Τρόπος κοινής χρήσης μητρώα υγείας με άλλους χρήστες HealthVault ή άλλες εφαρμογές

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2593222 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Έχουμε ενδιαφέρονται για την υγεία σας και θέλετε να γνωρίζετε ότι Microsoft δεν παρέχει οποιαδήποτε συμβουλές ή συστάσεις σχετικά με θέματα ιατρικής, ιατρικές διαδικασίες, συμπληρώματα διατροφής ή άλλα θέματα που σχετίζονται με την υγειονομική περίθαλψη. Επικοινωνήστε με την ιατρική υπηρεσία παροχής για απορίες υγείας.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Αυτό το άρθρο περιγράφει τον τρόπο κοινής χρήσης μητρώα υγείας με άλλους χρήστες του HealthVault της Microsoft ή άλλες εφαρμογές.

Περισσότερες πληροφορίες

Εάν το custodian μιας καρτέλας υγείας, μπορείτε να μοιραστείτε μερικές ή όλες οι πληροφορίες υγείας με άλλους χρήστες HealthVault ή προγράμματα. Ως πελάτης HealthVault που έχει custodian δικαιώματα, μπορείτε να καθορίσετε ποιος να προβάλετε και να αλλάξετε τις πληροφορίες στην καρτέλα σας υγεία. Μερικοί τρόποι που μπορείτε να μοιραστείτε πληροφορίες είναι οι εξής:
 • / Η σύζυγος ή το συνεργάτη σας. Εάν ο/η σύζυγος ή το συνεργάτη σας διαθέτει ένα λογαριασμό HealthVault, μπορείτε να μοιραστείτε την ιδιοκτησία της οικογένειας μητρώα υγείας.
 • Προσωπική εκπαιδευτής. Μπορείτε να παρέχετε πρόσβαση για τα αρχεία καταγραφής άσκηση για σας προσωπική εκπαιδευτής.
 • Νοσοκομείο.Μπορείτε να ενεργοποιήσετε σας νοσοκομείου για την αποστολή οδηγιών απαλλαγής.
 • Pediatrician. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε ένα pediatrician για να προβάλετε και να ενημερώσετε εγγραφές ανοσολογική του παιδιού σας καθώς και οποιαδήποτε άλλα οικογένειας μητρώα.

Τα επίπεδα της κοινής χρήσης

Υπάρχουν τρία επίπεδα της κοινής χρήσης για μια εγγραφή υγείας. Είναι οι εξής:
 • Προβολή. Το άτομο έχει πρόσβαση μόνο για ανάγνωση για τις πληροφορίες σχετικά με το Κεντρική και υγειονομικές πληροφορίες:σελίδα. Το άτομο δεν μπορεί να προβάλλει το Κοινή χρήσησελίδα ή το Ιστορικό αλλαγών σελίδα. Αυτό είναι το χαμηλότερο επίπεδο πρόσβασης και είναι επίσης διαθέσιμη μόνο για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.
 • Προβολή και τροποποίηση.Το άτομο να προσθέσετε, προβολή, ή επεξεργασία πληροφοριών υγείας ή να τα καταγράψετε τις πληροφορίες του προφίλ. Ωστόσο, το άτομο δεν είναι δυνατό να προβάλετε κοινής χρήσης κατάσταση ή ιστορικό για οποιοδήποτε στοιχείο. Αυτή η πρόσβαση είναι επίσης διαθέσιμη μόνο για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.
 • Ενεργεί ως custodian. Το άτομο να προβάλετε και να αλλάξετε την υγεία, το προφίλ εγγραφής και κοινής χρήσης πληροφοριών κατάστασης. Το άτομο μπορεί επίσης να προβάλετε το ιστορικό όλων των αλλαγών. Αυτό είναι το υψηλότερο επίπεδο πρόσβασης και δεν υπάρχει καμία προθεσμία για την πρόσβαση σε αυτήν.

  ΣημαντικόΜε την access "Ενεργεί ως custodian", ένα άλλο άτομο θα μπορούσε να παραβιάσει το ιδιωτικό σας απόρρητο και μπορείτε ακόμη και θα μπορούσε να χάσετε την πρόσβαση στις καρτέλες σας υγεία. Βεβαιωθείτε ότι εκχωρείτε την πρόσβαση μόνο σε άτομα που εμπιστεύεστε.

Πώς μπορείτε να κάνετε κοινή χρήση καρτελών υγείας

Κοινή χρήση πληροφοριών με κάποιο άλλο άτομο είναι τόσο εύκολη όσο η αποστολή μιας πρόσκλησης σε έναν άλλο χρήστη HealthVault. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα για να στείλετε την πρόσκληση.
 1. Στο παράθυρο περιήγησης, κάντε κλικ στο εικονίδιο κοινής χρήσης.

  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  2593288
 2. Κάντε κλικ στο κουμπί Κοινή χρήση πληροφοριών υγείας με κάποιον που εμπιστεύεστε.
  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  2593289
 3. Στη σελίδα "πρόσκληση", πληκτρολογήστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του παραλήπτη.
  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  2593290
 4. Επιλέξτε το επίπεδο κοινόχρηστου στοιχείου που θέλετε.
  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  2593291
 5. Επιλέξτε τα είδη των πληροφοριών που θέλετε να κάνετε κοινή χρήση. Από προεπιλογή, επιλέγονται όλοι οι τύποι πληροφοριών. Όταν δώσετε σε κάποιον πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες υγείας, είναι κοινόχρηστο επίσης όλες τις πληροφορίες που προστίθεται στο μέλλον. Εάν θέλετε να εκχωρήσετε πρόσβαση μόνο σε τύπους συγκεκριμένες πληροφορίες, πρέπει να στείλετε μια νέα πρόσκληση για κοινή χρήση νέων τύπων πληροφοριών με προσκεκλημένου.
  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  2593319
 6. Ορίστε την ημερομηνία λήξης για ένα συγκεκριμένο μήνα, ημέρας και έτους, ή επιλέξτε Χωρίς περιορισμό λήξης.
  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  2593321
 7. Προσθέστε μια προαιρετική σημείωση, όπως το λόγο ότι ο πελάτης εκχώρηση πρόσβασης στο άτομο, και στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπίΑποστολή πρόσκλησης.
  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  2593322

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2593222 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 4 Ιουνίου 2013 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft HealthVault
 • Microsoft HealthVault Account
Λέξεις-κλειδιά: 
kbwinliveportal kbhowto kbmt KB2593222 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2593222

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com