Nu puteți edita proprietățile de ?tergere verifică fișierele în vizualizarea foaie acoperire de date de o bibliotecă de documente SharePoint după ce instalați Access 2007 SP3

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2598126 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

SIMPTOME

Să presupunem că instalați Microsoft Office Access 2007 pachet Service Pack 3 (SP3) pe un computer. Apoi, încercați să editați proprietățile fișierelor verificat-afară în vizualizarea foaie acoperire de date de o bibliotecă de documente SharePoint. În această situație, primiți următorul mesaj de eroare:
Celulele selectate sunt doar-în-citire.

REZOLUȚIE

Pentru a rezolva această problemă, se aplică următoarea actualizare:

2598128 Descrierea remediu imediat a sistemului Office 2007 (Stslist-x-none.msp): 24 aprilie, 2012

Informațiile cheie de registry

Importante Această secțiune, metoda sau activitate conține pași pe care vă spune cum să modificați registry-ul. Cu toate acestea, ar putea apărea probleme grave dacă modificați registry incorect. Prin urmare, asigurați-vă că urmați cu atenție acești pași. Pentru o protecție sporită, copiere de rezervă registry înainte de a modifica aceasta. Apoi, restabiliți registry dacă apare o problemă. Pentru mai multe informații despre modul de rezervă și restaurați registry, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în bază de cunoștințe Microsoft:
322756 Cum la spre spate sus și restaurarea registry în Windows
După ce instalați pachetul de remediere rapidă, pentru a avea ne permite o remediere rapidă pentru tine, du-te la "Repari pentru mine"secțiune. Dacă preferați să permită remedierea rapidă-te, du-te la "Permiteți-mi repara eu însumi să"secțiune.

Repari pentru minePentru a activa remedierea rapidă automat, faceți clic pe Repari buton sau link-ul. Apoi faceți clic pe A alerga în Fișier Download casetă de dialog, apoi urmați pașii din expertul repari .


Fix this problem?
Microsoft Fix it 50894


Note
 • Instalați remedierea rapidă descrisă în articolul din bază de cunoștințe Microsoft (KB) 2598128 înainte să executați acest lucru repari soluție.
 • Acest expert poate fi numai în limba engleză. Cu toate acestea, fix automate de asemenea works pentru alte versiuni lingvistice de Windows.
 • Dacă nu sunteți pe computerul care are problema, cu excep?ia Fix ea solution la spre un CD sau o unitate flash și apoi rulați-l pe computerul care are problema.

Apoi, du-te la "A făcut aceasta rezolvă problema?"secțiune.Permiteți-mi repara eu însumi să

Vă rugăm să urmați acești pași pentru a activa remedierea rapidă:
 1. Faceți clic pe Începe, faceți clic pe A alerga, tip regedit în Deschise casetă și apoi faceți clic pe ok.
 2. Găsiți și apoi selectați următoarea subcheie de registry:
  HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Office\12.0\List
 3. În Detalii panoul, faceți clic dreapta pe EnableCheckoutEdit, apoi faceți clic pe Modifica.
 4. În Valoarea date caseta, tip 0, apoi faceți clic pe ok.
 5. Ieșire registru redactor.

  Notă:
  în cazul în care nu există subcheia registry, aveți nevoie creați o subcheie de registry HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Microsoft\Office\12.0\List, și apoi creați o valoare DWORD "EnableCheckoutEdit" și setați valoarea la "0".

A făcut aceasta rezolvă problema?

 • Verificați dacă problema este fixată. Dacă problema este stabilit, ați terminat cu această secțiune. Dacă problema nu este fixată, puteți contactați asistența.
 • Ne-ar aprecia feedback-ul dumneavoastră. Pentru a furniza feedback sau pentru a raporta orice probleme cu această soluție, vă rugăm să lăsați un comentariu pe "Repari pentru mine"blog-ul sau sa ne trimiteti un e-mail.

STARE

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă asociată cu produsele Microsoft enumerate în secțiunea „se aplică la".

Proprietă?i

ID articol: 2598126 - Ultima examinare: 26 iunie 2012 - Revizie: 3.0
SE APLICĂ LA:
 • Microsoft Office Access 2007
 • Microsoft Office Access 2007 Runtime
Cuvinte cheie: 
kbqfe kbsurveynew kbexpertiseinter kbfixme kbmsifixme kbmt KB2598126 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol: 2598126

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com