Posodobitev protokola oddaljenega namizja (RDP) 8.0 za sistema Windows 7 in Windows Server 2008 R2

Prevodi člankov Prevodi člankov
Posodobitev protokola oddaljenega namizja (RDP) 8.0 vam omogoča uporabo funkcij novih storitev oddaljenega namizja, ki so na voljo v operacijskih sistemih Windows 8 in Windows Server 2012. Te funkcije so sedaj na voljo za vse računalnike, ki imajo nameščen sistem Windows 7 s servisnim paketom 1 (SP1) ali sistem Windows Server 2008 R2 s servisnim paketom 1 (SP1).

Oglejte si nove funkcije in znane težave v protokolu RDP 8.0.

Za uporabo posodobitve si morate prenesti posodobitev, namestiti posebne zahteve in nato namestiti to posodobitev. Če protokol RDP 8.0 namestite na odjemalca, ga morate po namestitvi omogočiti.

V tem članku

Show all imagePokaži vseHide all imageSkrij vse

Prenesite posodobitev za RDP 8.0

Zmanjšaj slikoRazširi sliko
Prenos
Prenesite posodobitveni paket za sisteme Windows 7 s servisnim paketom SP1 in procesorjem x86.

Zmanjšaj slikoRazširi sliko
Prenos
Prenesite posodobitveni paket za sisteme Windows 7 s servisnim paketom SP1 in procesorjem x64.

Zmanjšaj slikoRazširi sliko
Prenos
Prenesite posodobitveni paket za sisteme Windows Server 2008 R2 s servisnim paketom SP1 in procesorjem x64.

Namestitev posebnih zahtev

Preden namestite posodobitev za protokol RDP 8.0 morate imeti predhodno nameščen sprotni popravek 2574819.

Omogočanje posodobitve na odjemalcu

Če želite protokol RDP 8.0 namestiti v oddaljeni računalnik, v katerem je nameščen sistem Windows 7 s servisnim paketom SP1, sledite tem korakom:

Opomba Naslednja navodila veljajo samo za oddaljene računalnike, ki imajo nameščen sistem Windows 7 s servisnim paketom SP1.
 1. Z zagonom posodobitvene datoteke Windows6.1-KB2592687 namestite ustrezno različico posodobitvenega paketa.
 2. Znova zaženite računalnik.
 3. Odprite lokalni urejevalnik pravilnika skupine.
 4. Omogočite pravilnik protokola oddaljenega namizja. Nastavitev za pravilnik je prikazana pod tem vozliščem:
  Computer Configuration\Administrative Templates\Windows Components\Remote Desktop Services\Remote Desktop Session Host\Remote Session Environment (Konfiguracija računalnika\Skrbniške predloge\Komponente sistema Windows\Storitve oddaljenega namizja\Strežnik seje oddaljenega namizja\Okolje oddaljene seje)
 5. Če je zahtevana funkcija UDP omogočite pravilnik prenosa RDP in nato nastavite vrednost na Uporabi TCP in UDP. Nastavitev za
  pravilnik prenosa RDP je pod tem vozliščem:
  Computer Configuration\Administrative Templates\Windows Components\Remote Desktop Services\Remote Desktop Session Host\Connections (Konfiguracija računalnika\Skrbniške predloge\Komponente sistema Windows\Storitve oddaljenega namizja\Strežnik seje oddaljenega namizja\Povezave)
  Opomba S konfiguriranjem pravilnika prenosa RDP požarni zid omogoči vrata UDP 3389.
 6. Znova zaženite računalnik.
Opomba To je članek za »HITRO OBJAVO«, ki je ustvarjen neposredno v Microsoftovi organizaciji za podporo. Informacije v tem članku so na voljo »takšne kot so« in kot odziv na težave. Zaradi hitrosti pri objavljanju članka so v gradivu lahko tipografske napake, ki se jih lahko popravi kadar koli brez obvestila. Za dodatne informacije glejte Pogoje uporabe.

