Cum se depanează MMSSPP mesaje de eroare de sincronizare în Office 365 dedicat

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2590119 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

Rezumat

Acest articol enumeră codurile de eroare Microsoft reușit consolidare servicii Serviciu de asigurare acces furnizor (MMSSPP) sincronizare cu rezoluții pentru erorile care reprezintă acele coduri.

În prezent, clienții pot găsi erorile de sincronizare menționate în raport Sincronizare MMSSPP. MMSSPP Sync raportul este prevăzută pentru Microsoft Office 365 dedicat clienții o dată pe zi.

NotăÎn cazul în care clienții doresc să primesc eroare de sincronizare rapoarte mai frecvent, acestea pot prezenta o cerere de schimbare prin managerul lor de serviciu de livrare. Frecvența de rapoarte poate fi mărită la cel mult o dată pe ciclu de sincronizare MMSSPP.

Toate erorile de sincronizare (care este, aceste erori al cărui cod începe cu "SE") au același impact indiferent de eroare specifice sincronizării. Urmează o descriere a acestui impact. Erori de asigurare a accesului (care este, aceste erori ale căror coduri începe cu "PE") nu au acest impact.

Impactul de eroare generale sincronizare

Dacă obiectul a fost sincronizat anterior fără erori la directorul MSO-a găzduit, MMSSPP nu va sincroniza modificările atribut nou la obiect la Listă tabel MSO-a găzduit la nivel mondial adresa (GAL). Dacă aceasta este prima dată că acest obiect este fiind sincronizate de MMSSPP, obiectul nu vor fi sincronizate la directorul MSO-a găzduit. Orice actualizări de atribut la obiect client, cum ar fi o noua adresa de mail sau un membru de Grup nou sau eliminate, nu vor fi sincronizate la directorul MSO-a găzduit. Aceste actualizări de atribut, prin urmare, nu va fi văzut în GAL MSO-a găzduit până când această condiție de eroare este corectată prin Rezoluția care este menționat în secțiunea "specifice sincronizării eroare impactul". Impactul declarațiile enumerate în mesajele de eroare specifice sincronizării sunt toate în afară de general impactul pe care este menționat aici. Dacă nu există nici un impact suplimentare, explicația va avea următorul cuprins:
Nu există nici un impact suplimentare. A se vedea "Impactul de eroare generale sincronizare"secțiunea de la începutul acestui articol pentru o descriere a impactului acestei erori de sincronizare.

Informații suplimentare

Notă Ar trebui să utilizați nume de sign-in distins sursa (DN) a unui obiect, atunci când căutați pentru erorile de sincronizare. Dacă sursa DN nu funcționează, trebuie să utilizați DN gestionate de un obiect.


Notă Pentru erori asociate cu grupuri și grup de membru, a se vedea "Membre lipsă în grup de distribuire"secțiune.
 • SE1008No targetAddress obiect USER

  obiect USER nu are o cutie poștală (homeMDB), și nu există nici o valoare targetAddress . Acest lucru duce la erori de e-mail imposibil de livrat.

  Impact: Nu există nici un impact suplimentare. A se vedea "Impactul de eroare generale sincronizare"secțiunea de la începutul acestui articol pentru o descriere a impactului acestei erori de sincronizare.

  Rezolutie:Creează o cutie poștală pentru obiectul de utilizator. Sau, punct de valoarea targetAddress la o cutie poștală existentă.

 • Valoare de atribut SE1101The mail nu este valid

  Format de adresa de mail Simple Mail Transfer Protocol (SMTP) este incorectă sau conține caractere neacceptate.

  Impact:În cazul în care cutia poștală de client este prezent, aceasta nu poate fi migrată în directorul MSO-a găzduit până când această problemă este corectată.

  Rezolutie:Atributul mail trebuie corectate înainte de MMSSPP pot relua sincronizare. Pentru mai multe informații despre cum sa corectezi formatul adresa SMTP, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
  316061 XADM: Conectorul SMTP returnează un mesaj de eroare atunci când sunt utilizate caracterele invalide

 • Valoare de atribut SE1102 Mail nu este în Listă tabel domeniu de SMTP gestionate

  Sufixul SMTP de atributul mail nu este în Listă tabel de domenii de SMTP, care sunt permise pentru a avea asigurarea accesului cutia poștală. (Această listă este, de asemenea, cunoscut ca Listă tabel de domenii pentru a reușit SMTP).

  Impact:În cazul în care cutia poștală de client este prezent, aceasta nu poate fi migrată în directorul MSO-a găzduit până când această problemă este corectată.

  Rezolutie: Contact MSO dacă acest domeniu SMTP ar trebui să fie adăugate la Listă tabel domeniu de SMTP gestionate. Sau, corect adresa de e-mail în cazul în care nu este valid.
  • MMSSPP se așteaptă ca toate obiectele utilizator care deține o cutie poștală (homeMDB sau configurabil poștală Indicator Tag [CMIT]) într-un client local mail sistem pentru a avea o adresa de mail, care are un sufix în Listă tabel domeniu de SMTP gestionate.
  • Singura excepție apare la stabilirea unei valori a atributului targetAddress este, de asemenea. De exemplu, o excepție apare atunci când cutia poștală de client nu este local câmin dar este externe sistemului de mail client.
  • PrudențăDacă la adresa de mail este schimbat pe obiectul de client, astfel încât sufixul său nu este în Listă tabel domeniu de SMTP reușit nici mai mult, dacă acel utilizator a unei cutii poștale de MSO-a găzduit, cutia poștală MSO-găzduit va fi deprovisioned și va genera o eroare de sincronizare SE1153. Pentru mai multe informații despre eroarea de sincronizare a SE1153, a se vedea SE1153.

 • SE1103Mail atribut este null

  Atributul mail nu este setat pe grup sau contact obiect (valoare nulă).

  Impact:Nu există nici un impact suplimentare. A se vedea "Impactul de eroare generale sincronizare"secțiunea de la începutul acestui articol pentru o descriere a impactului acestei erori de sincronizare.

  Rezolutie:Asociați o valoare de atribut mail la obiect în pădurea de client.

  NotăMMSSPP se așteaptă ca toate grup și contact obiecte să aveți un SMTP definite, valabil adresa de mail.

