MS12-029: Word 2003 -suojauspäivityksen kuvaus: 8.5.2012

Artikkeleiden käännökset Artikkeleiden käännökset
Artikkelin tunnus: 2598332
Laajenna kaikki | Kutista kaikki

Tällä sivulla

ESITTELY

Microsoft on julkaissut suojaustiedotteen MS12-029. Voit tarkastella koko suojaustiedotetta seuraavissa Microsoftin verkkosivustoissa:

Ohjeiden ja tuen saaminen tälle suojauspäivitykselle

Päivitysten asennusohje: Microsoft Update -tuki

Suojausratkaisuja IT-ammattilaisille: TechNet Security -vianmääritys ja -tuki

Suojaa Windows-tietokoneesi viruksilta ja haittaohjelmilta: Virusratkaisu- ja suojauskeskus

Maakohtainen paikallinen tuki: Kansainvälinen tuki

Usein kysytyt kysymykset

  • Sisältääkö tämä päivitys mitään suojaukseen liittyviä toiminnallisia muutoksia?
    Kyllä. Microsoft Office Word 2003 Service Pack 3:n MS12-029-suojauspäivitykset (2598332) sisältävät Office-tiedostojen tarkistamisen arkkitehtuuripäivityksiä. Nämä Microsoft Wordin Office-tiedostojen tarkistamisen arkkitehtuuripäivitykset olivat aiemmin käytettävissä vain Word 2003 -päivitysten kautta (2464603).

    Lisätietoja Office-tiedostojen tarkistamisesta on Microsoft Security Advisory -ohjeessa 2501584 ja Microsoft Knowledge Base -artikkelissa2501584.
  • Käytössäni on Word 2003 Service Pack 3. Miksi saan Office-tiedostojen tarkistamisen kehotteen, kun avaan tiedoston?
    Kun otat MS12-029-päivityksen käyttöön, saatat havaita, että Office-tiedostojen tarkistamistoiminto on otettu käyttöön Wordissä. Tällaista toimintaa saattaa ilmetä, jos olet asentanut aiemmin Microsoftin Office-tiedostojen tarkistamisen apuohjelman (2501584), mutta et ole ottanut Microsoft Wordin Office-tiedostojen tarkistamisen arkkitehtuuripäivityksiä aiemmin käyttöön. Koska tässä tilanteessa MS12-029 sisältää Wordin arkkitehtuuripäivitykset ja koska Office-tiedostojen tarkistamisen apuohjelma on asennettu aiemmin, Office-tiedostojen tarkistaminen on otettu käyttöön Wordissä. 

    Office-tiedostojen tarkistamisen voi poistaa käytöstä määrittämällä rekisteriavaimen, joka estää Office-tiedostojen tarkistamistoimintoa vahvistamasta tiedostoja. Lisätietoja Office-tiedostojen tarkistamisen käytöstä poistamisesta on aiheessa, jossa käsitellään Office 2003:n ja Office 2007:n Office-tiedostojen tarkistamista.

Tämän suojauspäivityksen käyttöönoton edellytykset

Tämän suojauspäivityksen asentaminen edellyttää, että Microsoft Office 2003:n Service Pack 3 (SP3) on asennettu tietokoneeseen.

Lisätietoja Service Pack -paketin hankkimisesta saat napsauttamalla seuraavaa artikkelin numeroa, jolloin pääset lukemaan artikkelin Microsoft Knowledge Base -tietokannassa:
307841 Office 2003:n uusimman Service Pack -paketin hankkiminen

Uudelleenkäynnistystiedot

Tietokonetta ei tarvitse käynnistää uudelleen tämän tietoturvapäivityksen asentamisen jälkeen.

Suojauspäivityksen korvaamistiedot

Tämä suojauspäivitys korvaa seuraavan suojauspäivityksen:
2344911 MS10-079: Word 2003 -suojauspäivityksen kuvaus: 12.10.2010

Poistamistiedot

Voit poistaa tämän tietoturvapäivityksen Ohjauspaneelin Lisää tai poista sovellus- tai Ohjelmat ja toiminnot -työkalun avulla.

Huomautus Kun poistat tämän suojauspäivityksen, sinua saatetaan pyytää asettamaan Word 2003:n sisältävä levy asemaan. Lisäksi tämän suojauspäivityksen asennuksen poistamisen vaihtoehtoa ei välttämättä ole Ohjauspaneelin Lisää tai poista sovellus- tai Ohjelmat ja toiminnot -työkalussa. Tämä ongelma voi aiheutua useista syistä.

Lisätietoja poistamisesta saat napsauttamalla seuraavaa artikkelin numeroa, jolloin pääset lukemaan artikkelin Microsoft Knowledge Base -tietokannassa:

903771 Tietoja Office-päivitysten asennusten poistamismahdollisuuksista (Tämä artikkeli saattaa olla englanninkielinen)

Tiedostojen tiedot

Tämän tietoturvapäivityksen englanninkielisessä (Yhdysvallat) versiossa on seuraavassa taulukossa luetellut tiedostomääritteet (tai uudemmat). Tiedostojen päivämäärät ja kellonajat ovat UTC (Coordinated Universal Time) -ajan mukaisia. Kun tarkastelet tiedoston tietoja, sen aika muunnetaan paikalliseksi ajaksi. Voit selvittää UTC-ajan ja paikallisen ajan välisen eron Ohjauspaneelin Päivämäärä ja aika -työkalun Aikavyöhyke-välilehdessä.
Word 2003
Kutista tämä taulukkoLaajenna tämä taulukko
File NameFile VersionFile SizeDateTime
Winword.exe11.0.834512,319,50415-Jan-201216:10
Huomautus Tämä on niin sanottu nopeasti julkaistava (?fast publish?) artikkeli, joka on laadittu suoraan Microsoftin tukiorganisaatiossa. Tässä olevat tiedot toimitetaan sellaisenaan vastauksena esiin tulleisiin ongelmiin. Koska aineisto on tuotu saataville nopeasti, se saattaa sisältää painovirheitä ja tietoja saatetaan muokata milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta. Lue muut huomioon otettavat seikat käyttöehdoista.

Ominaisuudet

Artikkelin tunnus: 2598332 - Viimeisin tarkistus: 27. kesäkuuta 2012 - Versio: 2.0
Hakusanat: 
kbqfe kbexpertiseinter kbsecurity kbsecbulletin kbsecvulnerability kbfix kbbug kbsurveynew KB2598332

Anna palautetta

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com