατάσταση του Microsoft Exchange Server 2010, οι χρήστες του Microsoft Outlook ενδέχεται να μην μπορείτε να αλλάξετε τη συμμετοχή των ομάδων των οποίων αναφέρονται ως διαχειριστές. Κατά την προσπάθειά τους να το κάνετε αυτό, λαμβάνουν το ακόλουθο μήνυμα λάθους:

Δεν είναι δυνατή η αποθήκευση των αλλαγών για τα μέλη της λίστας διανομής. Δεν έχετε επαρκή δικαιώματα για να εκτελέσετε αυτήν τη λειτουργία σε αυτό το αντικείμενο.

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
Μήνυμα λάθους από το outlook.
Αιτία

Υπάρχουν πολλές αιτίες για αυτήν τη συμπεριφορά.

Αιτία 1

Αυτή η συμπεριφορά οφείλεται στη σχεδίαση του Exchange Server 2010 και το 2013 διακομιστή Exchange. Ρόλους ρόλο με βάση Access Control (RBAC) και το συσχετισμένο από το χρήστη ρόλους που συνοδεύει το θεσπίστηκαν στον Exchange Server 2010. Για να αποτρέψετε απροσδόκητα προκαλεί προβλήματα με τη Διαχείριση ομάδας πελατών, το ρόλο από το χρήστη της Διαχείρισης ομάδας έχει οριστεί τώρα απενεργοποιημένη από προεπιλογή.

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, ανατρέξτε στο θέμαΠροτεινόμενη αντιμετώπιση 1.

Αιτία 2

Ομάδες διανομής έχουν ρυθμιστεί για να διαχειρίζονται από άλλες διανομής και τις ομάδες ασφαλείας. Δυστυχώς, κατά την έκδοση Exchange 2010 το μοντέλο RBAC, μπορεί να έχετε πλέον μια ομάδα Διαχείριση άλλων ομάδων. Στο Exchange 2010 και το Exchange 2013, θα πρέπει να περιέχει σας ομάδα διαχειριστές και οι μεμονωμένοι χρήστες αντί για μια ομάδα.

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, ανατρέξτε στο θέμα Προτεινόμενη αντιμετώπιση 2.

Αιτία 3

Όταν ένα πρόγραμμα-πελάτης Outlook συνδέεται με ένα γραμματοκιβώτιο του Exchange 2010 ή Exchange 2013, τη σύνδεση καταλόγου τώρα κατευθύνεται, μέσω ενός διακομιστή Exchange που έχει το ρόλο διακομιστή πρόσβασης πελάτη (CA). Οι διακομιστές CAS διακόπτει τις κλήσεις για τη διαχείριση της ομάδας και, στη συνέχεια, να τις επεξεργαστείτε μέσω RBAC. Εάν ο μηχανισμός RBAC Καθορίζει ότι ο χρήστης μπορεί να διαχειριστεί αυτήν την ομάδα, επιτρέπει την κλήση να ολοκληρωθεί. Ωστόσο, εάν έχετε την τιμή μητρώου Πλησιέστερο GC ρυθμίσει τις παραμέτρους του υπολογιστή-πελάτη του Outlook, το Outlook εξακολουθεί να συνδεθεί μέσω διακομιστή καθολικού καταλόγου, αντί να περάσω από το διακομιστή Exchange CAS. Δεν υποστηρίζεται η χρήση της πλησιέστερης καθολικού καταλόγου και τιμές μητρώου διακομιστή DS με τα γραμματοκιβώτια του Exchange 2010 και νεότερες εκδόσεις.

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, ανατρέξτε στο θέμαΠροτεινόμενη αντιμετώπιση 3.

Αιτία 4

Εάν το ψευδώνυμο της ομάδας στην οποία ο χρήστης προσπαθεί να επεξεργαστείτε περιέχει χαρακτήρες χωρίς άδεια, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε το από το Outlook, ακόμα και αν τα δικαιώματα έχουν ρυθμιστεί σωστά.

Για να ελέγξετε για αυτήν τη συνθήκη, ξεκινήστε το PowerShell Exchange και, στη συνέχεια, εκτελέστε την ακόλουθη εντολή:

Get-distributiongroupgroup_name>
Σημείωση Το group_name> placheholder, αντιπροσωπεύει την ομάδα στην οποία ο χρήστης δεν είναι δυνατό να επεξεργαστεί.

Εάν το κέλυφος επιστρέφει ένα μήνυμα λάθους που αναφέρει ότι η ομάδα απέτυχε η επικύρωση, πρέπει να επιλύσετε το πρόβλημα με την ομάδα και να βεβαιωθείτε ότι περνάει επικύρωσης.

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, ανατρέξτε στο θέμα Προτεινόμενη αντιμετώπιση 4.

Αιτία 5

Η ομάδα που προσπαθείτε να αλλάξετε πρέπει να είναι μια καθολική ομάδα. Η ανακατεύθυνση CAS και του μηχανισμού RBAC δεν είναι δυνατό να αλλάξετε τοπικές ή καθολικές ομάδες.

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, ανατρέξτε στο θέμαΑνάλυση 5.

Αιτία 6

Αυτό το σφάλμα προκαλείται επίσης εάν η ομάδα που προσπαθείτε να επεξεργαστείτε δεν είναι μέλος της την προεπιλεγμένη λίστα καθολικών διευθύνσεων.

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, ανατρέξτε στο θέμαΑνάλυση 6.

Αντιμετώπιση

Προτεινόμενη αντιμετώπιση 1

Πώς μπορείτε να διαχειριστείτε τις ομάδες που μου ανήκει ήδη στο Exchange 2010

Προτεινόμενη αντιμετώπιση 2

Πώς μπορείτε να διαχειριστείτε τις ομάδες με τις ομάδες στο Exchange 2010

Προτεινόμενη αντιμετώπιση 3

Τρόπος ρύθμισης παραμέτρων του Outlook για έναν συγκεκριμένο καθολικό διακομιστή καταλόγου ή στο πλησιέστερο διακομιστή καθολικού καταλόγου

Προτεινόμενη αντιμετώπιση 4

Γωνία δέσμης ενεργειών του Exchange 2007: η επιδιόρθωση-ψευδώνυμο

Ανάλυση 5

Πώς να μετατρέψετε καθολικές ομάδες σε ευρείες ομάδες

Ανάλυση 6

Διαχείριση λιστών διευθύνσεων

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2586832 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 25 Ιουνίου 2013 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Exchange Server 2010 Enterprise
  • Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise
Λέξεις-κλειδιά: 
kbmt KB2586832 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2586832

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com