Za več informacij

Združljivost z UAG

Protokol RDP 8.0 ni združljiv z različicami Forefront Unified Access Gateway (UAG) 2010 pred servisnim paketom SP3. Za več informacij glejte: http://technet.microsoft.com/en-us/library/jj906310.aspx

Kako preveriti, ali je protokol RDP 8.0 omogočen na odjemalcu

Za preverjanje, ali je protokol RDP 8.0 omogočen na oddaljenem računalniku, ki ima nameščen sistem Windows 7 s servisnim paketom SP1, se prek povezave z oddaljenim namizjem (RDC) 8.0 z računalnika, ki ima nameščen sistem Windows 8 ali Windows 7 s servisnim paketom SP1, povežite v želeni računalnik. Nato sledite naslednjim navodilom, da preverite, ali je omogočen protokol RDP 8.0:
 1. Če je protokol RDP 8.0 omogočen, bo v vrstici povezave prikazan gumb kakovosti povezave.
 2. Kliknite gumb kakovosti povezave, da odprete informacijsko pogovorno okno, ki je podobno spodnjemu. (Glejte naslednji posnetek zaslona za ta korak.)
  Zmanjšaj slikoRazširi sliko
Prisotnost ikone kakovosti povezave in pogovornega okna kakovosti povezave potrjuje razpoložljivost protokola RDP 8.0 za oddaljeno povezavo.

Nove funkcije posodobitve za protokol RDP 8.0

Nove funkcije protokola RDP 8.0 za sistem Windows 7 s servisnim paketom SP1

Zmanjšaj slikoRazširi sliko
Ta posodobitev uvaja naslednje funkcije za oddaljene računalnike z nameščenim sistemom Windows 7 s servisnim paketom SP1:Funkcije so na voljo samo pri uporabi odjemalca, ki je združljiv s protokolom RDP 8.0. Na primer računalnik s sistemoma Windows 8 ali Windows 7 s servisnim paketom SP1 in nameščeno posodobitvijo protokola RDP 8.0, se ne more povezati z računalnikom s sistemom Windows 7 s servisnim paketom SP1 in nameščeno posodobitvijo protokola RDP 8.0.
Zmanjšaj slikoRazširi sliko

Nove funkcije povezave z oddaljenim namizjem 8.0 za sistema Windows 7 s servisnim paketom SP1 in Windows Server 2008 R2 s servisnim paketom SP1

Zmanjšaj slikoRazširi sliko
Ob povezavi v podprt in ustrezno konfiguriran strežnik, podpira posodobitev za povezavo z oddaljenim namizjem 8.0 naslednje nove funkcije:
 • Protokol oddaljenega namizja 8.0

  Podpora za protokol RDP 8.0 zajema naslednje:
  • Oddaljeno upravljanje za omrežje WAN
  • Prilagodljive grafike RemoteFX
  • Samodejno zaznavanje oddaljenega omrežja
  • Pretočna predstavnost RemoteFX

  Funkcija je na voljo ob povezavi v računalnike, ki imajo nameščenega enega od teh operacijskih sistemov:
  • Windows 8
  • Windows Server 2012
  • Windows 7 z nameščenim in omogočenim protokolom RDP 8.0
 • Dinamično preusmerjanje naprave USB med sejo

  Funkcija omogoča uporabnikom izbiro naprav USB za preusmeritev med samo oddaljeno sejo. Naprave USB so lahko preklopljene med samimi oddaljenimi sejami ali lokalnim računalnikom. Ko je omogočena funkcija za preusmeritev naprave USB RemoteFX lahko uporabniki tapnejo ikono Naprave v vrstici povezave in izberejo naprave, ki jih želijo preusmeriti.

  Dinamično preusmerjanje naprave USB je na voljo ob povezavi v računalnike, ki imajo nameščenega enega od teh operacijskih sistemov:
  • Windows 8
  • Windows Server 2012
  • Windows 7 z omogočeno funkcijo RDP 7.1 RemoteFX vGPU
  • Windows 7 z nameščenim in omogočenim protokolom RDP 8.0
 • Izboljšana izkušnja enotne prijave za spletni dostop do oddaljenega namizja

  Funkcija poenostavi in izboljša uporabniško izkušnjo. Uporabniki morajo ob povezavi v aplikacije in namizja informacijske tehnologije samo enkrat vnesti svoje uporabniško ime in geslo. Za uspešno povezavo uporabnikom ni treba vedno znova vnašati poverilnic.

  Če želite več informacij o konfiguriranju spletne enotne prijave (spletni SSO), glejte Lažje omogočanje enotne prijave v spletni dostop do oddaljenega namizja v sistemu Windows Server 2012.

