Programma's verwijderen uit de lijst met "Open met"

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 258860 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Samenvatting

Als u een geregistreerd bestandstype rechter, kunt u deOpenen metopdracht voor het selecteren van een programma om het bestand te openen. Elk programma dat u gebruikt is toegevoegd aan deOpenen metlijst voor dat bestand type, zelfs als het programma dat u gebruikt kan het geselecteerde bestandstype te openen. Bijvoorbeeld, als u Microsoft Paint (SPaint.exe) in hetOpenen methet dialoog venster wanneer u een tekstdocument (een bestand met de extensie. txt) opent het programma Paint wordt vermeld in deOpenen metlijst voor alle tekst documenten, hoewel Paint is geen tekst bestanden openen. In dit artikel wordt beschreven hoe u programma's verwijderen uit deOpenen metlijst.

Meer informatie

WAARSCHUWING: Als u de register-Editor onjuist gebruikt, kunnen er ernstige problemen veroorzaken dat u uw besturings systeem opnieuw moet installeren. Microsoft kan niet garanderen dat problemen die voortkomen uit een onjuist gebruik van register-Editor kunnen worden opgelost. Gebruik de register-Editor op eigen risico.

De programma's op deOpenen metlijst van voor elk bestandstype zijn onafhankelijk van dat bestand programma's geregistreerd. Items verwijderen uit deze lijst, zoek de volgende registersleutel
HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\ Explorer\FileExts\.extensie\OpenWithList
Opmerking: De bovenstaande registersleutel is één pad, maar zijn hier voor leesbaarheid.

waarextensiede bestandsextensie van het bestand is type waarvanOpenen metlijst die u wilt wijzigen. Verwijder de waarde in deze sleutel waarmee het programma wordt verwijderd uit deOpenen metlijst.

Eigenschappen

Artikel ID: 258860 - Laatste beoordeling: maandag 26 september 2011 - Wijziging: 3.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Windows® 2000 Server
  • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
  • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
Trefwoorden: 
kbenv kbFAQ kbhowto kbui kbmt KB258860 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:258860

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com