Windows Internet Explorer 10 build-pre-beta este acum disponibil pentru Preview-ul Dezvoltatorilor de Windows

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2587683
Măriți totul | Reduceți totul

Introducere

Windows Internet Explorer 10 build-pre-beta este acum disponibil pentru Preview-ul Dezvoltatorilor de Windows Windows Internet Explorer 10 dezvoltator de previzualizare vă ajută să obține conținutul de pe web mai repede și easier. Windows Internet Explorer 10 dezvoltator Preview ajută, de asemenea, oferă un web browsing experience, care este mai sigur decât vreodată.

Notă Windows Internet Explorer 10 dezvoltator Preview este inclusă în Windows dezvoltator de previzualizare. Windows Internet Explorer 10 build-pre-beta nu este încă disponibil pentru Windows 7.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Caracteristici

În plus față de experiența clasică oferită de Windows Internet Explorer pe desktop-ul Windows, Windows Internet Explorer 10 build-pre-beta este primul navigator de internet Windows care este proiectat special pentru preluarea de comenzi prin atingerea ecranului tactil.

Notă Pentru a încerca noi touch experience, Windows Internet Explorer 10 dezvoltator de examinare trebuie să setați ca browser implicit.

Cerințele de sistem

Pentru a vizualiza cerințele de sistem și citi noutăți referitoare la lansarea Windows Internet Explorer 10 build-pre-beta, vizitați următoarea pagină de internet Microsoft:
http://IE.Microsoft.com/testdrive/info/ReleaseNotes/default.html

REFERINȚE

Pentru a afla mai multe despre Windows Internet Explorer 10, vizitați următoarea pagină de internet Microsoft:
http://IE.Microsoft.com/testdrive/

Pentru mai multe informații despre Internet Explorer de la echipa Internet Explorer, vizitați pagina de internet a IEBlog la adresa:
http://blogs.msdn.com/b/IE/

Proprietă?i

ID articol: 2587683 - Ultima examinare: 1 februarie 2012 - Revizie: 5.0
Cuvinte cheie: 
kbautohotfix kbqfe kbhotfixserver kbfix kbmt KB2587683 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol:2587683

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com