MS11-072: Az Open XML File Format Converter for Mac 1.2.1 leírása: 2011. szeptember 13.

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 2598785 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

Bevezetés

A Microsoft közzétette az MS11-072. számú biztonsági közleményt, amely tartalmazza a Microsoft Office 2008 for Mac biztonsági frissítéseire vonatkozó valamennyi fontos tudnivalót. A teljes biztonsági közlemény megtekintéséhez látogassa meg a Microsoft következő webhelyét:
http://technet.microsoft.com/security/bulletin/MS11-072
Az Open XML Converter használatával megnyithatja az Office 2008 for Mac vagy a Windows rendszeren futó 2007 Microsoft Office alkalmazásban készített Open XML-fájlokat, hogy azok az Office for Mac korábbi verzióiban is megnyithatók, szerkeszthetők és menthetők legyenek. Az Open XML-konverterrel átalakított Open XML formátumú Word-dokumentumok, Excel-munkafüzetek és PowerPoint-bemutatók megnyithatók és szerkeszthetők az Office 2004 for Mac alkalmazásaiban. Egyszerre akár több fájl is átalakítható.

Részletes tudnivalók a frissítéssel kapcsolatban

Ez a frissítés stabilitási és teljesítménybeli fejlesztéseket, valamint olyan javításokat tartalmaz, amelyek megszüntetik azokat a biztonsági réseket, amelyeket a támadók kártékony kódok segítségével a számítógép memóriatartalmának felülírásához használhatnak.

A frissítés letöltése

A következő fájl letölthető a Microsoft letöltőközpontjából:

A kép összecsukásaA kép kibontása
Letöltés
Az Open XML File Format Converter for Mac 1.2.1 csomag letöltése.

Kiadás dátuma: 2011. szeptember 13.

A Microsoft terméktámogatási fájljainak letöltéséről további információt a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében olvashat: 
119591 Microsoft terméktámogatási fájlok beszerzése az online szolgáltatások segítségével
A Microsoft a kiadás napján rendelkezésre álló legújabb víruskereső szoftverrel ellenőrizte a fájl vírusmentességét. A fájlt biztonságos kiszolgálók tárolják, megakadályozva annak jogosulatlan módosítását.

Fájllista

A fájlok teljes listájának megtekintéséhez kattintson duplán a telepítőre, majd a Fájl menüben kattintson a Fájlok megjelenítése lehetőségre.

Megjegyzések

 • Az Open XML File Format Converter for Mac 1.2.1 a Microsoft AutoUpdate szolgáltatáson keresztül is elérhető. Az automatikus frissítési szolgáltatás a Microsoft-szoftvereket automatikusan frissítő program.

  Az Office 2008 for Mac programcsomagról a Microsoft alábbi webhelyén talál további információt:
  http://www.microsoft.com/mac

Állapot

A Microsoft megerősítette, hogy a cikkben tárgyalt jelenség az érintett termékek hibájára vezethető vissza.
Megjegyzés: Ez egy „GYORS KÖZZÉTÉTELŰ” cikk, amelyet maga Microsoft támogatási csoportja készített. A benne fogalt információkat a jelentkező problémákra válaszul, az adott állapotukban biztosítjuk. Az anyagok a közzétételük gyorsaságából következően tartalmazhatnak sajtóhibákat, illetve külön értesítés nélkül bármikor átdolgozáson eshetnek át. További tudnivalók olvashatók a felhasználási feltételek között.

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 2598785 - Utolsó ellenőrzés: 2011. szeptember 16. - Verziószám: 1.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Microsoft Office 2008 for Mac
 • Microsoft Office 2008 for Mac Business Edition
 • Microsoft Office 2008 for Mac (Home and Student Edition)
 • Microsoft Office 2004 for Mac Professional Edition
 • Microsoft Office 2004 for Mac Standard Edition
 • Microsoft Office 2004 for Mac Student and Teacher Edition
Kulcsszavak: 
kbqfe kbfix kbsecurity kbsecbulletin kbsecvulnerability kbbug kbexpertiseinter kbsurveynew KB2598785
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com