MS11-089: Descriere a actualizării de securitate pentru Microsoft 2007 Office suite Service Pack 2 sau Microsoft 2007 Office suite Service Pack 3: 13 decembrie 2011

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2596785 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

INTRODUCERE

Microsoft a lansat buletinul de securitate MS11-089. Pentru a vedea buletinul de securitate complet, vizitați unul dintre următoarele site-uri Microsoft:

Cum se obține ajutor și suport pentru această actualizare de securitate

Pentru utilizatorii de acasă, fără-taxă suport este disponibil prin apel 1-866-PCSAFETY în Statele Unite și Canada sau contactând reprezentanța locală Microsoft. Pentru mai multe informații despre cum să contactați reprezentanța locală Microsoft pentru probleme de suport cu actualizări de securitate, vizitați site-ul Microsoft International acceptă:
http://support.Microsoft.com/Common/International.aspx?rdpath=4
Clienții din America de Nord, de asemenea, puteți obține acces instantaneu la sprijinul de e-mail nu-gratuit nelimitat sau la chat individuale nelimitat de sprijin vizitând următorul site Web Microsoft:
http://support.Microsoft.com/OAS/default.aspx?&prid=7552
Pentru clienții enterprise, sprijinul pentru actualizări de securitate disponibile prin intermediul contactelor de obicei cină.

Probleme cunoscute cu această actualizare de securitate

 • Microsoft Update sau Windows Update poate oferi această actualizare, chiar dacă nu aveți sistemul Microsoft Office 2007 instalat. Pentru mai multe informații despre această problemă, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:
  830335 Microsoft Update și Windows Update oferă actualizări pentru programele Office care nu ați instalat

Cerințe preliminare pentru a aplica această actualizare de securitate

Pentru a instala această actualizare de securitate, trebuie să aveți suită Office 2007 Service Pack 2 (SP2) sau a suitei Office 2007 Service Pack 3 (SP3) instalate pe computer.

Pentru mai multe informații despre cum se obține pachetul service pack, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:
949585 Cum se obține ultimul service pack pentru suitei Office 2007

Reporniți informații

Trebuie să reporniți computerul după ce instalați această actualizare de securitate.

În unele cazuri, această actualizare nu necesită o repornire. Dacă sunt utilizate fișiere necesare, această actualizare va necesită o repornire. Dacă se produce acest comportament, se este afișat un mesaj care recomandă să reporniți computerul.

Pentru a ajuta la reducerea posibilitatea ca o repornire va fi necesar, opriți toate serviciile afectate și închideți toate aplicațiile care pot utiliza fișierele afectate înainte de a instala această actualizare de securitate. Pentru mai multe informații despre motivele de ce vi se poate cere să reporniți, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:
887012 De ce vi se poate cere să reporniți computerul după ce instalați o actualizare de securitate pe un computer bazat pe Windows

Eliminare informații

Pentru a elimina această actualizare de securitate, utilizați Adăugare sau eliminare programeelement sauPrograme ?i caracteristicielement din panoul de Control.

Notă Când eliminați această actualizare de securitate, vi se poate cere să inserați discul care conține 2007 Microsoft Office suite. În plus, nu aveți posibilitatea de a dezinstala această actualizare de securitate din Adăugare sau eliminare programe element sau Programe ?i caracteristicielement din panoul de Control. Există mai multe cauze posibile de această problemă.

Pentru mai multe informații despre eliminarea, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:

903771 Informații despre capacitatea de a dezinstala actualizărilor Office

Informații despre fișier

Versiunea în limba engleză (Statele Unite) a acestei actualizări de securitate are atributele de fișier (sau atribute de fișier mai recente) enumerate în următorul tabel. Datele și orele acestor fișiere sunt enumerate în timp Universal coordonat (TUC). Când vizualizați informațiile de fișier, acesta este convertit la ora locală. Pentru a afla diferența între timpul local și UTC, utilizați Fus orar fila în Data și ora element din panoul de Control.
Pentru toate versiunile de Microsoft Office 2007 suite Sp2 și SP3 acceptate
Reduceți tabelulMăriți tabelul
Numele fișieruluiVersiunea fișieruluiDimensiunea fișieruluiDataTimp
Msptls.dll12.0.6654.5000756,04805-Oct-201111: 52

Proprietă?i

ID articol: 2596785 - Ultima examinare: 21 decembrie 2011 - Revizie: 1.0
SE APLICĂ LA:
 • Microsoft Office Ultimate 2007
 • Microsoft Office Enterprise 2007
 • Microsoft Office Enterprise 2007 Home Use Program
 • Microsoft Office Professional 2007
 • Microsoft Office Professional Plus 2007
 • Microsoft Office Standard 2007
 • Microsoft Office Home and Student 2007
 • Microsoft Office Small Business 2007
 • Microsoft Office Basic 2007
 • Microsoft Office Access 2007
 • Microsoft Office Excel 2007
 • Microsoft Office Excel 2007 (Home and Student version)
 • Microsoft Office OneNote 2007
 • Microsoft Office OneNote 2007 (Home and Student version)
 • Microsoft Office Outlook 2007
 • Microsoft Office PowerPoint 2007
 • Microsoft Office PowerPoint 2007 (Home and Student version)
 • Microsoft Office Publisher 2007
 • Microsoft Office SharePoint Designer 2007
 • Microsoft Office Visio Professional 2007
 • Microsoft Office Visio Standard 2007
 • Microsoft Office Word 2007
 • Microsoft Office Word 2007 (Home and Student version)
Cuvinte cheie: 
kbqfe kbexpertiseinter kbsecurity kbsecbulletin kbsecvulnerability kbfix kbbug kbsurveynew kbmt KB2596785 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol:2596785

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com