  Funkcija je na voljo samo ob povezavi v uvedbe, ki temeljijo na navidezni napravi s sistemom Windows Server 2012, in uvedbe namizja, ki temeljijo na seji.
 • Ponovna vzpostavitev povezave za aplikacijo RemoteApp in povezavami z namizjem

  Funkcija omogoča uporabnikom enostavno prekinitev in ponovno vzpostavitev povezave z aplikacijami in namizji informacijske tehnologije. Na voljo je uporabnikom, ki za povezavo v uvedbe, ki temeljijo na navidezni napravi s sistemom Windows Server 2012, in uvedbe namizja, ki temeljijo na seji, uporabljajo aplikacijo RemoteApp in povezave z namizjem.
 • Podpora za programske vmesnike preusmeritve predstavnosti RemoteFX za aplikacije VoIP

  Funkcija omogoča, da aplikacije, kot je Lync 2013, nudijo bogato izkušnjo zvočnih in video konferenc. Če želite več informacij, glejte Splošne informacije o vtičniku VDI Microsoft Lync 2013. Funkcija je na voljo ob povezavi v računalnike, ki imajo nameščenega enega od teh operacijskih sistemov:
  • Windows 8
  • Windows Server 2012
  • Windows 7
  • Windows Server 2008 R2
 • Podpora za ugnezdene seje

  V posebnih primerih protokol RDP 8.0 podpira izvajanje seje povezave z oddaljenim namizjem znotraj druge seje povezave z oddaljenim namizjem.

  Če želite več informacij, glejte Izvajanje seje povezave z oddaljenim namizjem znotraj druge seje povezave z oddaljenim namizjem v protokolu RDP 8.0.
Zmanjšaj slikoRazširi sliko

Znane težave s posodobitvijo RDP 8.0

 • Navidezna namizja, ki imajo nameščena RemoteFX vGPU ne morejo uporabljati protokola RDP 8.0.

  Težava
  Po tem, ko za namestitev uporabite pravilnik skupine in na računalniku, ki ima nameščen RemoteFX vGPU omogočite protokol RDP 8.0, ta protokol ni več na voljo.

  Rešitev
  Ta posodobitev ne omogoča protokola RDP 8.0 za povezovanje v računalnike, ki imajo nameščen RemoteFX vGPU. Če morate omogočiti protokol RDP 8.0, z navideznega namizja odstranite RemoteFX vGPU.
 • Za oddaljeno nadzorovanje oddaljenih povezav drugega uporabnika ne more biti uporabljen ukaz Senca.

  Težava
  Sistem Windows 7 s servisnim paketom SP1 podpira ukaz Senca (oddaljeni nadzor). S tem ukazom si lahko skrbnik ogleduje in nadzira aktivno sejo drugega uporabnika. Ko je na računalniku s sistemom Windows 7 s servisnim paketom SP1 omogočen protokol RDP 8.0, skrbnik za ogled ali nadzorovanje seje drugega uporabnika ne more uporabiti ukaza Senca.

  Rešitev
  Skrbniki lahko uporabijo oddaljeno pomoč ali drug program s podobnimi orodji za ogled in nadzorovanje seje drugega uporabnika.
 • Podpora za Aero Glass ni na voljo.

  Težava
  Ko je med sejo oddaljenega namizja v uporabi združljivi odjemalec RDC 7.0, oddaljena funkcija Aero Glass sistema Windows 7 omogoča uporabnikom združljivih odjemalcev povezave z oddaljenim namizjem uporabo funkcij kot so 3D-preklapljanje, predogled opravilne vrstice v živo ter prosojna obroba okna. Ko je omogočen protokol RDP 8.0 uporabniki ne morejo uporabljati oddaljene funkcije Aero Glass.

  Rešitev
  Skrbniki naj na oddaljenih računalnikih s sistemom Windows 7 s servisnim paketom SP1 ne omogočijo protokola RDP 8.0 tistim uporabnikom, ki morajo uporabljati oddaljeno funkcijo Aero Glass.
 • Na računalnikih s sistemom Windows 7 s servisnim paketom SP1 protokol RDP 8.0 ne uporablja protokola UDP.

  Težava
  Za optimiranje uporabniške izkušnje uporablja funkcija RemoteFX za omrežje WAN v protokolu RDP 8.0 protokola TCP in UDP. Po namestitvi in omogočitvi protokola RDP 8.0 na računalnikih s sistemom Windows 7 s servisnim paketom SP1 je protokol RDP 8.0 konfiguriran tako, da uporablja samo protokol TCP.

  Rešitev
  Protokol RDP 8.0 konfigurirajte tako, da uporablja protokola TCP in UDP. Če želite več informacij, glejte razdelek »Kako omogočiti protokol RDP 8.0«.
 • Lokalni skrbniki, ki niso člani skupine uporabnikov oddaljenega namizja, se ne morejo vpisati z uporabo odjemalca povezave z oddaljenim namizjem.