 • SE1104The targetAddress nu este prezent

  Atributul targetAddress nu este prezent pe un obiect contact (valoare nulă). Toate obiectele de contact care au o adresă de e-mail în Listă tabel domeniu de SMTP reușit ar trebui să aibă lor valori a atributului targetAddress indică spre o adresă SMTP extern.

  Impact:Nu există nici un impact suplimentare. A se vedea "Impactul de eroare generale sincronizare"secțiunea de la începutul acestui articol pentru o descriere a impactului acestei erori de sincronizare.

  Rezolutie:Asociați o valoare validă externe targetAddress pentru fiecare obiect afectate de contact.

  NotăUn exemplu de o valoare validă targetAddress este după cum urmează:
  SMTP:userA@domainX.fabrikam.com

 • SE1106 Valoarea atributului mail nu este unic

  Un alt obiect într-una din padurile clientului în domeniul de sincronizare MMSSPP are aceeași adresă de poștă electronică.

  Impact: În cazul în care cutia poștală de client este prezent, aceasta nu poate fi migrată în directorul MSO-a găzduit până când această problemă este corectată.

  Rezolutie:Modificați atributul mail la o valoare unică. Utilizați următoarea interogare usoare Director Access Protocol (LDAP) pentru a identifica obiecte care au aceeași adresă de e-mail:
  (&(|(objectCategory=user)(objectCategory=contact)(objectCategory=group))(mail=<email>))
  De exemplu, o interogare pentru adresa de e-mail Kim.Akers@contoso.com seamănă cu următorul:
  (&(|(objectCategory=user)(objectCategory=contact)(objectCategory=group))(mail=Kim.Akers@contoso.com))

 • Valori a atributului targetAddress SE1107The nu este valid

  Format din valoarea targetAddress este incorectă sau conține caractere neacceptate.

  Impact: Nu există nici un impact suplimentare. A se vedea "Impactul de eroare generale sincronizare"secțiunea de la începutul acestui articol pentru o descriere a impactului acestei erori de sincronizare.

  Rezolutie: Valori a atributului targetAddress trebuie să fie corectate. Pentru mai multe informații despre cum sa corectezi formatul adresa SMTP, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
  316061 XADM: Conectorul SMTP returnează un mesaj de eroare atunci când sunt utilizate caracterele invalide
  • În cazul în care cutia poștală nu este găzduit în MSO, sufixul de domeniu targetaddress pentru obiecte utilizator activate pentru poștă nu ar trebui să fie în Listă tabel domeniu de SMTP gestionate.
  • În cazul în care cutia poștală este găzduit în MSO, sufixul de domeniu targetaddress pentru obiecte utilizator activate pentru corespondență ar trebui să fie în Listă tabel domeniu de SMTP reușit (în cazul în care opțiunea de Noi angaja asigurarea accesului cutia poștală este stabilit off) sau null (în cazul în care opțiunea de Noi angaja asigurarea accesului cutia poștală este setat pe on).
  • Un exemplu de valoare valabile targetAddress este după cum urmează:
   SMTP:userA@domainX.fabrikam.com
  • Asigurați-vă că valoarea targetAddress nu include un spa?iu sau alte caractere nevalide. Adulmecător spații sunt valide și sunt deosebit de dificil de a vedea.

 • SE1112 Valoarea targetAddress este în Listă tabel domeniu de SMTP gestionate

  Sufixul SMTP de valori a atributului targetAddress indică Listă tabel domeniu de SMTP gestionate.

  Impact:Nu există nici un impact suplimentare. A se vedea "Impactul de eroare generale sincronizare"secțiunea de la începutul acestui articol pentru o descriere a impactului acestei erori de sincronizare.

  Rezolutie:Schimba sufixul de valori a atributului targetAddress astfel încât sufixul puncte de la un domeniu care nu este în Listă tabel domeniu de SMTP gestionate și este, prin urmare, din application scope pentru asigurarea accesului cutia poștală. Aceste obiecte au o cutie poștală care este găzduit pe un sistem extern (care este, nu pe un sistem de poștă electronică client local) și vor fi sincronizate la directorul MSO-găzduit ca utilizatori activați pentru poștă.

 • SE1115The atributul mail nu se potrivește cu valori a atributului targetAddress al obiectului contact

  Atributul mail al obiectului de contact nu este în Listă tabel domeniu de SMTP a reușit, și valoarea targetAddress nu se potrivește cu atributul mail. MMSSPP se așteaptă ca toate obiectele interne de contact care au o adresa mail sufixul de domeniu din Listă tabel domeniu SMTP pentru a avea mail și targetAddress atributele de potrivire.

  Impact:Nu există nici un impact suplimentare. A se vedea "Impactul de eroare generale sincronizare"secțiunea de la începutul acestui articol pentru o descriere a impactului acestei erori de sincronizare.

  Rezolutie: Atributele mail și targetAddress trebuie să se potrivească pentru toate obiectele de contact interne. Contacte interne sunt cele care au un sufix de corespondență în Listă tabel domeniu de SMTP gestionate.

 • Valoare de adresa SE1117 Proxy nu este unic

  Proxy atributul proxyAddresses conține o adresă duplicat într-una din padurile clientului în domeniul de sincronizare MMSSPP. Un alt obiect are deja aceeași adresă proxy în atributul lui Microsoft gestionate proxyAddresses . Atribut duplicat gestionate proxyAddress pot veni la unul din următoarele atribute:
  • Un atribut mail sursă
  • Un atribut proxyAddress sursă
  • Un atribut TargetAddress sursă

   Notă Acest atribut fluxurilor gestionată schema Active Directory ca un atribut secundare proxyAddress .


  Impact:Nu există nici un impact suplimentare. A se vedea "Impactul de eroare generale sincronizare"secțiunea de la începutul acestui articol pentru o descriere a impactului acestei erori de sincronizare.

