Kan ikke behandle distribusjonsgruppe fra Outlook med postboksen på Exchange 2010 eller Exchange 2013

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 2586832 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

Symptom

Når Microsoft Exchange Server 2010 er installert, kan det hende at Microsoft Outlook-brukere kan ikke endre medlemskapet for grupper som de er oppført som ledere. Når de prøver å gjøre dette, får du følgende feilmelding:

Kan ikke lagre endringer i distribusjonslistemedlemskap. Du har ikke tilstrekkelige tillatelser til å utføre denne operasjonen på dette objektet.

Skjul dette bildetVis dette bildet
Feilmelding fra outlook.
Årsak

Det er flere årsaker til dette problemet.

Årsak 1

Denne virkemåten er standard i Exchange Server 2010 og Exchange Server-2013. ? Rollen basert Access Control (RBAC) og tilknyttede selvbetjent rollene som følger med den ble introdusert i Exchange Server 2010. Gruppen management selvbetjent rollen er nå angitt til deaktivert som standard for å hindre at kunder uventet forårsaker problemer med group management.

Hvis du vil løse dette problemet, kan du seLøsning 1.

Årsak 2

Distribusjonsgrupper er konfigurert til å administreres av andre distribusjon og sikkerhetsgrupper. Når Exchange 2010 innført ? RBAC-modell, kan du dessverre ikke lenger har en gruppe behandle andre grupper. I Exchange 2010 og Exchange-2013, må du vise gruppelederne og individuelle brukere i stedet for en gruppe.

Hvis du vil løse dette problemet, kan du se LØSNING 2.

Årsak 3

Når en Outlook-klient kobler til en Exchange 2010 eller Exchange 2013 postboks, går nå Directory-tilkobling via en Exchange-server som har rollen Client Access Server (CAS). CAS-servere fange opp kall for administrasjon av gruppen, og deretter kan du behandle dem gjennom ? RBAC. Hvis motoren ? RBAC bestemmer at brukeren kan administrere denne gruppen, kan fullføre kallet. Hvis du har den Nærmeste GC -registerverdien konfigurert i Outlook-klienten, fortsetter imidlertid Outlook å koble seg til gjennom den globale katalogserveren i stedet for å gå gjennom Sertifiseringsinstanser for Exchange-serveren. Bruk av nærmeste globale katalogen og registerverdiene for DS-Server støttes ikke med postbokser i Exchange 2010 og senere versjoner.

Hvis du vil løse dette problemet, kan du seLøsning 3.

Årsak 4

Hvis aliaset til gruppen som brukeren prøver å redigere, inneholder ikke-godkjente tegn, kan du redigere den fra Outlook, selv om tillatelsene er riktig konfigurert.

Starter Exchange-PowerShell for å teste betingelsen, og deretter kjører du følgende kommando:

Get-distributiongroupgroup_name>
Merk Group_name> placheholder som representerer gruppen som brukeren kan redigere.

Hvis skallet returnerer en feilmelding som sier at gruppen ikke validering, må du løse problemet med gruppen og kontroller at den sender validering.

Hvis du vil løse dette problemet, kan du se LØSNING 4.

Årsaken 5

Gruppen du prøver å endre må være en universal gruppe. CAS-omadressering og ? RBAC-motoren kan ikke endre lokale eller globale grupper.

Hvis du vil løse dette problemet, kan du seLØSNING 5.

Årsak 6

Denne feilen utløses også hvis gruppen du prøver å redigere, ikke er medlem av den standard global adresselisten.

Hvis du vil løse dette problemet, kan du seLØSNING 6.

Løsning

Løsning 1

Hvordan du behandler grupper som jeg allerede eier i Exchange 2010

LØSNING 2

Administrere grupper med grupper i Exchange 2010

Løsning 3

Slik konfigurerer du Outlook til en bestemt global katalogserver eller til nærmeste global katalogserver

LØSNING 4

Exchange 2007 skripting hjørne: fix-alias

LØSNING 5

Slik konverterer globale grupper til universelle grupper

LØSNING 6

Behandle adresselistene

Egenskaper

Artikkel-ID: 2586832 - Forrige gjennomgang: 25. juni 2013 - Gjennomgang: 1.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
  • Microsoft Exchange Server 2010 Enterprise
  • Microsoft Exchange Server 2013 Enterprise
Nøkkelord: 
kbmt KB2586832 KbMtno
Maskinoversatt
VIKTIG: Denne artikkelen ble oversatt med maskinoversettelsesprogramvare fra Microsoft og muligens redigert av Microsoft Community via CTF-teknologi i stedet for av en oversetter. Microsoft tilbyr både menneskelig oversatte og maskinoversatte/Community-redigerte artikler, slik at du får tilgang til alle artiklene i vår Knowledge Base på ditt eget språk. En maskinoversatt eller Community-redigert artikkel er imidlertid ikke alltid perfekt. Den kan inneholde feil i vokabular, syntaks eller grammatikk, mye likt en fremmedspråklig som forsøker å snakke språket ditt. Microsoft har ikke ansvar for unøyaktige opplysninger, feil eller skade forårsaket av feilaktig oversettelse av innholdet eller kundenes bruk av informasjonen. Microsoft oppdaterer jevnlig maskinoversettelsesprogramvaren og -verktøyene for å forbedre redigering av maskinoversatte tekster.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende: 2586832

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com