Περιγραφή της ενημερωμένης έκδοσης του Remote Desktop Protocol 8.0 για τα Windows 7 SP1 και Windows Server 2008 R2 SP1

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2592687 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Αυτό το άρθρο περιγράφει την ενημερωμένη έκδοση Remote Desktop Protocol (RDP) 8.0 που σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε τις νέες δυνατότητες των υπηρεσιών απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας. Αυτές οι δυνατότητες έχουν εισαχθεί στα Windows 8 και 2012 διακομιστή των Windows. Αυτές οι δυνατότητες είναι τώρα διαθέσιμες για υπολογιστές με Windows 7 Service Pack 1 (SP1) ή Windows Server 2008 R2 Service Pack 1 (SP1).

Πληροφορίες λήψης

Τρόπος απόκτησης αυτής της ενημερωμένης έκδοσης

Τα ακόλουθα αρχεία είναι διαθέσιμα για λήψη από το Κέντρο λήψης της Microsoft:

Ενημερωμένη έκδοση για Windows 7 SP1, εκδόσεις 32-bit

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
Λήψη
Άμεση λήψη της ενημερωμένης έκδοσης για Windows 7 SP1 για συστήματα που βασίζονται σε επεξεργαστή x 86 του πακέτου.

Ενημερωμένη έκδοση για Windows 7 SP1, εκδόσεις 64-bit

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
Λήψη
Άμεση λήψη της ενημερωμένης έκδοσης για Windows 7 SP1 για συστήματα που βασίζονται σε επεξεργαστή x 64 του πακέτου.

Ενημερωμένη έκδοση για Windows Server 2008 R2 SP1, εκδόσεις 64-bit

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
Λήψη
Άμεση λήψη της ενημερωμένης έκδοσης για Windows Server 2008 R2 SP1 για συστήματα που βασίζονται σε επεξεργαστή x 64 του πακέτου.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο λήψης αρχείων υποστήριξης της Microsoft, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
119591 Τρόπος απόκτησης αρχείων υποστήριξης της Microsoft από ηλεκτρονικές υπηρεσίες
Η Microsoft εξέτασε αυτό το αρχείο για ιούς. Η Microsoft χρησιμοποίησε το πιο πρόσφατο λογισμικό εντοπισμού ιών που ήταν διαθέσιμο κατά την ημερομηνία στην οποία καταχωρήθηκε το αρχείο. Το αρχείο είναι αποθηκευμένο σε διακομιστές με ενισχυμένη ασφάλεια που βοηθούν στην αποτροπή μη εξουσιοδοτημένων αλλαγών στο αρχείο.

Οδηγίες εγκατάστασης

Προϋποθέσεις

Για να εγκαταστήσετε την ενημερωμένη έκδοση RDP 8.0, πρέπει να έχετε 2574819 εγκατάσταση της επείγουσας επιδιόρθωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επείγουσα επιδιόρθωση 2574819, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
2574819 Διατίθεται μια ενημερωμένη έκδοση που προσθέτει υποστήριξη για DTLS στα Windows 7 SP1 και τα Windows Server 2008 R2 SP1

Υποστηριζόμενες εκδόσεις

Για να εγκαταστήσετε αυτήν την ενημερωμένη έκδοση, πρέπει να εκτελείτε Windows 7 SP1 ή Windows Server 2008 R2 SP1.

Τρόπος ενεργοποίησης RDP 8.0 σε έναν απομακρυσμένο υπολογιστή που εκτελεί τα Windows 7 SP1

Για να ενεργοποιήσετε το RDP 8.0 σε έναν απομακρυσμένο υπολογιστή που εκτελεί τα Windows 7 SP1, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

