Μετά από μια λειτουργία του διακομιστή ή την ενημερωμένη έκδοση, Lync συνδεδεμένοι χρήστες δεν είναι δυνατό να εισέλθετε λόγω πιστοποιητικού, που σχετίζονται με σφάλματα

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2604176 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Δεν είστε σίγουροι ποια έκδοση του Office 365 που χρησιμοποιείτε; Μεταβείτε στην παρακάτω τοποθεσία Web της Microsoft:
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ

Όταν ένας χρήστης του Microsoft Office 365 προσπαθεί να εισέλθετε στο Microsoft Lync Online χρησιμοποιώντας Microsoft Lync 2010 ή Microsoft Lync 2013, ο χρήστης λαμβάνει το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
Παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα αποκτά ένα προσωπικό πιστοποιητικό που απαιτείται για να εισέλθετε. Αν το πρόβλημα συνεχιστεί, επικοινωνήστε με την ομάδα υποστήριξής σας.
Επιπλέον, όταν προσπαθείτε να εισέλθετε στο Lync 2010 μετά από μια διακοπή ρεύματος δικτύου ή μια ηλεκτρονική Lync διακοπή ρεύματος υπηρεσίας, λαμβάνετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
Δεν είναι δυνατό να συνδεθείτε στην Lync. Ίσως πληκτρολογήσατε σας διεύθυνση εισόδου, το όνομα χρήστη ή κωδικό πρόσβασης εσφαλμένα ή η υπηρεσία ελέγχου ταυτότητας μπορεί να είναι συμβατό με αυτήν την έκδοση του προγράμματος. Εάν οι πληροφορίες σύνδεσης είναι σωστές και το πρόβλημα δεν λυθεί, επικοινωνήστε με το διαχειριστή του συστήματός σας.

ΑΙΤΙΑ

Αυτό το ζήτημα ενδέχεται να προκύψει αν ισχύει μία ή περισσότερες από τις ακόλουθες συνθήκες είναι αληθής:
 • Ο υπολογιστής-πελάτης Lync έχει λήξει.
 • Εάν χρησιμοποιείτε Lync 2010, δεν έχει εκτελεστεί το εργαλείο εγκατάστασης του Office 365 επιφάνειας εργασίας ή το Microsoft Online υπηρεσίες σύμβολο στο Βοηθό έχει λήξει.
 • Η ηλεκτρονική Lync προσωπικό πιστοποιητικό ή τα αποθηκευμένα στοιχεία είναι κατεστραμμένα ή είναι ενημερωμένα και πρέπει να ανανεωθεί.
 • Η ώρα συστήματος του υπολογιστή είναι διαφορετικό από τους διακομιστές του συστήματος ελέγχου ταυτότητας των Windows Azure AD περισσότερο από πέντε λεπτά.
 • Πρόσβαση σε ένα συγκεκριμένο κοντέινερ κλειδιού RSA είναι κλειδωμένο μετά την αλλαγή κωδικών πρόσβασης.

ΛΎΣΗ

Ανάλυση για το Lync 2013

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding start collapsed

Διαγραφή πληροφοριών εισόδου

Κατά την είσοδο στη διαδικασία, Lync 2013 αποθηκεύει προσωρινά τα διαπιστευτήριά σας και άλλες πληροφορίες σχετικά με τη σύνδεσή της με ηλεκτρονική Lync. Εάν έχετε δυσκολία κατά την είσοδο στο Lync Online, κάντε κλικ στο κουμπί Διαγραφή μου πληροφορίες εισόδου και Lync 2013 θα καταργήσει αυτόματα τυχόν αποθηκευμένο κωδικό πρόσβασης, τα πιστοποιητικά και οι ρυθμίσεις σύνδεσης για το λογαριασμό χρήστη.

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
Στιγμιότυπο οθόνης του Lync 2013 εισέρχεστε σε σελίδα


Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding end collapsed

Ανάλυση για Lync 2010

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding start collapsed
Για να επιλύσουμε το πρόβλημα για λογαριασμό σας, μεταβείτε το "Αυτόματη επίλυση". Εάν προτιμάτε να επιλύσετε το πρόβλημα μόνοι σας, μεταβείτε το "Λύσεις για Lync 2010 και Lync 2103".

Αυτόματη επίλυση

Για να διορθώσετε το πρόβλημα, κάντε κλικ στο κουμπί του επιδιόρθωση κουμπί ή στη σύνδεση. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Εκτέλεση στο παράθυρο διαλόγου Λήψη αρχείου και ακολουθήστε τα βήματα στον Οδηγό Επιδιόρθωσης ".

