Met het postvak van Exchange 2010- of Exchange 2013 beheren distributiegroep niet in Outlook

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2586832 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptoom

Nadat u Microsoft Exchange Server 2010 is geïnstalleerd, is het mogelijk dat gebruikers van Microsoft Outlook niet het lidmaatschap van groepen waarvan ze als de managers worden weergegeven wijzigen. Wanneer ze proberen om dit te doen, wordt het volgende foutbericht weergegeven:

Wijzigingen in het lidmaatschap van een distributielijst kunnen niet worden opgeslagen. U beschikt niet over voldoende machtigingen om deze bewerking op dit object.

Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
Foutbericht in outlook.
Oorzaak

Er zijn verschillende oorzaken voor dit probleem.

Oorzaak 1

Dit gedrag is inherent aan het ontwerp in Exchange Server 2010 en 2013 van Exchange Server. Rol op basis van Access Control RBAC () en de bijbehorende zelf rollen die worden geleverd zijn geïntroduceerd in Exchange Server 2010. Om te voorkomen dat klanten onverwacht veroorzaakt door problemen met het groepsbeheer, is de groep zelf rol nu ingesteld op standaard uit.

U lost dit probleem, ZieOplossing 1.

Oorzaak 2

Distributiegroepen worden geconfigureerd om te worden beheerd door andere distributielijsten en beveiligingsgroepen. Helaas, wanneer Exchange 2010 het model RBAC vastgesteld, kan niet meer hebt u een groep andere groepen beheren. In Exchange 2010 en 2013 Exchange, moet uw groep managers en afzonderlijke gebruikers in plaats van een groep worden vermeld.

U lost dit probleem, Zie Resolutie 2.

Oorzaak 3

Wanneer een Outlook-client verbinding met een Exchange 2010- of Exchange 2013 postbus maakt, wordt de Directory-verbinding nu door een Exchange-server dat de Client Access Server (CAS)-rol heeft geleid. De CAS servers onderscheppen van de uitnodigingen voor het groepsbeheer en ze vervolgens te verwerken via RBAC. Als de engine RBAC bepaalt dat de gebruiker deze groep kunt beheren, kunt het gesprek worden voltooid. Als u de registerwaarde Die het dichtst GC is geconfigureerd op de Outlook-client, blijft Outlook echter verbinding maken via de GC-server gebruikt in plaats van via de Certificeringsinstanties van de Exchange-server. Het gebruik van de dichtstbijzijnde globale catalogus en registerwaarden DS-Server wordt niet ondersteund met postbussen in Exchange 2010 en latere versies.

U lost dit probleem, ZieResolutie 3.

Oorzaak 4

Als de alias van de groep die de gebruiker probeert te bewerken niet-toegestane tekens bevat, niet kunt u deze bewerken vanuit Outlook, zelfs als de machtigingen op de juiste manier zijn geconfigureerd.

Test voor deze voorwaarde, start de Exchange PowerShell en voer de volgende opdracht:

Get-distributiongroupgroepsnaam>
Opmerking De groepsnaam> placheholder vertegenwoordigt de groep die de gebruiker kan niet worden bewerkt.

Als de shell een foutbericht waarin wordt aangegeven retourneert dat de groep validatie is mislukt, moet u los het probleem met de groep en zorg ervoor dat het wordt gevalideerd.

U lost dit probleem, Zie Resolutie 4.

Oorzaak 5

De groep die u wilt wijzigen, moet een universele groep. Het omleiden van CA's en de RBAC motor wijzigen lokale of globale groepen niet.

U lost dit probleem, ZieResolutie 5.

Oorzaak 6

Deze fout wordt ook geactiveerd als de groep die u probeert te bewerken geen lid van de standaard globale adreslijst is.

U lost dit probleem, ZieResolutie 6.

OPLOSSING

Oplossing 1

Het beheren van groepen die ik heb al in Exchange 2010

Resolutie 2

Het beheren van groepen met groepen in Exchange 2010

Resolutie 3

Outlook configureren om specifieke global catalog-server of naar de dichtstbijzijnde globale catalogus-server

Resolutie 4

Exchange 2007 Scripting hoek: fix-alias

Resolutie 5

Globale groepen converteren naar de universele groepen

Resolutie 6

Beheren van adreslijsten

Eigenschappen

Artikel ID: 2586832 - Laatste beoordeling: dinsdag 25 juni 2013 - Wijziging: 1.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Exchange Server 2010 Enterprise
  • Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise
Trefwoorden: 
kbmt KB2586832 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door middel van automatische vertalingssoftware van Microsoft en is mogelijk nabewerkt door de Microsoft Community via CTF-technologie (Community Translation Framework) of door een menselijke vertaler. Microsoft biedt zowel automatisch vertaalde, door mensen vertaalde en door de community nabewerkte artikelen aan, zodat er in meerdere talen toegang is tot alle artikelen in onze Knowledge Base. Een vertaald of bewerkt artikel kan fouten bevatten in vocabulaire, syntaxis of grammatica.. Microsoft is niet verantwoordelijk voor eventuele onjuistheden, fouten of schade ten gevolge van een foute vertaling van de inhoud van een bericht of het gebruik van deze vertaalde berichten door onze klanten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2586832

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com