Τρόπος αντιγραφής αρχείων και προγραμμάτων από το CD-ROM στον σκληρό δίσκο

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 259252 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Αυτό το άρθρο περιγράφει τον τρόπο αντιγραφής αρχείων και προγραμμάτων από ένα CD-ROM στον σκληρό δίσκο. Σε αυτό το άρθρο περιλαμβάνονται τα εξής θέματα:
 • Αντιγραφή αρχείων από το CD-ROM στον σκληρό δίσκο
 • Αντιγραφή προγραμμάτων από το CD-ROM στον σκληρό δίσκο

Περισσότερες πληροφορίες

Αντιγραφή αρχείων από το CD-ROM στον σκληρό δίσκο

Όταν εγκαθιστάτε ένα πρόγραμμα από CD-ROM, τα αρχεία αντιγράφονται αυτόματα στον σκληρό σας δίσκο δεν πρέπει να εκτελέσετε πρόσθετες ενέργειες ή να αντιγράψετε πρόσθετα αρχεία στον σκληρό σας δίσκο. Ωστόσο, μπορεί να είναι χρήσιμη για την αντιγραφή αρχείων από το CD-ROM στον σκληρό δίσκο (για παράδειγμα, για να προβάλετε αρχεία σε υψηλότερη ταχύτητα, να επιτρέπουν την αλλοίωση των αρχείων και ούτω καθεξής). Για να αντιγράψετε αρχεία από το CD-ROM στον σκληρό δίσκο:
 1. Εάν έχετε ήδη ένα φάκελο στον σκληρό σας δίσκο για τα αρχεία από το CD-ROM, σημειώστε την πλήρη διαδρομή για το φάκελο (για παράδειγμα, C:\Pictures, D:\Images και ούτω καθεξής) και, στη συνέχεια, προχωρήστε στο βήμα 2. Εάν δεν έχετε ένα φάκελο για τα αρχεία σας, δημιουργήστε έναν νέο φάκελο:
  1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, έπειτα στην επιλογή Προγράμματα, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Εξερεύνηση των Windows.
  2. Κάντε κλικ στο σκληρό δίσκο που θέλετε να περιέχει το νέο φάκελο. Από το Το αρχείο μενού, σημείο Νέα, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Φάκελος.
  3. Πληκτρολογήστε ένα περιγραφικό όνομα για το φάκελο και στη συνέχεια πιέστε το πλήκτρο ENTER. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να αντιγράψετε τα αρχεία εικόνας στον σκληρό σας δίσκο, μπορείτε να ονομάσετε το φάκελο εικόνες, εικόνες ή άλλα περιγραφικό όνομα. Σημειώστε την πλήρη διαδρομή για το φάκελο (για παράδειγμα, C:\Pictures, D:\Images και ούτω καθεξής) και στη συνέχεια κλείστε την Εξερεύνηση των Windows.
 2. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, έπειτα στην επιλογή Προγράμματα, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Γραμμή εντολών MS-DOS.
 3. Στη γραμμή εντολών, μεταβείτε στη μονάδα CD-ROM και στη συνέχεια αλλάξτε το φάκελο που περιέχει τα αρχεία που θέλετε να αντιγράψετε. Για παράδειγμα, εάν θέλετε να αντιγράψετε αρχεία από το φάκελο Drivers που βρίσκεται στο CD-ROM των Windows 98 και μονάδα CD-ROM είναι η μονάδα δίσκου D, πληκτρολογήστε τις ακόλουθες εντολές, πιέζοντας το πλήκτρο ENTER μετά από κάθε εντολή:
  d:
  cd\
  τα προγράμματα οδήγησης CD
 4. Αντιγράψτε τα αρχεία από το φάκελο προέλευσης του CD-ROM στο φάκελο προορισμού στον σκληρό σας δίσκο. Για να συνεχίσετε στο προηγούμενο παράδειγμα, εάν ο φάκελος προέλευσης είναι το φάκελο Drivers που βρίσκεται στο CD-ROM των Windows 98, μονάδα CD-ROM είναι η μονάδα δίσκου d και θέλετε να αντιγράψετε αρχεία στο φάκελο C:\Drivers, πληκτρολογήστε τις ακόλουθες εντολές, πιέζοντας το πλήκτρο ENTER μετά από κάθε εντολή:
  copy *. * c:\drivers
  Έξοδος

Αντιγραφή προγραμμάτων από το CD-ROM στον σκληρό δίσκο

Τα περισσότερα προγράμματα εγκατάστασης από CD-ROM δεν είναι δυνατό να αντιγραφούν στον σκληρό δίσκο. Αντίθετα, περισσότερα ή όλα τα αρχεία αντιγράφονται αυτόματα στον σκληρό δίσκο όταν εγκαταστήσετε το πρόγραμμα από το CD-ROM. Έτσι, δεν συνήθως χρειάζεται να πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε επιπλέον αντιγραφή για να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα στον σκληρό σας δίσκο. Σημειώστε ότι ορισμένα προγράμματα εγκατάστασης μπορεί να εκτελεστεί μετά την αντιγραφή των αρχείων εγκατάστασης "Απλό" φάκελο στον σκληρό σας δίσκο. Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με την εγκατάσταση ενός προγράμματος από απλό φάκελο του σκληρού σας δίσκου, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
169501 Τρόπος εγκατάστασης των Windows 95 από σκληρό δίσκο

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 259252 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 5.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Windows 95
Λέξεις-κλειδιά: 
kbhowto kbmt KB259252 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:259252

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com