Σημείωση Οι παρακάτω οδηγίες ισχύουν μόνο για απομακρυσμένους υπολογιστές που εκτελούν Windows 7 SP1.
 1. Εγκαταστήστε την κατάλληλη έκδοση του πακέτου της ενημερωμένης έκδοσης, εκτελώντας το αρχείο ενημερωμένης έκδοσης Windows6.1-KB2592687.
 2. Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή.
 3. Ανοίξτε το πρόγραμμα επεξεργασίας τοπικής πολιτικής ομάδας.
 4. Ενεργοποιήσετε την πολιτική του πρωτοκόλλου απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας. Η ρύθμιση για αυτή την πολιτική βρίσκεται στον ακόλουθο κόμβο:
  Υπολογιστή Ρυθμίσεις υπολογιστή\Πρότυπα διαχείρισης\Στοιχεία των Components\Remote επιφάνειας εργασίας Services\Remote επιφάνειας εργασίας περιόδου λειτουργίας Host\Remote περιόδου λειτουργίας περιβάλλον
 5. Εάν η λειτουργία UDP είναι απαραίτητη, ενεργοποιήσετε την πολιτική μεταφορών RDP και, στη συνέχεια, ορίστε την τιμή για να χρησιμοποιούν τα πρωτόκολλα TCP και UDP. Η ρύθμιση για
  την πολιτική μεταφορών RDP βρίσκεται στον ακόλουθο κόμβο:
  Υπολογιστή Ρυθμίσεις υπολογιστή\Πρότυπα διαχείρισης\Στοιχεία των Components\Remote επιφάνειας εργασίας Services\Remote επιφάνειας εργασίας περιόδου λειτουργίας Host\Connections
  Σημείωση Η ρύθμιση παραμέτρων της πολιτικής μεταφορών RDP επιτρέπει επίσης στους κανόνες τείχους προστασίας για να κάνουν δεκτή τη θύρα 3389 UDP.
 6. Κάντε επανεκκίνηση του υπολογιστή.

Πώς να βεβαιωθείτε ότι έχει ενεργοποιηθεί το RDP 8.0

Για να επαληθεύσετε ότι RDP 8.0 είναι ενεργοποιημένη στον απομακρυσμένο υπολογιστή που εκτελεί Windows 7 SP1, συνδεθείτε με τον υπολογιστή από έναν υπολογιστή που εκτελεί Windows 8 ή που εκτελεί Windows 7 SP1 χρησιμοποιώντας την απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας σύνδεσης (RDC) 8.0. Αφού συνδεθείτε με τον υπολογιστή, ακολουθήστε τα εξής βήματα για να βεβαιωθείτε ότι έχει ενεργοποιηθεί το RDP 8.0:
 1. Εάν είναι ενεργοποιημένο το RDP 8.0, θα εμφανιστεί το κουμπί ποιότητας σύνδεσης στη γραμμή σύνδεσης.
 2. Κάντε κλικ στο κουμπί ποιότητας σύνδεσης για να ανοίξετε ένα παράθυρο διαλόγου πληροφοριών που μοιάζει με το ακόλουθο. (Το στιγμιότυπο για αυτό το βήμα παρατίθενται παρακάτω).

  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  Το στιγμιότυπο για αυτό το βήμα
Η παρουσία του κουμπιού ποιότητας σύνδεσης και του παράθυρου διαλόγου ποιότητας σύνδεσης επιβεβαιώνει τη διαθεσιμότητα του RDP 8.0 για την απομακρυσμένη σύνδεση.

Περισσότερες πληροφορίες

Γνωστό ζήτημα

Προς το παρόν, δεν είναι συμβατό με το Forefront Unified Access Gateway (UAG) 2010 RDP 8.0. Εάν έχετε εγκατεστημένο το 2010 UAG, συνιστάται να εγκαταστήσετε RDP 8.0.

Νέες δυνατότητες στην ενημερωμένη έκδοση RDP 8.0

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding start collapsed

Νέες δυνατότητες στο 8.0 RDP για Windows 7 SP1

Αυτή η ενημερωμένη έκδοση εισάγει τις παρακάτω δυνατότητες για απομακρυσμένους υπολογιστές που εκτελούν Windows 7 SP1:
 • RemoteFX για WAN

  Το RemoteFX για τη δυνατότητα WAN επιτρέπει στους χρήστες σε δίκτυα WAN να έχετε γρήγορη και υγρό αντιμετωπίσετε χρησιμοποιώντας προηγμένες τεχνικές όπως intelligent και προσαρμόσιμη UDP μεταφορές, ανοχή απώλεια δικτύου και αποκατάστασης. Για περισσότερες πληροφορίες, μεταβείτε στην παρακάτω τοποθεσία Web της Microsoft:
  RemoteFX για WAN: Επισκόπηση έξυπνης και προσαρμόσιμη μεταφορών στα Windows 8 και Windows Server 2012
 • Εντοπισμός RemoteFX δικτύου