  Rezolutie:Ștergeți adresa de proxy duplicat din atributul proxyAddresses a obiectului corespunzătoare, care nu trebuie să aibă adresă. Pentru aceasta, utilizați interogarea LDAP următoarele pentru a identifica obiecte care împărtășesc aceeași adresă proxy:
  (&(|(objectCategory=user)(objectCategory=contact)(objectCategory=group))(proxyAddresses=<address>))
  De exemplu, o interogare pentru adresa proxy Kim.Akers@contoso.com seamănă cu următorul:
  (&(|(objectCategory=user)(objectCategory=contact)(objectCategory=group))(proxyAddresses=SMTP:kim.akers@contoso.com))
  NotăPentru a menține capacitatea de a răspunde la adresele de moștenire, unele adrese proxy gestionate sunt protejate de ștergerea accidentală și nu sunt automat golită de gestionată schema Active Directory atunci când acestea sunt eliminate la sursă. Pentru a rezolva această problemă, urmați aceste instrucțiuni:
  • Dacă eroarea specifică o adresă proxy, care este într-un domeniu gestionate de rutare (cum ar fi @mgd.contoso.com), adresă proxy trebuie eliminate de suport Microsoft Online Services.
  • Adresele proxy de tip x 500 proxy nu au fost eliminate în pre-12.2 versiuni de MMSSPP atunci când acestea au fost eliminate de la schema Active Directory sursa. În versiunea curentă, 500 x adrese proxy care sunt șterse din pădurea de client sunt șterse imediat de gestionat de pădure. x 500 adrese proxy care anterior au fost eliminate din Pădurea clientului, dar că încă mai există în Active Directory gestionată schema acum pot fi eliminate. Pentru a elimina aceste x 500 adrese proxy, urmați acești pași:
   1. Adauga nedorite x 500 adresele proxy înapoi la obiectul original sursa.
   2. Așteptați două cicluri de sincronizare.
   3. Remove unwanted x 500 adrese proxy la obiectul sursă. Adresa proxy nedorite vor fi eliminate din gestionată schema Active Directory în următorul ciclu de sincronizare.
 • SE1118Mailnickname este null

  MailNickname este gol pe obiectul contact client, și MMSSPP nu poate genera un obiect de contact client utilizând atributul mailNickname generator de reguli. Implicit atribut generator de reguli va încerca să utilizați givenName (cunoscut ?i ca primul nume) și atributele de Sn (de asemenea, cunoscut sub nume de sign-in de familie) în Active Directory pentru a genera o valoare mailNicknamepentru o persoană de contact care au o valoare care este definit pe obiectul de client.

  Impact: Nu există nici un impact suplimentare. A se vedea "Impactul de eroare generale sincronizare"secțiunea de la începutul acestui articol pentru o descriere a impactului acestei erori de sincronizare.

  Rezolutie: Setați o valoare MailNickname sau o givenName (de asemenea, cunoscut ca primul nume) și valoare de atribut Sn (de asemenea, cunoscut sub nume de sign-in de familie) pe obiectul contact client.

 • Sufix de atribut SE1119Mail meciuri sufixul adresei rutare gestionate

  Sufixul atributul mail nu trebuie să se potrivească sufixul adresei rutare gestionate. Sufixul adresei rutare gestionate este folosit la ruta mail la obiectul clientului la o cutie poștală MSO-a găzduit, în marcă de timp ce mediul de moștenire mail Clientul este încă într-o fază de coexistență cu Osciloscopul. Prin urmare, acesta ar trebui să fi folosit numai ca parte a targetAddress și secundar SMTP proxyAddresses și niciodată în mail sau adresa SMTP principală pe un obiect client. Sufixul adresei rutare gestionate de obicei durează format @mgd.contoso.com.

  Impact:Cutia poștală de client, dacă este prezent, nu poate fi migrată în directorul MSO-a găzduit până când această problemă este corectată.

  Rezolutie:Schimba adresa de mail la o valoare validă de SMTP, care are un sufix care nu este sufixul adresei rutare gestionate.

 • SE1125 Utilizator obiect validarea nu a reu?it pentru obiectul DN [NC =...DC = com] în Export poștă Flow (mail = [user@contoso.com]; targetAddress = [SMTP:user@northwindtraders.com])

  Combinația de atributul mail și atributul TargetAddress nu utilizează o configurație valabil.

  Impact: Imposibil de finalizat o acțiune de asigurare a accesului din cauza o stare validă pe obiectul de client. Această stare nevalidă poate bloca oricare dintre următoarele acțiuni:
  • Cutie poștală deprovisioning
  • Asigurarea accesului cutia poștală
  • Mail-asigurarea accesului utilizatorului
  • Mail utilizator deprovisioning

  Rezoluție: Asigurați-vă că o combina?ie validă de atributul mail și atributul targetAddress este aplicat la obiectul sursă. De asemenea, asigurați-vă că adresa țintă nu include un trailing spațiu alb.

  Note
  • Pentru utilizatorii de poștă electronică: atributul targetAddress trebuie să corespundă atributul mail sau trebuie să fie null. (Verificați regulile de provizionare.)
  • Pentru cutiile poștale: sufixul targetAddress ar trebui să fie un domeniu gestionate de rutare (care este, un domeniu care conține @mgd) dacă nu este activată caracteristica de noi angaja. Sau, targetAddress sufixul ar trebui să fie nulă dacă este activată caracteristica angaja noi. Domeniu de atributul mail ar trebui să fie în Listă tabel de MMSSPP inclus SMTP domenii. Listă tabel de MMSSPP inclus SMTP domenii este personalizat de fiecare client.

  Pentru mai multe informații despre caracteristica angaja noi, a se vedea "Mai multe informații despre noi angaja scenariu"secțiune.
 • SE1129Detectat o cutie poștală de client și o cutie poștală a reușit pentru obiectul DN [NC =...]

  O valoare de homeMDB există atât clientul, cât și mediile gestionate.

  Impact: Atributele fluxul la obiectul sursă la obiect Active Directory gestionate până când această problemă este corectată.

  Rezolutie: În cazul în care utilizatorul ar trebui să aibă o cutie poștală a găzduit în MSO, elimina homeMDB de client Active Directory. Dacă utilizatorul nu trebuie să aibă o cutie poștală în MSO, temporar clar sursa homeMDB, și de a folosi atributul deprovisioning explicită a deprovision cutia poștală gestionate. După cutia poștală gestionate este deprovisioned, sursa homeMDB poate fi restaurat. Această eroare apare de obicei atunci când atributul homeMDB client accidental este ștampilat cu valoarea MSO homeMDB .
 • SE1131Valoare de adresa proxy este nu este valabil

  Format din valoarea adresa SMTP proxy este incorectă sau conține caractere neacceptate.

  Impact: Cutia poștală de client, dacă este prezent, nu poate fi migrată în directorul MSO-a găzduit până când această problemă este corectată.

