Prestatieproblemen wanneer veel schaduw tabelrecords worden gemaakt in Project Server 2010

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2596531 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Wanneer u Microsoft Project Server 2010 maakt een grote hoeveelheid schaduw tabelrecords, kunnen er prestatieproblemen optreden. Bovendien schaduw tabelrecords veroorzaken ernstige databases aanzienlijk groter in het concept en databases gepubliceerd.
 

Oplossing

Dit probleem wilt oplossen, de volgende hotfix:
2596498 Beschrijving van het hotfixpakket voor Project Server 2010 (Pjsrvwfe x none.msp): 25 oktober 2011.

OpmerkingU wordt aangeraden het pakket Project server toe te passen gedurende een periode van laag gebruik. Wanneer het hotfix-pakket wordt toegepast, wordt in projectserver veel records verwijderen voor schaduw tabelrecords maken. Prestatieproblemen optreden totdat het volume van de schaduw tabelrecords wordt verminderd.

Meer informatie

Knowledge Base-artikel 2596498 bevat het hotfix-pakket wordt voorkomen dat nieuwe projecten maken van grote volumes met schaduwkopieën tabelrecords. Bovendien verlaagt het hotfix-pakket de rente welke schaduw tabelrecords zijn gemaakt voor bestaande projecten.

Het hotfixpakket worden alle aangepaste velden zich in de volgende tabellen schaduw bevinden:
MSP_PROJ_CUSTOM_FIELD_VALUES_SHADOW
MSP_ASSN_CUSTOM_FIELD_VALUES_SHADOW
MSP_TASK_CUSTOM_FIELD_VALUES_SHADOW
MSP_PROJ_RES_CUSTOM_FIELD_VALUES_SHADOW
OpmerkingVoor aangepaste velden met meerdere waarden beperkt elke actie bewerken de volume shadow tabel records die zijn gerelateerd aan de aangepaste velden. Voor aangepaste velden van één waarde, het bestaande volume shadow tabel records alleen verminderd wanneer aangepaste velden worden verwijderd. Aangepaste velden kunnen niet worden verwijderd via de gebruikersinterface (UI) kunnen handmatig worden verwijderd.

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit een probleem is in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op'.

Eigenschappen

Artikel ID: 2596531 - Laatste beoordeling: donderdag 10 november 2011 - Wijziging: 1.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Project Server 2010
Trefwoorden: 
kbqfe kbsurveynew kbexpertisebeginner kbmt KB2596531 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:2596531

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com