  Η δυνατότητα Αυτόματος Εντοπισμός Δικτύου RemoteFX ανιχνεύει αυτόματα χαρακτηριστικά δικτύου και αναλόγως βελτιστοποιεί την εμπειρία του χρήστη. Για περισσότερες πληροφορίες, μεταβείτε στην παρακάτω τοποθεσία Web της Microsoft:
  RemoteFX για WAN: Επισκόπηση έξυπνης και προσαρμόσιμη μεταφορών στα Windows 8 και Windows Server 2012
 • Προσαρμόσιμα γραφικά RemoteFX

  Η δυνατότητα RemoteFX προσαρμόσιμη γραφικών παρέχει πλούσια γραφικά εμπειρία που προσαρμόζεται δυναμικά το φόρτο του διακομιστή, ο φόρτος εργασίας συσκευή πρόσβασης και χαρακτηριστικά του δικτύου. Για περισσότερες πληροφορίες, μεταβείτε στην παρακάτω τοποθεσία Web της Microsoft:
  Γενικές πληροφορίες σχετικά με την προσαρμόσιμη γραφικών του RemoteFX 2012 διακομιστή Windows και Windows 8
 • Ροή πολυμέσων RemoteFX

  Η δυνατότητα ροή πολυμέσων RemoteFX επιτρέπει στους χρήστες να αντιμετωπίσετε μια ομαλή αρχείο πολυμέσων σε δίκτυα WAN για όλους τους τύπους περιεχομένου πολυμέσων. Για περισσότερες πληροφορίες, μεταβείτε στην παρακάτω τοποθεσία Web της Microsoft:
  Γενικές πληροφορίες σχετικά με την ενεργοποίηση μια απλή εμπειρία πολυμέσων με τη ροή πολυμέσων RemoteFX 2012 διακομιστή Windows και Windows 8
 • Ανακατεύθυνση USB RemoteFX για εικονικές επιφάνειες εργασίας μη RemoteFX vGPU

  Η δυνατότητα ανακατεύθυνσης του RemoteFX USB επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν συσκευές USB με εφαρμογές RemoteApp και απομακρυσμένες επιφάνειες εργασίας, ακόμα και αν ο απομακρυσμένος υπολογιστής στην επιφάνεια εργασίας δεν έχει vGPU RemoteFX εγκατεστημένο. Για περισσότερες πληροφορίες, μεταβείτε στην παρακάτω τοποθεσία Web της Microsoft:
  Γενικές πληροφορίες σχετικά με την ανακατεύθυνση USB RemoteFX 2012 διακομιστή Windows και Windows 8
 • Υποστήριξη για ένθετα περιόδων λειτουργίας

  Το RDP 8.0 υποστηρίζει την εκτέλεση μιας περιόδου λειτουργίας σύνδεσης απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας μέσα σε μια άλλη περίοδο λειτουργίας σύνδεσης απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας για συγκεκριμένα σενάρια.

  Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής βάσης της Microsoft:
  2754550 Η εκτέλεση μιας περιόδου λειτουργίας σύνδεσης απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας μέσα σε μια άλλη περίοδο λειτουργίας σύνδεσης απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας υποστηρίζεται με πρωτόκολλο απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας 8.0 για συγκεκριμένα σενάρια
 • Μετρητές επιδόσεων για την παρακολούθηση της εμπειρίας του χρήστη

  Μετρητές επιδόσεων (ομάδες μετρητών RemoteFX γραφικών και του RemoteFX δικτύου) επιτρέπουν στους διαχειριστές παρακολούθηση και αντιμετώπιση προβλημάτων εμπειρία χρήστη.
Αυτές οι δυνατότητες είναι διαθέσιμες μόνο όταν χρησιμοποιείτε ένα πρόγραμμα-πελάτη που είναι συμβατό με το RDP 8.0. Για παράδειγμα, ένας υπολογιστής που εκτελεί Windows 8 ή Windows 7 SP1 με εγκατεστημένη την ενημερωμένη έκδοση του RDP 8.0 να μπορεί να συνδεθεί σε έναν άλλο υπολογιστή που εκτελεί Windows 7 SP1 με εγκατεστημένη την ενημερωμένη έκδοση RDP 8.0.