  Rezolutie: Valoarea adresa SMTP proxy trebuie să fie corectate. implicit, sufixe de domeniu de nivel 3 1 sunt limitate la trei caractere pentru valoarea primară proxyAddresses și la cinci de caractere pentru valoarea secundar proxyAddress . Pentru mai multe informații despre cum sa corectezi formatul adresa SMTP, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:

  316061 XADM: Conectorul SMTP returnează un mesaj de eroare atunci când sunt utilizate caracterele invalide
 • SE1137Obiectul cu DN [NC =..., DC = COM] specifică extensionattribute client atributul [NN] = [aaaaaaaa-aaaa-aaaa-aaaa-aaaaaaaaaaaa], dar nu este aderarea la orice alt obiect

  Notă Atributul exact extensia este atributul de reconectare automată de serviciu (ASR) și este personalizat per mediul clientului.

  Această eroare indică faptul că un obiect sursă este setat să se conecteze la o cutie poștală existentă prin ASR. Cu toate acestea, gestionate obiectul care este în prezent asociat cu obiectul specificat sursa GUID-ul nu poate fi conectat. Stările de eroare SE1139 și SE1140 va genera mesajul identice și au aceeași rezoluție.

  Impact:Un obiect sursă nu poate fi s-au alăturat într-un obiect gestionate, care este conectat la o cutie poștală de gestionat. În plus, nu poate fi creat o nouă cutie poștală gestionate.

  Rezolutie: Valoarea atributului ASR extensia ar trebui să fie eliminate. După următorul ciclu de sincronizare se execută, MMSSPP va crea un obiect nou gestionată. În cazul în care clientul configurează sincronizare în mod corespunzător, MMSSPP va crea o nouă cutie poștală gestionate gol. Microsoft Online Services cină Team (MOSSUP) va restabili apoi conținutul cutiei poștale vechi deconectat de la unul nou gol.

  Aceasta eroare apare atunci când obiectul pierde sau sursa vechi este filtrat sau mutat din application scope MMSSPP înainte de ASR extensia atributul a fost stabilit pe obiectul nou. Cu alte cuvinte, procesul de ASR începe pentru noul obiect după obiectul gestionate expirat deja în PendingDeletions organizație unitate (OU). Pentru a evita aceste erori pe interforest migrații, ștampila valoarea atributului ASR prelungire pe noul obiect, și confirmă că procesul de ASR a terminat cu succes înainte de a pierde vechi sau obiectul sursă este filtrat.
 • SE1144Nu pot găsi un singur rând în IDIS cu SourceObjectGUID [{0}] și SecondaryVerification [{1}] de potrivire și PendingDeletion setată la 1 pentru obiect DN [{2}]

  Această eroare poate să apară după o nu a reușit automată serviciu de reconectare (ASR) sau după un obiect este scos din application scope, schimbat, și apoi a revenit la application scope. Pentru ASR sau o reconectare PendingDeletions pentru a reuși, trebuie să existe un meci între sursă și gestionate de obiecte pentru mail și client obiect GUID. Când apare această eroare, una dintre aceste condi?ii nu a fost îndeplinită.

  Impact:Un obiect sursă nu poate fi s-au alăturat într-un obiect gestionate, care este conectat la o cutie poștală de gestionat. În plus, nu poate fi creat o nouă cutie poștală gestionate.

  Rezolutie: Asigurați-vă că valorile de mail sunt identice pentru a obține noi sau țintă obiect și vechi obiect pierdut sau sursa. Un scenariu de ASR, GUID-ul care este ștampilat în atributul ASR trebuie GUID-ul a obiectului sursă vechi, nu GUID-ul obiectului gestionată corespunzător. Dacă aceste condi?ii sunt confirmate, contactați asistența Microsoft Online pentru a vă ajuta.

  Aceasta eroare apare atunci când adresa de e-mail este schimbat pe obiectul (pierde sau sursa) vechi înainte de procesul de ASR este completă. Pentru a evita aceste erori pe interforest migrații, ștampila valoarea atributului ASR prelungire pe noul obiect, și confirmă că procesul de ASR finisaje cu succes înainte de vechi obiect (pierde sau sursă) este filtrat sau schimbat.

  Dacă un obiect este scos din application scope și apoi a revenit la application scope înainte de obiect gestionate se elimină din PendingDeletions OU, valoarea de e-mail trebuie să fie identic cu ceea ce a fost atunci când ea a fost inițial scos din application scope. Altfel, obiectele vor reconecta nu, și trebuie să așteptați pentru PendingDeletion durata perioadei să expire.
 • SE1153 [stare inconsistentă]: eremia-> MEU de tranziție este detectat, dar obiect cu DN [NC =...DC = Net] nu deprovision în mod explicit cutia poștală gestionate (regula DeprovisionMailboxEnabledUser = FALSE)
  Această eroare indică existen?a unei cutii poștale într-un mediu Microsoft Online. Cu toate acestea, obiectul sursă este schimbat la o configura?ie de utilizator activat pentru corespondență. Pentru a evita accidentală poștală deprovisioning, clientul trebuie să ștampila explicit atributul deprovisioning înainte de tip mail pentru obiectul este schimbat. Stările de eroare SE1151, SE1152 și SE1154 va genera mesajul identice și au aceeași rezoluție.

  Impact: Prevăzut cutia poștală deprovisioning este încă prezente în mediul Microsoft Online. Nici o modificare de atribut sursă va curge la obiect în obiectul de gestionat, și cutia poștală gestionate nu va fi deprovisioned.

