FIX: O schimbare parolă autentificarea pe bază de amenințare Management Gateway 2010 forme poate să nu reușească din cauza de mai multe favicon.ico cereri din browser-ul clientului

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2595975 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

SIMPTOME

Luați în considerare următorul scenariu. Utilizați Microsoft Forefront amenințare Management Gateway (TMG) 2010 Web publica un server, și utilizați autentificarea bazată pe formulare. Apoi, un utilizator este automat re-directed la formularul de modificare parolă dacă parola lui sau ei trebuie să fie modificat. În acest scenariu, în cazul în care browser-ul clientul trimite o Favicon.ico solicita între log on inițiale și schimbare parolă prezentarea, schimbarea parolei nu reușește, iar utilizatorul este re-directed înapoi la pagina log on.

CAUZĂ

Browser-ul trimite un Favicon.ico cerere atunci când primul este accesat un site Web. Browser-ul folosește această cerere pentru a obține pictograme particularizate din acest site pentru afișare.

Windows Internet Explorer 8, Windows Internet Explorer 9, și Google Chrome toate Reîncercare Favicon.ico solicita în cazul în care cererea ini?ială nu reușește. Dacă această re-request se face între log on inițiale și prezentarea schimbare parolă, acest re-request golește TMG autentificare cookie-ul și pauze procesul de schimbare parolă. Pentru a determina dacă clientul este de a face o Favicon.ico solicita între log on inițiale și ulterioare cererea schimbare parolă, verificați fișierele jurnal TMG.

REZOLUȚIE

Pentru a rezolva această problemă, instalați acest service pack, care este descris în următorul articol din baza de cunoștințe Microsoft:
2555840 Descriere a Service Pack 2 pentru Management Microsoft Forefront amenințare Gateway 2010

STARE

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă în produsele Microsoft enumerate în secțiunea „se aplică la".

REFERINȚE

Pentru mai multe informații despre terminologia actualizare software-ul, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:
824684 Descrierea terminologie standard care este utilizat pentru a descrie actualizările software Microsoft

Proprietă?i

ID articol: 2595975 - Ultima examinare: 17 octombrie 2011 - Revizie: 1.0
SE APLICĂ LA:
  • Microsoft Forefront Threat Management Gateway 2010 Enterprise
  • Microsoft Forefront Threat Management Gateway 2010 Standard
  • Microsoft Forefront Threat Management Gateway 2010 Service Pack 1
Cuvinte cheie: 
kbfix kbbug kbexpertiseinter kbsurveynew kbmt KB2595975 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, nu de un traducător. Deoarece Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, toate articolele din Baza noastră de cunoștințe vor fi disponibile în limba dvs. nativă. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, precum în cazul în care un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. nativă. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nicio inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții săi. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol:2595975

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com