Νέες δυνατότητες του υπολογιστή-πελάτη σύνδεσης απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας 8.0 για Windows 7 SP1 και Windows Server 2008 R2 SP1

Η ενημερωμένη έκδοση σύνδεσης απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας 8.0 υποστηρίζει τις ακόλουθες νέες δυνατότητες, όταν συνδέεστε σε έναν υποστηριζόμενο και κατάλληλα ρυθμισμένο διακομιστή:
 • Υποστήριξη για το πρωτόκολλο απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας 8.0

  Η ενημερωμένη έκδοση σύνδεσης απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας 8.0 παρέχει πλήρη υποστήριξη για RDP 8.0 και περιλαμβάνει τις εξής δυνατότητες:
  • Τηλεχειριστήριο για WAN
  • Προσαρμόσιμα γραφικά RemoteFX
  • Απομακρυσμένο δίκτυο αυτόματη ανίχνευση
  • Ροή πολυμέσων RemoteFX


  Αυτή η δυνατότητα είναι διαθέσιμη, όταν συνδέεστε σε υπολογιστές που εκτελούν ένα από τα ακόλουθα λειτουργικά συστήματα:
  • Windows 8
  • Windows Server 2012
  • Windows 7 με RDP 8.0 εγκατεστημένο και ενεργοποιημένο
 • Δυναμική USB σε περίοδο λειτουργίας ανακατεύθυνσης

  Η δυνατότητα δυναμική ανακατεύθυνση USB σε περίοδο λειτουργίας επιτρέπει στους χρήστες να επιλέγουν συσκευές USB για ανακατεύθυνση στο μέσο μιας απομακρυσμένης περιόδου λειτουργίας. Οι συσκευές USB μπορεί να γίνει αντιμετάθεση μεταξύ απομακρυσμένων περιόδων λειτουργίας ή στον τοπικό υπολογιστή. Όταν είναι ενεργοποιημένη η δυνατότητα ανακατεύθυνσης RemoteFX USB, οι χρήστες να κτυπήσετε το Συσκευές εικονίδιο στη γραμμή σύνδεσης για να επιλέξετε τις συσκευές που έχουν ανακατευθυνθεί.

  Αυτή η δυνατότητα είναι διαθέσιμη, όταν συνδέεστε σε υπολογιστές που εκτελούν ένα από τα ακόλουθα λειτουργικά συστήματα:
  • Windows 8
  • Windows Server 2012
  • Τα Windows 7 με ενεργοποιημένη τη δυνατότητα vGPU του RDP 7.1 RemoteFX
  • Windows 7 με RDP 8.0 εγκατεστημένο και ενεργοποιημένο
 • Βελτιωμένη μία είσοδος εμπειρία για πρόσβαση απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας στο Web

  Αυτή η ενημερωμένη έκδοση απλοποιεί και βελτιώνει σημαντικά την εμπειρία του χρήστη, επιτρέποντας στους χρήστες να παρέχουν μόνο μία φορά κατά τη σύνδεση των χρηστών με το όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης IT δημοσιεύονται εφαρμογές και τις επιφάνειες εργασίας. Δεν ζητείται από τους χρήστες να δώσουν το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης για διαδοχικές συνδέσεις.

  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο ρύθμισης των παραμέτρων Web καθολικής σύνδεσης (web SSO), επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
  Απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας Web Access καθολικής σύνδεσης τώρα είναι πιο εύκολο να ενεργοποιήσετε στο Windows Server 2012
  Αυτή η δυνατότητα είναι διαθέσιμη μόνο όταν συνδέεστε με τα Windows Server 2012 εικονικής μηχανής που βασίζεται αναπτύξεις και ανάπτυξη επιφάνειας εργασίας που βασίζεται σε περίοδο λειτουργίας.
 • Επανασύνδεση για συνδέσεις RemoteApp και επιφάνειας εργασίας

  Η επανασύνδεση για τη δυνατότητα Συνδέσεις RemoteApp και επιφάνειας εργασίας επιτρέπει στους χρήστες να εύκολα κατά την αποσύνδεση και επανασύνδεση για να να δημοσιευθεί εφαρμογές και τις επιφάνειες εργασίας.