  Rezoluție:
  1. Acest obiect ar trebui un utilizator cu corespondența activată?
   1. Valorile de mail și targetAddress a reveni la valorile lor originale (targetAddress conține @mgd), și apoi așteptați pentru două cicluri de sincronizare pentru a rula. Acești pași rezolva eroarea și reveni obiect la o stare validă cutia poștală activată. Apoi, setați atributul deprovisioning explicită și modificați valoarea targetAddress pentru a avea un sufix care nu este în domeniul de rutare gestionate (@mgd).
   2. Asigurați-vă că valorile de mail și targetAddress sunt valabile. Asigurați-vă că nu există nici un lider sau trailing spații în fiecare atribut.
  2. Ar trebui să vizeze un utilizator cutie poștală?
   1. Dacă nu este activată caracteristica de noi angaja, valoarea targetAddress trebuie să includă @mgd în sufixul. Confirmați că sufixul conține @mgd și că sufixul specifică domeniul de rutare gestionate corect.
   2. Dacă este activată caracteristica de noi angaja, valoarea targetAddress ar trebui să fie eliminate (null).
   3. Asigurați-vă că valorile de mail și targetAddress sunt valabile. Asigurați-vă că nu există nici un lider sau trailing spații în fiecare atribut. Asigurați-vă că sufixul targetAddress nu are scrisori transpuse. De exemplu, nu utilizați @mdg.contoso.com în loc de @mgd.contoso.com.
  Pentru mai multe informații despre caracteristica angaja noi, a se vedea "Mai multe informații despre noi angaja scenariu"secțiune.
 • Valoarea adresa Proxy SE1155 [{0}] din atributul proxyaddresses {1} obiect DN [{2}] este o adresă SMTP nevalid pentru o adresă SMTP secundară și vor fi eliminate. Vă rugăm să corecta adresa proxy valabilitate.

  Această eroare indică faptul că există o adresă SMTP nevalidă pentru un proxy de SMTP secundare.

  Impact: Nu există nici un impact suplimentare. A se vedea "Impactul de eroare generale sincronizare"secțiunea de la începutul acestui articol pentru o descriere a impactului acestei erori de sincronizare.

  Rezoluție:
  1. Valoarea adresa SMTP proxy trebuie corectate înainte de MMSSPP pot relua sincronizare pentru acest obiect. Asigurați-vă că nici un lider sau trailing spații există. Pentru mai multe informații despre cum sa corectezi formatul adresa SMTP, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
   316061 XADM: Conectorul SMTP returnează un mesaj de eroare atunci când sunt utilizate caracterele invalide
  2. Regula de validare este diferit pentru primar proxyAddress valori și secundar proxyAddress . De exemplu, o adresă SMTP principală este limitată la un sufix de domeniu de nivel 3 1 de trei cifre (@contoso.com sau contoso.net). O adresă SMTP secundară are o limită de cinci caractere în sufixul de domeniu de nivel 3 1 (@contoso.local). Aceste reguli sunt configurabile la cerere pentru a se potrivi diferite conven?iile de denumire pentru nevoile locale.
 • SE1290 nu se poate rezolva de referință-DN valoarea atributului [nume]

  Un atribut de referință de un grup de între păduri nu poate fi rezolvată într-un director MSO-a găzduit. De exemplu, această eroare apare atunci când un membru al grupului de cruce-pădure nu are o valoare de atribut mail sau dacă potrivire adresa de mail nu există în mediul MSO-a găzduit.

  Impact:Obiectul de referință nu este reprezentat în Grupa cross-forest nume de sign-in atributului în mediul MSO-a găzduit.

  Rezolutie: Setați un atribut de ancorare (precum atributul mail) la o valoare care există în mediul MSO-a găzduit.
 • SE1401Obiect GUID specificate în automat serviciul reconectarea atribut nu este valid sau nu există

  Această eroare și alte erori legate de ASR (SE1404, SE1405, SE1406) indică următoarele probleme:
  • Valoarea specificată în atributul ASR nu este un GUID valid.
  • Obiectul care este referit de GUID în combinație cu atribut secundare poarta (mail) nu există în domeniul MMSSPP.
  • Referință GUID-ul și atributul de poarta secundar (mail) meci mai mult de un obiect în domeniul MMSSPP.

  Impact: Cutia poștală de client, dacă este prezent, nu poate fi migrată la o padure la altul, și sincronizare obiect este suspendat.

  Rezolutie:Dacă ASR este destinat pentru acest obiect, specificați un obiect valid GUID de un alt obiect în aplicare într-o altă pădure. Valoarea de la poarta secundar (mail), de asemenea, trebuie să se potrivească pentru ambele obiecte. Dacă nu este destinat ASR, această valoare trebuie să fie eliminate.
 • SE1409Obiect în statul eliminarea în așteptarea este în conflict cu un alt obiect în application scope

  Valoarea atributului mail o în aplicare obiect în conflict cu un alt obiect care este în prezent în eliminarea în așteptarea. Această eroare este automat rezolvată când până la ?tergerea este finalizat în N zile (implicit, trei zile) și când obiectul în application scope este asigurat accesul.

  Impact: Obiect nou în aplicare nu va asigura accesul sau sincronizare până când obiectul în conflict este în eliminarea în așteptarea se elimină fizic.

  Rezolutie: Specifica adresa de e-mail diferit (și adresa proxy este posibil) pentru noul obiect. Sau, așteptați până când expiră perioada de eliminarea în așteptarea. Dacă această eroare este frecventă, în considerare depunerea un client cere cu Microsoft Online Services să aibă durata eliminarea în așteptarea scurtat. După implementarea inițială ASR, durata recomandat sunt într-o zi pentru utilizatori ?i grupuri și zero zile pentru contacte.
 • SE1514 eroare cheie [extensionattribute10] nu există. Poate procesa eroare pentru obiect [NC =...DC = com]

  Notă Atributul exact extensia este atributul ASR și este personalizat per mediul clientului.

  De obicei, această eroare apare atunci când o valoare nevalidă este setat pentru atributul de extensie ASR. Atributul de extensie ASR trebuie să fie un șir de GUID valid. Dacă obiectul nu este destinat pentru ASR migrării, această valoare trebuie să fie eliminate.

  Impact: Obiectul va nu fi schimbat, a asigurat accesul sau deprovisioned în această stare.

  Rezolutie: Setați un șir de GUID valid pentru atributul ASR. Formate de coarde, care sunt aprobate sunt disponibile în secțiunea 8.2 din manualul de interfețe MMSSPP de asigurare a accesului. Verificați că există nici un trailing spațiu alb și că nici alte caractere (cum ar fi un punct ?i virgulă) nu există la sfârșitul șirului. Atributul ASR poate fi folosit numai pentru un obiect țintă sursa GUID. Dacă obiectul nu este destinat pentru ASR migrării, această valoare trebuie să fie eliminate.
 • SE1647 obiect USER sursă cu DN [{0}] a fost eliminat din application scope, dar cutia poștală găzduit are un litigiu stabilit de [{1}] [{2}]. Obiect și cutia poștală nu vor fi șterse. Pentru a șterge această căsuță poștală, elimina litigiu.