  Težava
  Po omogočitvi protokola RDP 8.0 se lokalni skrbniki, ki niso člani skupine uporabnikov oddaljenega namizja, ne morejo vpisati.

  Rešitev
  Skupini uporabnikov oddaljenega namizja dodajte lokalne skrbnike.
 • Pravilo požarnega zidu, ki dovoljuje promet UDP, ni omogočen ob uporabi predmeta pravilnika skupine (GPO) za omogočitev protokola RDP 8.0.

  Težava
  Če za omogočitev protokola RDP 8.0 uporabite GPO, pravilo požarnega zidu UDP, ki dovoljuje promet UDP, ne more biti omogočeno.

  Rešitev
  Za omogočitev požarnega zidu »Oddaljeno namizje – uporabniški način (v UDP)« ustvarite GPO.
 • Če posodobitev namestite ročno, ne morete omogočiti pravila požarnega zidu, ki omogoča promet TCP.

  Težava
  Če za omogočitev protokola RDP 8.0 uporabite lokalni varnostni pravilnik, pravilo požarnega zidu TCP, ki dovoljuje promet TCP, ne more biti omogočeno.

  Rešitev
  V požarnem zidu Windows omogočite v naprednih nastavitvah »Oddaljeno namizje – RemoteFX (v TCP)«.
 • Ko se v omrežje uvede IPsec, pride do počasnega delovanja.

  Težava
  Če se v računalnik povežete s protokolom RDP 8.0, medtem ko je v omrežje uvede IPsec, pride do počasnega delovanja.

  Rešitev
  Na strežnik namestite sprotni popravek 2570170 (Besedilo je morda v angleščini).
 • Ko se oddaljeno povežete v računalnik ne morete uporabljati funkcij večkratnega dotika in potez.

  Težava
  Težava se pojavi, ko na računalniku s sistemom Windows 7 s servisnim paketom SP1 uporabite odjemalca povezave z oddaljenim namizjem 8.0.

  Rešitev
  Funkcija na večkratni dotik RemoteFX je podprta samo, ko imata računalnika odjemalca in strežnika nameščen sistem Windows 8 ali Windows Server 2012.
 • Ko se povežete na računalnike z oddaljenim spletnim dostopom na domenah strežnikov Small Business Server 2011 in Windows Server 2012 Essentials ste vedno znova pozvani k preverjanju pristnosti.

  Težava
  Ko se želite z oddaljenim spletnim dostopom ali prehodom oddaljenega namizja povezati v računalnik na domenah Windows Server 2012 Essentials, Windows Small Business Server 2011 Standard, or Windows Small Business Server 2011 Essentials, ste vedno znova pozvani k preverjanju pristnosti.

  Rešitev
  Če se želite izogniti tej težavi, glejte Informacije o izognitvi večkratnemu preverjanju pristnosti po omogočitvi posodobitev 2574819 in 2592687.
Če želite več informacij o protokolu RDP 8.0 za sistema Windows 7 s servisnim paketom SP1 in Windows Server 2008 R2 s servisnim paketom SP1, glejte Posodobitev za protokol oddaljenega namizja 8.0 za sistem Windows 7 s servisnim paketom SP1: Omogočanje odlične uporabniške izkušnje WAN za navidezno namizje sistema Windows 7 s servisnim paketom SP 1.

O tem članku

ID članka: 2592687
Zadnji pregled: 7. maj 2014
Velja za:: Windows 7 Enterprise (Windows 7 Service Pack 1), Windows 7 Home Basic (Windows 7 Service Pack 1), Windows 7 Home Premium (Windows 7 Service Pack 1), Windows 7 Professional (Windows 7 Service Pack 1), Windows 7 Starter (Windows 7 Service Pack 1), Windows 7 Ultimate (Windows 7 Service Pack 1), Windows Server 2008 R2 Datacenter (Windows Server 2008 R2 Service Pack 1), Windows Server 2008 R2 Enterprise (Windows Server 2008 R2 Service Pack 1), Windows Server 2008 R2 for Itanium-Based Systems (Windows Server 2008 R2 Service Pack 1), Windows Server 2008 R2 Foundation (Windows Server 2008 R2 Service Pack 1), Windows Server 2008 R2 Standard (Windows Server 2008 R2 Service Pack 1), Windows Web Server 2008 R2 (Windows Server 2008 R2 Service Pack 1)
Ali želite posredovati povratne informacije o tem članku?
 

Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.