  Αυτή η δυνατότητα είναι διαθέσιμη στους χρήστες όταν χρησιμοποιούν τη δυνατότητα Συνδέσεις RemoteApp και επιφάνειας εργασίας για να συνδεθείτε με το Windows Server 2012 βασίζεται σε εικονική μηχανή επιφάνειας εργασίας αναπτύξεις και ανάπτυξη επιφάνειας εργασίας που βασίζεται σε περίοδο λειτουργίας.
 • Υποστήριξη για API ανακατεύθυνσης του RemoteFX πολυμέσων για εφαρμογές VoIP

  Η δυνατότητα RemoteFX πολυμέσων ανακατεύθυνση APIs επιτρέπει σε εφαρμογές όπως το Lync 2013 για να παρέχει μια εμπειρία διάσκεψης με βίντεο και ήχου εμπλουτισμένου. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:Αυτή η δυνατότητα είναι διαθέσιμη, όταν συνδέεστε σε υπολογιστές που εκτελούν ένα από τα ακόλουθα λειτουργικά συστήματα:
  • Windows 8
  • Windows Server 2012
  • Windows 7
  • Windows Server 2008 R2
 • Υποστήριξη για ένθετα περιόδων λειτουργίας

  Το RDP 8.0 υποστηρίζει την εκτέλεση μιας περιόδου λειτουργίας σύνδεσης απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας μέσα σε μια άλλη περίοδο λειτουργίας σύνδεσης απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας για συγκεκριμένα σενάρια.

  Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής βάσης της Microsoft:
  2754550 Η εκτέλεση μιας περιόδου λειτουργίας σύνδεσης απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας μέσα σε μια άλλη περίοδο λειτουργίας σύνδεσης απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας υποστηρίζεται με πρωτόκολλο απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας 8.0 για συγκεκριμένα σενάρια
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding end collapsed