  Cutia poștală gestionate este configurat pentru litigiu. Cu toate acestea, obiectul sursă înrudite este filtrat sau scos din application scope. MMSSPP nu șterge obiectul gestionate până când litigiu este eliminat.

  Impact: Obiectul nu va fi deprovisioned în această stare.

  Rezolutie: Acest comportament este de design, deoarece litigiu este un cadru de explicite pentru a păstra integritatea cutie poștală. În cazul în care cutia poștală ar trebui eliminate, litigiu trebuie îndepărtate de către client.
 • SE1648 Unei cutii poștale găzduite pentru obiect USER sursă cu DN [{0}] a fost determinat de MMSSPP a fi deprovisioned, dar cutia poștală găzduit are un litigiu stabilit de [{1}] [{2}]. Obiect și cutia poștală nu vor fi șterse. Pentru a deprovision această căsuță poștală, elimina litigiu.

  Cutia poștală gestionate este configurat pentru litigiu. Cu toate acestea, obiectul sursă înrudite este configurat să deprovision acea cutie poștală gestionate. MMSSPP nu deconectați cutia poștală gestionate până când litigiu este eliminat.

  Impact: Obiectul nu este deprovisioned în această stare.

  Rezolutie: Acest comportament este de design, deoarece litigiu este un cadru de explicite pentru a păstra integritatea cutie poștală. În cazul în care cutia poștală ar trebui eliminate, litigiu trebuie îndepărtate de către client.
 • PE1 Eroare: activare cutia poștală MSO-găzduit nu a reu?it

  Apare o eroare atunci când MMSSPP încearcă să activați cutia poștală MSO-a găzduit.

  Impact: MMSSPP nu se poate crea cutia poștală MSO-a găzduit până când această problemă este corectată.

  Rezolutie: Vedea detaliile specifice în raportul de erori pe acel obiect pentru indicarea pașii de problemă și remediere. Contactați Microsoft Liaison dacă problema sau remediere pașii sunt încă neclare.
 • PE1 Eroare: codul specificat de regiune (") pentru ' NC =..., DC = mgd, DC = msft, DC = net' este incorect...

  În cazul în care centrele acoperire de date în două regiuni geografice (ca Europa și America de Nord) sunt disponibile pentru un anumit mediu dedicat Office 365, valorile sunt determinate pentru a specifica locația unei cutii poștale noi. Această eroare apare dacă atributul asigurarea accesului poștală nu conține o valoare validă. Dacă Microsoft Online Services este configurat pentru o anumită locație geografică pentru compania dumneavoastra, folosind un cod de regiune este obligatorie în atributul asigurarea accesului poștală.

  Impact: Cutia poștală nu va fi asigurat accesul până când această eroare este corectată.

  Rezolutie: Asigurați-vă că o regiune valabil este setat pentru cutia poștală provizionare atribut în formatul REG =XX, unde XX este un cod valabil regiune. În plus, asigurați-vă că valoarea de tip sau de asigurare a accesului cutie poștală este valabil.

  Exemplu: extensionAttribute10: MBX =ST;REG =NA;

  Notă Atributul de prelungire asigurare a accesului cutie poștală este personalizat per mediul clientului.
 • PE1 Eroare: eroare WPS [Enable-Mailbox]: valoarea proprietă?ii nu este validă. Valoarea nu poate con?ine leading, sau trailing spațiu. Nume proprietate: *** afișa nume de sign-in *** sau *** nume ***

  Sunt Trailing sau lider locuri nevalidă pentru atributele Active Directory: displayName și nume de sign-in.

  Impact: Obiectul gestionate nu va fi asigurat accesul până când această eroare este corectată.

  Rezoluție:
  • În cazul în care un obiect este configurată utilizând un trailing spațiu alb în atributul displayName , elimina spațiu alb. După aceasta, cutia poștală sau utilizator cu corespondența activată va fi asigurat accesul.
  • În cazul în care un obiect este furnizat prin utilizarea un spațiu alb de lider în atributul displayName , elimina spațiu alb. Obiectul gestionate trebuie să fie corectate de o escaladare a Microsoft Online Services suport echipa (MOSSUP).
 • PE1 Eroare: eroare WPS [Enable-Mailbox]: adresa "smtp:.username@contoso.com" este invalid

  Atributul mail specificată este nevalidă.

  Impact: Obiectul gestionate nu va fi asigurat accesul până când eroarea este corectată.

  Rezolutie: Acest atribut trebuie să fie corectate. Erorile comune includ caractere nevalide, spații (inclusiv un trailing dificil pentru a vedea spațiul de alb), lider sau perioadele de final, și repetarea perioade.

 • PE1 Eroare: eroare WPS [Enable-Mailbox]: adresa proxy "smtp:user.one@mgd.contoso.com" este deja utilizat de [managedDN]. Vă rugăm să selectați o altă adresă proxy. ManagedDN:...

  Atributul proxyAddresses conține o adresă duplicat într-una din padurile clientului în domeniul de sincronizare MMSSPP. Un alt obiect are deja aceeași adresă proxy în atributul lui Microsoft gestionate proxyAddresses . Atribut duplicat gestionate proxyAddress pot proveni de la un atribut mail sursa, sursa proxyAddress atribut sau un atribut targetAddress sursă. (Aceasta curge gestionată schema Active Directory ca o proxyAddress secundare).

  Impact: Nu există nici un impact suplimentare. A se vedea "Impactul de eroare generale sincronizare"secțiunea de la începutul acestui articol pentru o descriere a impactului acestei erori de sincronizare.

