Κυρίως κείμενο ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου περιέχει κείμενο που έχει προστεθεί από μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που ανοίξατε προηγουμένως, κατά την πρόσβαση σε ένα γραμματοκιβώτιο χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα-πελάτης IMAP4 Outlook 2010

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2597991 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Εξετάστε το ακόλουθο σενάριο:
  • Πρόσβαση σε ένα γραμματοκιβώτιο, χρησιμοποιώντας IMAP4 στο Microsoft Outlook 2010.
  • Μπορείτε να συγχρονίσετε πολλά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με ένα διακομιστή IMAP.
Σε αυτό το σενάριο, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε τα ακόλουθα ζητήματα:
  • Το σώμα του μηνύματος ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εμφανίζεται στο σώμα του ένα άλλο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  • Κείμενο από ένα συνημμένο σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μήνυμα εμφανίζεται ως κείμενο απορριμμάτων σε ένα άλλο μήνυμα.
  • Δεν εμφανίζεται κάποιο περιεχόμενο σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  • Το κυρίως κείμενο ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εμφανίζεται ως κείμενο δεν έχουν μετατραπεί MIME.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εφαρμόστε την ακόλουθη ενημερωμένη έκδοση:
2597137 Περιγραφή του πακέτου επειγουσών επιδιορθώσεων του Outlook 2010 (x 86 Outlook-x-none.msp, x 64 Outlook-x-none.msp): 28 Φεβρουαρίου 2012

Κατάσταση

Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα ζήτημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Περισσότερες πληροφορίες

  • Αυτό το ζήτημα προκαλείται από προβλήματα επικοινωνίας δικτύου κατά το συγχρονισμό του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αφού εφαρμόσετε αυτήν την επείγουσα επιδιόρθωση, το Outlook εκκαθαρίζει την εσωτερική μνήμη που χρησιμοποιείται κατά τη μετατροπή σώμα μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όταν προκύψουν προβλήματα επικοινωνίας δικτύου. Επομένως, ο οργανισμός κάθε νέου μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου είναι κενό και δεν επηρεάζονται από το περιεχόμενο στα προηγούμενα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  • Για να επιδιορθώσετε το υπάρχον μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διαγραφή και στη συνέχεια προσθέσετε εκ νέου το προφίλ χρήστη ή δημιουργήστε ένα νέο προφίλ για τον τρέχοντα χρήστη.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2597991 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 29 Φεβρουαρίου 2012 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Outlook 2010
Λέξεις-κλειδιά: 
kbqfe kbsurveynew kbexpertisebeginner kbhotfixallversions kbmt KB2597991 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:2597991

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com