Wanneer u een naar Host Integration Server 2010 upgrade of configuratie-functie gebruiken om de functie integratie in Host Integration Server 2010, daalt Host Integration Server tabellen, zelfs als andere servers vereist SQL-tabellen

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2592837 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Samenvatting

In dit artikel wordt beschreven hoe u Microsoft Host Integration Server 2009 upgrade naar Microsoft Host Integration Server 2010 in een omgeving multiserver Host integration Server, wanneer u gedistribueerde transacties worden gebruikt samen met TCP/IP of wanneer u Configuratie van de functie om de functie van de integratie van gegevens.

Inleiding

U uitvoeren Host Integration Server 2009 in een omgeving met multiserver. (Bijvoorbeeld, meerdere exemplaren van Host Integration Server delen hetzelfde subdomein Host Integration Server en u gedistribueerde transacties gebruikt.) In dit scenario kunt u een exemplaar van Microsoft SQL Server voor gegevensopslag van de transactie.

Opmerking Hetzelfde probleem kan worden gezien als u Configuratie van de functie de functie van Data-integratie.

Bij het configureren van gedistribueerde transacties, moet u een exemplaar van SQL Server opgeven. Een SQL Server-database met de naam MSHIS_DATA gemaakt voor de geconfigureerde exemplaar van SQL Server de volgende tabellen bevatten:
DUWTCPLog
DUWTCPReferences
Deze zijn nodig om de transactie-id's worden opgeslagen. U kunt een exemplaar van SQL Server voor dit doel.

Wanneer u probeert nu de Host Integration Server 2009 upgrade naar Host Integration Server 2010, verwijdert het installatieprogramma van Host Integration Server 2009 als onderdeel van het upgradeproces. Hierdoor worden de tabellen DUWTCPLog en DUWTCPReferences die zijn gemaakt in de database MSHIS_DATA verloren. Nadat de tabellen zijn verwijderd, worden andere gedistribueerde transacties die worden uitgevoerd op verschillende exemplaren van Host Integration Server in de multiserver-omgeving niet meer goed werkt. Dit gebeurt omdat de gedistribueerde transacties moeten gebruiken de SQL Server-tabellen die zijn verwijderd.

Workaround

Dit probleem omzeilen als volgt:
 1. Open Windows Verkenner en zoek de map Microsoft Host Integration Server\System.
 2. Open het bestand DuwTcpCleanup.sql.
 3. Zoek de regel 11, waarin u de volgende instructies ziet:
  DELETE FROM "DUWTCPReferences" WHERE NAME = HOST_NAME()   
  IF EXISTS (SELECT COUNT(*) FROM "DUWTCPReferences")
          BEGIN
 4. De tweede regel het volgende wijzigen:
  IF NOT EXISTS (SELECT * FROM "DUWTCPReferences") 

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit een probleem in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op' is.

Eigenschappen

Artikel ID: 2592837 - Laatste beoordeling: woensdag 21 september 2011 - Wijziging: 1.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Host Integration Server 2010
Trefwoorden: 
kbinfo kbhowto kbexpertiseinter kbsurveynew kbmt KB2592837 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:2592837

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com