  Rezolutie: Modificați sau să ștergeți duplicat targetAddress atribut sau proxy adresa obiectului care ar trebui să nu-l au. Utilizați următoarele interogarea LDAP pentru a identifica obiecte care împărtășesc aceeași adresă proxy:
  (&(|(objectCategory=user)(objectCategory=contact)(objectCategory=group))(proxyAddresses=<address>))
  De exemplu, o interogare pentru adresa proxy Kim.Akers@contoso.com seamănă cu următorul:
  (&(|(objectCategory=user)(objectCategory=contact)(objectCategory=group))(proxyAddresses=SMTP:kim.akers@contoso.com))

  NotăPentru a menține capacitatea de a răspunde la adresele de moștenire, unele adrese proxy gestionate care sunt protejate la ștergerea accidentală sunt nu automat golită de gestionată schema Active Directory atunci când acestea sunt eliminate la sursă. Pentru a rezolva această problemă, urmați aceste instrucțiuni:
  • Dacă eroarea specifică o adresă proxy, care are un domeniu gestionate de rutare (cum ar fi @mgd.contoso.com), ca adresa de proxy trebuie eliminate de suport Microsoft Online Services.
  • Adresele proxy de tip x 500 proxy nu au fost eliminate în pre-12.2 versiuni de MMSSPP atunci când acestea sunt eliminate de la obiectul sursă Active Directory. În versiunea curentă, 500 x adrese proxy care sunt șterse din pădurea de client sunt șterse imediat de gestionat de pădure. x 500 adrese proxy care anterior au fost eliminate din Pădurea clientului, dar că încă mai există în Active Directory gestionată schema acum pot fi eliminate. Pentru aceasta, urmați acești pași:
   1. Adauga nedorite x 500 adresa proxy înapoi la obiectul original sursa.
   2. Așteptați două cicluri de sincronizare.
   3. Remove unwanted x 500 adresă proxy la obiectul sursă. Adresa proxy nedorite vor fi eliminate din gestionată schema Active Directory pe următorul ciclu de sincronizare.
 • PE3 permite, MSO-a găzduit poștale de resurse nu a reu?it

  Apare o eroare atunci când MMSSPP încearcă să activați cutia poștală de resurse MSO-a găzduit.

  Impact: MMSSPP nu se poate crea cutia poștală de resurse MSO-a găzduit până când această problemă este corectată.

  Rezolutie:Vedea detaliile specifice în raportul de erori pe acel obiect pentru o indicație a problemei și de măsuri de remediere. Contactați Microsoft Liaison dacă problema sau măsuri de remediere sunt încă neclare.
 • PE7 crearea MSO-găzduit mail activat utilizatorului a eșuat

  O eroare apare atunci când MMSSPP încearcă să creeze un utilizator cu corespondența activată în directorul MSO-a găzduit.

  Impact: MMSSPP nu se poate crea utilizatorului cu corespondența activată MSO-a găzduit până când această problemă este corectată.

  Rezolutie: Vedea detaliile specifice în raportul de erori pe acel obiect pentru o indicație a problemei și de măsuri de remediere. Contactați Microsoft Liaison dacă problema sau măsuri de remediere sunt încă neclare.
 • PE10 WPS eroare [conecta-Mailbox]: cutie poștală "...MBX GUID..."nu exista baza de date"...MBX date..." ManagedDN:

  MMSSPP nu vor reconecta automat la o cutie poștală care este în stare de șters moale. Această condiție există atunci când o cutie poștală a fost migrat la un alt mediu (de exemplu, la O365-dedicate clientului local server sau serviciile O365) și apoi clientul vrea ea reconectat la cutia poștală originale în O365 dedicat.

  Impact:Cutia poștală de utilizator nu poate fi reconectat.

  Rezolutie:Escalada problema la Microsoft Online Support pentru remediere. • PE11Setting Calendar setările cutiei poștale de resurse MSO-găzduit nu a reu?it

  Apare o eroare atunci când MMSSPP încearcă să setați setările de calendar cutie poștală pe o cutie poștală de resurse MSO-a găzduit.

  Impact:MMSSPP nu poate seta cutia poștală setărilor aplicației calendar pe cutia poștală de resurse MSO-a găzduit până când această problemă este fix. Acest lucru poate afecta gradul de utilizare a cutiei poștale de resurse. De exemplu, caracteristici cum ar fi AutoAccept de întâlnire invită de cutiei poștale de resurse să nu funcționeze până când această problemă este fix.

  Rezolutie: Vedea detaliile specifice în raportul de erori pe acel obiect pentru o indicație a problemei și de măsuri de remediere. Contactați Microsoft Liaison dacă problema sau măsuri de remediere sunt încă neclare.
 • PE17Crearea MSO-a găzduit cu corespondența activată contact sau distribuție grup nu a reu?it

  Aceasta eroare apare atunci când MMSSPP încearcă să creeze un grup de persoane de contact sau de distribuție cu corespondența activată în directorul MSO-a găzduit.

  Impact:MMSSPP nu se poate crea MSO-a găzduit cu corespondența activată contact sau distribuție grup până când această problemă este corectată.

  Rezolutie:Vedea detaliile specifice în raportul de erori pe acel obiect o indicație despre pașii de problemă și remediere. Contactați Microsoft Liaison dacă problema sau remediere pașii sunt încă neclare.
 • eroare de extensie-atribut-nu-prezent: MailNickname este null

  Această eroare este aceeași ca SE1118 în versiunile anterioare de MMSSPP. Atributul MailNickname este gol pe obiectul contact client, și MMSSPP nu poate genera un atribut MailNickname utilizând atributul mailNickname generator de reguli. Implicit atribut generator de regulile încercați să utilizați givenName (cunoscut ?i ca primul nume) și atributele Sn (de asemenea, cunoscut sub nume de sign-in de familie) din Active Directory pentru a genera un atribut mailNickname pentru o persoană de contact care nu are un atribut mailNickname care este definit pe obiectul de client.

  Impact: Nu există nici un impact suplimentare. A se vedea "eroare de sincronizare generale Impact"secțiunea în antetul a acestui fișier de ajutor pentru o descriere a impactului acestei erori de sincronizare.

  Rezolutie:Setați o valoare Mailnickname sau o givenName (de asemenea, cunoscut ca primul nume) și valoare de atribut Sn (de asemenea, cunoscut sub nume de sign-in de familie) pe obiectul contact client.
 • eroare de extensie-atribut-nu-prezent: MailNickname nu este valid

  MailNickname valoare con?ine caractere nevalide.

  Impact:Nu există nici un impact suplimentare. A se vedea "eroare de sincronizare generale Impact"secțiunea în antetul a acestui fișier de ajutor pentru o descriere a impactului acestei erori de sincronizare.

  Rezolutie: În cazul în care o valoare de mailNickname este lăsat nulă de către client, MMSSPP va crea automat o valoare de mailNickname în cazul în care acest lucru este posibil. Prin urmare, o opțiune este de a clar valoarea mailNickname . În cazul în care clientul are pentru a seta valoarea mailNickname , valoarea trebuie să îndeplinească criteriile definite în RFC 821. Caractere nevalide comune includ spații, linii de dialog care sunt afișate pentru a fi valabil cratime, la semn (@), și paranteze. Asigurați-vă că nu există nici un lider sau trailing spații care sunt dificil de a vedea.
 • MV-constrângere-încălcarea

  Această eroare apare atunci cand fluxul de atribut directe de import apare și valoarea atributului la sursă depășește lungimea restricțiile de atributul metaverse .

