ActiveX-besturingselement wordt gewijzigd nadat u het afdrukvoorbeeld, afdrukken of opslaan van een werkmap in Excel 2010

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2596575 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Stel dat u een werkmap met veel werkbladen in Microsoft Excel 2010 hebben. Een van de werkbladen bevat een ActiveX-besturingselement. Na het afdrukken de werkmap bekijken, afdrukken van de werkmap of de werkmap opslaan als een PDF- of XPS-bestand, de grootte of positie van het ActiveX-besturingselement wordt gewijzigd.

Oplossing

Dit probleem kunt oplossen, gelden de volgende update:
2596494 Beschrijving van het pakket Excel 2010 (x 86 excel-x-none.msp, x 64 excel-x-none.msp): 25 oktober 2011.

Informatie over registersleutels

Belangrijk Deze sectie, methode of taak bevat stappen voor het wijzigen van het register. Echter, kunnen ernstige problemen optreden als u het register onjuist bewerkt. Zorg ervoor dat u deze zorgvuldig stappen. Reservekopie van het register voordat u het wijzigt voor extra bescherming. Vervolgens kunt u het register herstellen als er een probleem optreedt. Klik op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base voor meer informatie over back-up en terugzetten van het register:
322756 Back-up en terugzetten van het register in Windows

Nadat u het hotfix-pakket, hebben wij de hotfix te activeren, gaat u naar de "Fix voor mij'sectie. Als u liever zelf de hotfix activeren, gaat u naar de "Probleem zelf oplossen'sectie.

Fix voor mijDe hotfix automatisch wilt inschakelen, klikt u op de Fix it knop of koppeling. Klik vervolgens op Uitvoeren in de Downloaden van bestand dialoogvenster in en volg de stappen in de Fix it de wizard.


Dit probleem oplossen
Microsoft Fix it 50816


Notities
 • Deze wizard kan alleen in het Engels zijn. De automatische correctie werkt echter ook voor andere taalversies van Windows.
 • Als u niet op de computer waarop het probleem opslaan de correctie heeft deze oplossing op een flash-station of een CD en vervolgens uitvoeren op de computer waarop het probleem is.

Ga naar de "Is het probleem opgelost?'sectie.Probleem zelf oplossen

Volg deze stappen om de hotfix te activeren na de installatie van het hotfix-pakket:
 1. Klik op Start, klik op Uitvoeren, typ Regedit in de Open vak en klik vervolgens op OK.
 2. Zoek en klik op de volgende registersubsleutel:

  HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Office\14.0\Excel\Options
 3. Op de Bewerken Wijs in het menu Nieuwe, en klik vervolgens op Waarde van DWORD (32-bits).
 4. Type MultiSheetLegacyPrint, en druk op ENTER.
 5. In de Details deelvenster met de rechtermuisknop op MultiSheetLegacyPrint, en klik vervolgens op Wijzigen.
 6. In de Waardegegevens in het vak 1, en klik vervolgens op OK.
 7. Sluit Register-Editor.

Is het probleem opgelost?

 • Controleer of het probleem is verholpen. Als het probleem is opgelost, bent u klaar met deze sectie. Als het probleem niet is opgelost, kunt u contact opnemen met ondersteuning.
 • We stellen uw feedback. Feedback of problemen met deze oplossing verslag laat een reactie op de "Fix voor mij"blog of stuur ons een e-mail bericht.

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit een probleem is in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op'.

Eigenschappen

Artikel ID: 2596575 - Laatste beoordeling: woensdag 4 januari 2012 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Excel 2010
Trefwoorden: 
kbqfe kbsurveynew kbexpertisebeginner kbfixme kbmsifixme kbmt KB2596575 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:2596575

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com