Παρουσιάζεται σφάλμα όταν έχετε επιλέξει το δέντρο αποσύνθεση στον πίνακα εργαλείων στις υπηρεσίες PerformancePoint

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2598002
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν ορίζετε τοΤοπικές ρυθμίσεις επιλογή Αγγλικά (Ηνωμένου Βασιλείου)στη σελίδα τοπικές ρυθμίσεις στις υπηρεσίες του Microsoft PerformancePoint και, στη συνέχεια, επιλέξτε τον πίνακα εργαλείων του δέντρου αποσύνθεση, λαμβάνετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:

Παρουσιάστηκε μια εξαίρεση κατά την ανάλυση ενός κελιού στο δέντρο αποσύνθεση.

Σημείωση Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται μετά την εφαρμογή του πακέτου επείγουσας επιδιόρθωσης που περιγράφεται στο άρθρο 2597069 της Γνωσιακής Βάσης (KB).

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εφαρμόστε την ακόλουθη ενημερωμένη έκδοση:

2597936 Περιγραφή των PerformancePoint υπηρεσιών για το πακέτο επειγουσών επιδιορθώσεων του SharePoint Server 2010 (Ppsmawfe-x-none.msp): 28 Φεβρουαρίου 2012

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα ζήτημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2598002 - Τελευταία αναθεώρηση: Δευτέρα, 12 Μαρτίου 2012 - Αναθεώρηση: 1.0
Λέξεις-κλειδιά: 
kbqfe kbsurveynew kbexpertisebeginner kbmt KB2598002 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:2598002

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com