U kunt de eigenschappen van de uitgecheckte bestanden in de gegevensbladweergave van een SharePoint-documentbibliotheek niet bewerken nadat u Access 2007 SP3

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2598126 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Stel dat u Microsoft Office Access 2007 Service Pack 3 (SP3) installeren op een computer. Vervolgens probeert u de eigenschappen van de uitgecheckte bestanden in de gegevensbladweergave van een SharePoint-documentbibliotheek. In deze situatie wordt het volgende foutbericht weergegeven:
De geselecteerde cellen zijn alleen-lezen.

Oplossing

U kunt dit probleem oplossen door de volgende update van toepassing:

2598128 Beschrijving van het hotfixpakket voor 2007 Office system (Stslist-x-none.msp): 24 April 2012

Informatie over registersleutels

Belangrijk Deze sectie, methode of taak bevat stappen voor het wijzigen van het register. Echter, kunnen ernstige problemen optreden als u het register onjuist bewerkt. Zorg ervoor dat u deze zorgvuldig stappen. Reservekopie van het register voordat u het wijzigt voor extra bescherming. Vervolgens kunt u het register herstellen als er een probleem optreedt. Voor meer informatie over de back-up en terugzetten van het register, klikt u op het volgende artikel in de Microsoft Knowledge Base:
322756 Back-up en terugzetten van het register in Windows
Nadat u het hotfix-pakket om ons de hotfix te activeren, gaat u naar de "Voor mij repareren'sectie. Als u liever zelf de hotfix activeren, gaat u naar de "Probleem zelf oplossen'sectie.

Voor mij reparerenAls de hotfix automatisch, klikt u op de Fix it knop of koppeling. Klik vervolgens op Uitvoeren in de Downloaden van bestand dialoogvenster in en volg de stappen in de wizard voor repareren .


Dit probleem oplossen
Microsoft Fix it 50894


Notities
 • Installeer de hotfix die wordt beschreven in Microsoft Knowledge Base (KB)-artikel 2598128 voordat u deze Fix it oplossing.
 • Deze wizard kan alleen in het Engels zijn. De automatische correctie werkt echter ook voor andere taalversies van Windows.
 • Als u niet op de computer opslaan met de oplossing van het probleem met deze oplossing voor een flash-station of een CD en uitvoeren op de computer waarop het probleem is.

Ga vervolgens naar de "Is het probleem opgelost?'sectie.Probleem zelf oplossen

Volg de onderstaande stappen om de hotfix te activeren:
 1. Klik op Start, klik op Uitvoeren, typ regedit in het Open vak en klik vervolgens op OK.
 2. Zoek en selecteer de volgende registersubsleutel:
  HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Office\12.0\List
 3. In de Details deelvenster met de rechtermuisknop op EnableCheckoutEdit, en klik vervolgens op Wijzigen.
 4. In de Waarde gegevens in het vak 0, en klik vervolgens op OK.
 5. Sluit Register-Editor.

  Opmerking:
  als de subsleutel niet bestaat, u moet een registersubsleutel HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Office\12.0\List, maken een DWORD-waarde 'EnableCheckoutEdit' en stelt u de waarde '0'.

Is het probleem opgelost?

 • Controleer of het probleem is verholpen. Als het probleem is opgelost, bent u klaar met deze sectie. Als het probleem niet is opgelost, kunt u contact opnemen met ondersteuning.
 • We stellen uw feedback. Feedback of problemen met deze oplossing verslag laat een reactie op de "Voor mij repareren"blog of stuur ons een e-mail.

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit een probleem is in Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op'.

Eigenschappen

Artikel ID: 2598126 - Laatste beoordeling: dinsdag 26 juni 2012 - Wijziging: 2.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
 • Microsoft Office Access 2007
 • Microsoft Office Access 2007 Runtime
Trefwoorden: 
kbqfe kbsurveynew kbexpertiseinter kbfixme kbmsifixme kbmt KB2598126 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2598126

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com