Cikk azonosítója: 2591169 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

Összefoglaló

Ha egy .pdf-fájl létrehozására a Nuance PDF eszköztár bővítményt használja, a Windows Internet Explorer 9 összeomlik vagy lefagy. Ez a probléma az Internet Explorer 8 használata esetén nem áll fenn.

A megoldás

A Nuance PDF eszköztárhoz még nem érhető el olyan frissítés, amely megoldja a kompatibilitási problémát.

A kompatibilitási probléma megoldásához a következő lépések végrehajtásával tiltsa le a Nuance PDF eszköztárat:
  1. Zárjon be minden Internet Explorer-ablakot.
  2. Nyisson meg egy új Internet Explorer-ablakot.
  3. Amikor a Nuance PDF eszköztár kompatibilitási problémájával kapcsolatos értesítés érkezik, kattintson a Maradjon letiltva lehetőségre, vagy hagyja figyelmen kívül az értesítést.
Megjegyzés Előfordulhat, hogy a Nuance PDF eszköztár nem működik megfelelően, ha az eszköztár le van tiltva.

További információ

A böngészőbővítményekkel kapcsolatos további információkért látogasson el a következő Microsoft-webhelyekre: A cikkben említett, harmadik féltől származó termékek a Microsofttól független gyártók termékei, amelyek teljesítményére és megbízhatóságára a Microsoft sem törvényi, sem másféle garanciát nem vállal.
Megjegyzés: Ez egy „GYORS KÖZZÉTÉTELŰ” cikk, amelyet maga Microsoft támogatási csoportja készített. A benne fogalt információkat a jelentkező problémákra válaszul, az adott állapotukban biztosítjuk. Az anyagok a közzétételük gyorsaságából következően tartalmazhatnak sajtóhibákat, illetve külön értesítés nélkül bármikor átdolgozáson eshetnek át. További tudnivalók olvashatók a felhasználási feltételek között.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 2591169 - Utolsó ellenőrzés: 2014. május 29. - Verziószám: 2.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
  • Windows Internet Explorer 9
Kulcsszavak: 
kbprb kbsurveynew kbexpertisebeginner KB2591169
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com