Γνωστά ζητήματα που αφορούν την ενημερωμένη έκδοση RDP 8.0

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding start collapsed
 1. Οι εικονικές επιφάνειες εργασίας που έχουν εγκατεστημένο το RemoteFX vGPU δεν είναι δυνατό να χρησιμοποιήσουν το RDP 8.0. Επομένως, μην εγκαταστήσετε ή καταργήσετε τα σενάρια RDP 8.0 updatein RemoteFX vGPU.
  Θέμα
  Αφού εγκαταστήσετε και ενεργοποιήσετε το RDP 8.0, χρησιμοποιώντας την πολιτική ομάδας σε έναν υπολογιστή που έχει εγκατεστημένο το RemoteFX vGPU, το RDP 8.0 δεν είναι διαθέσιμη.
  Αντιμετώπιση
  Αυτή η ενημερωμένη έκδοση δεν ενεργοποιεί το RDP 8.0 για συνδέσεις με υπολογιστές που έχουν εγκατεστημένο το RemoteFX vGPU. Εάν πρέπει να έχετε ενεργοποιημένο το RDP 8.0, καταργήστε το RemoteFX vGPU από την εικονική επιφάνεια εργασίας για να ενεργοποιήσετε το RDP 8.0.
 2. Το Σκιά η εντολή δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την απομακρυσμένη παρακολούθηση απομακρυσμένης σύνδεσης κάποιου άλλου χρήστη.
  Θέμα
  Windows 7 SP1 υποστηρίζει το Σκιά εντολή (τηλεχειριστήριο). Αυτή η εντολή μπορεί να χρησιμοποιηθεί από ένα διαχειριστή για να προβάλει ή να ελέγξει μια ενεργή περίοδο λειτουργίας ενός άλλου χρήστη. Αφού RDP 8.0 είναι ενεργοποιημένη σε έναν υπολογιστή που εκτελεί Windows 7 SP1, δεν είναι δυνατό να χρησιμοποιήσετε ένα χρήστη που είναι διαχειριστής του Σκιά εντολή, για να προβάλετε ή να ελέγξετε την περίοδο λειτουργίας ενός άλλου χρήστη.
  Αντιμετώπιση
  Οι διαχειριστές μπορούν να χρησιμοποιούν Απομακρυσμένη Βοήθεια ή ένα άλλο προϊόν το οποίο παρέχει παρόμοιες δυνατότητες για την προβολή ή τον έλεγχο της περιόδου λειτουργίας ενός άλλου χρήστη.
 3. Η υποστήριξη Aero Glass δεν είναι διαθέσιμη.
  Θέμα
  Το Aero Glass δυνατότητα απομακρυσμένης πρόσβασης στα Windows 7 επιτρέπει στους χρήστες που εκτελούν συμβατά προγράμματα-πελάτες σύνδεσης απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας χρήση δυνατοτήτων, όπως μια τρισδιάστατη, προεπισκόπηση γραμμή της ζωντανής εργασίας και το περίγραμμα διαφανούς παραθύρου σε μια σύνδεση απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας όταν χρησιμοποιείται ένα συμβατό πρόγραμμα-πελάτη RDC 7.0. Μετά την ενεργοποίηση του RDP 8.0, οι χρήστες δεν είναι δυνατό να χρησιμοποιήσουν τη δυνατότητα απομακρυσμένης πρόσβασης Aero Glass.
  Αντιμετώπιση
  Οι διαχειριστές πρέπει να ενεργοποιείτε το RDP 8.0 σε απομακρυσμένους υπολογιστές που εκτελούν Windows 7 SP1 για τους χρήστες που πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα απομακρυσμένης πρόσβασης Aero Glass.
 4. Το RDP 8.0 σε απομακρυσμένους υπολογιστές που εκτελούν Windows 7 SP1 δεν χρησιμοποιεί το πρωτόκολλο UDP.
  Θέμα
  Το RemoteFX για WAN δυνατότητα στο RDP 8.0 χρησιμοποιεί κάνουν TCP και UDP πρωτόκολλα για τη βελτιστοποίηση του χρήστη εμπειρία. Αφού εγκαταστήσετε και ενεργοποιήσετε το RDP 8.0 σε υπολογιστές που εκτελούν Windows 7 SP1, το RDP 8.0 είναι ρυθμισμένο να χρησιμοποιεί μόνο το πρωτόκολλο TCP.
  Αντιμετώπιση
  Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, ρυθμίστε τις παραμέτρους του 8.0 RDP ώστε να χρησιμοποιει και τα δύο πρωτόκολλα TCP και UDP. Για περισσότερες πληροφορίες, δείτε το "Τρόπος ενεργοποίησης της RDP 8.0".
 5. Τοπικοί διαχειριστές που δεν είναι μέλη της ομάδας Remote Desktop Users δεν είναι δυνατό να εισέλθουν χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα-πελάτη Σύνδεσης απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας.
  Θέμα
  Μετά την ενεργοποίηση του RDP 8.0, οι τοπικοί διαχειριστές που δεν είναι μέλη της ομάδας Remote Desktop Users δεν είναι δυνατό να εισέλθουν.
  Αντιμετώπιση
  Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, προσθέστε τους χρήστες που είναι τοπικοί διαχειριστές στην ομάδα Remote Desktop Users.
 6. Ο κανόνας τείχους προστασίας που επιτρέπει την κυκλοφορία UDP δεν είναι ενεργοποιημένος, όταν χρησιμοποιείτε ένα Αντικείμενο πολιτικής ομάδας (GPO) για να ενεργοποιήσετε το RDP 8.0.
  Θέμα
  Εάν χρησιμοποιήσετε ένα GPO για να ενεργοποιήσετε το RDP 8.0, ο κανόνας τείχους προστασίας UDP που επιτρέπει την κυκλοφορία UDP δεν είναι ενεργοποιημένη μερικές φορές.
  Αντιμετώπιση
  Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, δημιουργήστε ένα GPO για να ενεργοποιήσετε το τείχος προστασίας Απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας - Λειτουργίας χρήστη (UDP-In).
 7. Ο κανόνας τείχους προστασίας που επιτρέπει την κυκλοφορία TCP ενδέχεται να μην είναι ενεργοποιημένος, εάν εφαρμόσετε αυτήν την ενημερωμένη έκδοση με μη αυτόματο τρόπο.