  Impact: MMSSPP nu poate curge atribut modificări sau configura consolidare servicii până când această problemă este corectată.

  Rezolutie: Reduce dimensiunea de valoarea atributului la lungimea maximă, care este activat de schemă.
 • [WorkQueueIns] Mail nu trebuie să fie null. Suntem în imposibilitatea de a finaliza cererea dvs.

  Aceasta eroare apare atunci când mail este eliminat pe un obiect sursă, care este sincronizat la directorul MSO-a găzduit. Eroarea persistă după o valoare este restabilită în obiectul sursă Active Directory.

  Impact:Nu există nici un impact suplimentare. A se vedea "eroare de sincronizare generale Impact"secțiunea în antetul a acestui fișier de ajutor pentru o descriere a impactului acestei erori de sincronizare.

  Rezolutie:Confirmați că obiectul sursă are o valoare de mail valabil și că cel puțin un ciclu de sincronizare MMSSPP este finalizat. După ce confirmați acest lucru, ar trebui să degenereze această problemă la Microsoft Online Support Services pentru remedierea. Asigurați-vă că script-uri sau modificări manuale la atributul mail nu clar valoarea înainte de valoarea este schimbat.
 • Membre lipsă în grup de distribuire

  Membru lipsește de grup de distribuție. Acest lucru membre lipsă poate fi un utilizator, un contact sau un alt grup. Dacă grupul este o Grupa cross-forest, un SE1290 eroare pot fi prezente. În cazul în care grupul nu este un Grupa cross-forest, alte erori (cum ar fi mail duplicat) pot fi prezente.

  Impact:Membrii grupului nu poate primi mail trimis la Listă tabel de distribuție.

  Rezoluție:
  • Asigurați-vă că membrul are o valoare validă de e-mail.
  • Asigurați-vă că membrul nu are un activ sync eroare.
  • Asigurați-vă că membrul apare în MSO.

  Determinați dacă grupul este un grup de regulate sau o Grupa cross-forest. Între păduri grupuri sunt configurate de clienții și să conțină membri din alte păduri. Între păduri grupurile sunt definite pentru fiecare client legatură client locație într-un OU specifice sau de un atribut definite de utilizator. Grupuri de regulate conțin numai membri din pădure în care trăiesc.

  Grupurile de distribuire regulate:
  • Asigurați-vă că membre lipsă apare în MSO și că nu există nici o eroare de sincronizare.
  • Dacă obiectul lipsește este un membru al unui grup imbricat, asigurați-vă că grupul imbricat are mail și că grupul apare în MSO.
  • Dacă grupul de părinte este un grup regulate (care este, nu un cross-forest grup), asigurați-vă că grupul imbricate, de asemenea, nu este o Grupa cross-forest. Între păduri grupuri poate con?ine fie regulat grupuri sau alte grupuri între păduri. Cu toate acestea, grupurile de regulate nu poate conține între păduri grupuri.

  Între păduri grupuri:
  • Asigurați-vă că membre lipsă apare în MSO și că nu există nici o eroare de sincronizare.
  • Dacă membrul grupului apare în MSO, dar lipsește din grupul, valida că sursa Grupa cross-forest membru are o valoare de mail potrivire.
  • Dacă obiectul lipsește este un membru al unui grup imbricat, asigurați-vă că grupul imbricat are mail și că grupul apare în MSO.
  • Dacă membrul lipsă este o Grupa cross-forest, verificați dacă acest grup are o mamă care este un grup regulate (care este, nu un cross-forest grup). Între păduri grupuri poate con?ine fie regulat grupuri sau alte grupuri între păduri. Cu toate acestea, grupurile de regulate nu poate conține între păduri grupuri.

Mai multe informații despre scenariul de noi angaja

Următorul este un fragment din sec?iunea 5.2 din manualul de interfețe provizionare Microsoft reușit soluții serviciul de asigurare a accesului furnizorul (MMSSPP):
Noi rate scenariu:
MMSSPP va crea un obiect de utilizator activat pentru cutia poștală a solicitat tip și în regiunea solicitată.
Notăs
 1. Lipsa de un atribut targetAddress și potrivire secundar SMTP proxyAddress atribut indică faptul că, în acest scenariu, organizației client s-a retras toate sistemele sale de moștenire mail și că nu există, prin urmare, nu este nevoie să distribuiți mail de la sistemul de moștenire poștă client O365 găzduit cutiilor poștale.
 2. Noul scenariu de închiriere este activat atunci când opțiunea de Cutie poștală nouă închiriere de asigurare a accesului este setat pe on. (În mod implicit, această opțiune este setată off.) In sectiunea "Angaja poștală provizionare caracteristică nouă" din Ghidul de implementare a clientului MMSSPP pentru o privire de ansamblu caracteristică și implementare selecția opțiunea. Aspectele tehnice ale această caracteristică pot fi găsite în acest document în secțiunea "Componente de provizionare cutie poștală".

Proprietă?i

ID articol: 2590119 - Ultima examinare: 29 aprilie 2014 - Revizie: 4.0
Se aplică la:
 • Microsoft Business Productivity Online Dedicated
 • Microsoft Business Productivity Online Suite Federal
 • Microsoft Exchange Online
Cuvinte cheie: 
vkbportal226 kbmt KB2590119 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol este tradus cu ajutorul software-ului Microsoft de traducere automată ?i poate fi corectat prin intermediul tehnologiei Community Translation Framework (CTF). Microsoft oferă articole traduse automat, post-editate de comunitate ?i articole traduse de oameni, pentru a permite accesul la toate articolele din Baza noastră de cuno?tin?e în mai multe limbi. Articolele traduse automat ?i post-editate pot con?ine gre?eli de vocabular, sintaxă ?i/sau gramatică. Microsoft nu este responsabil de inexactită?ile, erorile sau daunele cauzate de traducerea gre?ită a con?inutului sau de utilizarea acestuia de către clien?i. Găsi?i mai multe informa?ii despre traducerea în colaborare la http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/ro.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 2590119

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com