  Θέμα

  Εάν χρησιμοποιήσετε την Τοπική πολιτική ασφαλείας για να ενεργοποιήσετε το RDP 8.0, ο κανόνας τείχους προστασίας TCP που επιτρέπει την κυκλοφορία TCP δεν είναι ενεργοποιημένος μερικές φορές.

  Αντιμετώπιση

  Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, ενεργοποιήστε την απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας - RemoteFX (TCP-In) κανόνα τείχους προστασίας στο τείχος προστασίας των Windows με ασφάλεια για προχωρημένους.
 8. Αντιμετωπίζετε χαμηλές επιδόσεις όταν αναπτύσσεται IPsec στο δίκτυο.
  Θέμα
  Όταν συνδέεστε σε έναν υπολογιστή, χρησιμοποιώντας το πρωτόκολλο RDP 8.0 σε ορισμένες περιπτώσεις, αντιμετωπίζετε χαμηλές επιδόσεις. Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται όταν αναπτύσσεται IPsec στο δίκτυο.
  Αντιμετώπιση
  Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εγκαταστήστε την επείγουσα επιδιόρθωση 2570170 στο διακομιστή.

  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επείγουσα επιδιόρθωση 2570170, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
  2570170 Ζήτημα επιδόσεων κατά την ενεργοποίηση της πολιτικής AuthNoEncap, για το χειρισμό μεγάλων ωφέλιμων φορτίων σε περιβάλλον δικτύου στα Windows 7 ή τα Windows Server 2008 R2
 9. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργικότητες πολλών σημείων επαφής και κινήσεων, όταν συνδέεστε σε έναν υπολογιστή από απόσταση.
  Θέμα
  Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργικότητες πολλών σημείων επαφής και κινήσεων, όταν χρησιμοποιείτε τον υπολογιστή-πελάτη σύνδεσης απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας 8.0 σε έναν υπολογιστή που εκτελεί Windows 7 SP1.
  Αντιμετώπιση
  Η δυνατότητα πολλών σημείων επαφής RemoteFX υποστηρίζεται μόνο όταν τόσο ο υπολογιστής-πελάτης όσο και ο διακομιστής εκτελούν Windows 8 ή Windows Server 2012.
 10. Ενδέχεται να λάβετε πολλά μηνύματα ελέγχου ταυτότητας κατά τη σύνδεση σε υπολογιστές με τη χρήση απομακρυσμένης πρόσβασης Web σε τομείς Small Business Server 2011 και Windows Server 2012 Essentials.

  Θέμα

  Όταν προσπαθείτε να συνδεθείτε σε έναν υπολογιστή σε Windows Server 2012 Essentials, μικρό Business Server 2011 Τυπικά Windows ή Windows Small Business διακομιστή 2011 Essentials τομέα με τη χρήση απομακρυσμένης πρόσβασης Web ή πύλης απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας, που μπορεί να επανειλημμένα κληθεί για έλεγχο ταυτότητας.

  Αντιμετώπιση

  Για μια λύση για αυτό το ζήτημα, μεταβείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ενημερωμένη έκδοση RDP 8.0 για Windows 7 SP1 και Windows Server 2008 R2 SP1, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding end collapsed

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2592687 - Τελευταία αναθεώρηση: Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2013 - Αναθεώρηση: 8.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Windows 7 Service Pack 1 στις ακόλουθες πλατφόρμες
  • Windows 7 Enterprise
  • Windows 7 Home Basic
  • Windows 7 Home Premium
  • Windows 7 Professional
  • Windows 7 Starter
  • Windows 7 Ultimate
 • Windows Server 2008 R2 Service Pack 1 στις ακόλουθες πλατφόρμες
  • Windows Server 2008 R2 Datacenter
  • Windows Server 2008 R2 Enterprise
  • Windows Server 2008 R2 for Itanium-Based Systems
  • Windows Server 2008 R2 Foundation
  • Windows Server 2008 R2 Standard
  • Windows Web Server 2008 R2
Λέξεις-κλειδιά: 
kbqfe kbfix kbsurveynew kbexpertiseinter atdownload kbcip kbmt KB2592687 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2592687

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com