Για τα Windows 8

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets fixit1
Επιδιόρθωση αυτού του προβλήματος
Επίλυσης της Microsoft 20045
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets fixit2Για τα Windows 7, Windows Vista, τα Windows XP, Windows Server 2008 ή Windows Server 2003


Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets fixit1
Επιδιόρθωση αυτού του προβλήματος
Επίλυσης της Microsoft 50935
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets fixit2


Σημειώσεις
 • Αυτός ο οδηγός μπορεί να είναι μόνο στα Αγγλικά. Ωστόσο, η αυτόματη επίλυση λειτουργεί και για άλλες εκδόσεις γλώσσας των Windows.
 • Εάν δεν είστε στον υπολογιστή που παρουσιάζει το πρόβλημα, αποθηκεύστε την επιδιόρθωση του λύση σε μια μονάδα δίσκου flash ή ένα CD, και στη συνέχεια να τις εκτελέσετε αργότερα στον υπολογιστή που παρουσιάζει το πρόβλημα.
Στη συνέχεια, μεταβείτε το "Επιλύθηκε το πρόβλημα;".

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding end collapsed

Πρόσθετα βήματα για το Lync 2013 και Lync 2010 αντιμετώπισης προβλημάτων

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding start collapsed
Εάν τα βήματα αυτού του άρθρου δεν επιλύσει το ζήτημα, δοκιμάστε τις ακόλουθες μεθόδους, ανάλογα με την περίπτωσή σας:
 • Ο υπολογιστής-πελάτης Lync η ενημέρωση στην τελευταία έκδοση που είναι διαθέσιμη στη σελίδα "στοιχεία λήψης" της πύλης του Office 365.
 • Εάν χρησιμοποιείτε Lync 2010, ενημερώστε το Microsoft Online Services στο Βοηθό εισόδου στην πιο πρόσφατη έκδοση, εκτελώντας το εργαλείο εγκατάστασης του Office 365 επιφάνειας εργασίας από τη σελίδα "στοιχεία λήψης" της πύλης του Office 365.
 • Όταν Lync συνδέεται με ένα συγκεκριμένο διακομιστή περιβάλλοντος χρήστη, αποθηκεύει προσωρινά αυτό το τελικό σημείο για να κάνετε τη διαδικασία εισόδου ταχύτερα στο μέλλον. Ωστόσο, μερικές φορές το τελικό σημείο μπορεί να τροποποιηθεί και μπορεί να προκαλέσει είσοδος αποτυχία. Για να διαγράψετε τη μνήμη cache του τελικού σημείου, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  1. Εντοπίστε το τοπικό φάκελο δεδομένων εφαρμογής:
   • Τα Windows Vista, τα Windows 7 και να τα Windows 8 (εκτός από τα Windows 8 RT):

    %LOCALAPPDATA%\Microsoft\Communicator\<sip_address@contoso.com>\ 
   • Τα Windows XP:

    %USERPROFILE%\Local Settings\Application Data\Microsoft\Communicator\<sip_address@contoso.com>\
  2. Διαγράψτε το φάκελο που σχετίζεται με τη διεύθυνση του χρήστη περιόδου λειτουργίας πρωτοκόλλου (INITIATION Protocol).
  3. Κάντε επανεκκίνηση του Lync 2010 και, στη συνέχεια, προσπαθήστε να εισέλθετε στο Lync Online.
 • Εάν χρησιμοποιείτε Lync 2010, διαγράψτε την ηλεκτρονική Lync προσωπικό πιστοποιητικό και, στη συνέχεια, λάβετε ένα νέο. Να έχετε υπόψη σας ότι όταν ο χρήστης κάνει κλικ στο κουμπί Αποθήκευση κωδικού πρόσβασης στο Lync 2010, αυτή η ενέργεια αποθηκεύει επίσης το πιστοποιητικό στη Διαχείριση πιστοποιητικών των Windows.

  Για να ανανεώσετε ένα πιστοποιητικό λογαριασμού χρήστη, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  1. Ανανεώσετε το πιστοποιητικό στη Διαχείριση πιστοποιητικών των Windows. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
   1. Ανοίξτε τη διαχείριση πιστοποιητικών των Windows. Για να γίνει αυτό, πιέστε το πλήκτρο των Windows + R, πληκτρολογήστε certmgr.msc, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί OK.
   2. Ανάπτυξη προσωπικώνκαι, στη συνέχεια, αναπτύξτε πιστοποιητικά.
   3. Ταξινόμηση κατά τη στήλη Εκδόθηκε από και, στη συνέχεια, αναζητήστε το πιστοποιητικό που εκδίδεται από τον Communications Server.
   4. Βεβαιωθείτε ότι το πιστοποιητικό είναι παρόν και ότι δεν έχει λήξει.
   5. Διαγράψετε το πιστοποιητικό και προσπαθήστε να εισέλθετε στο Lync Online. Εάν δεν μπορείτε να εισέλθετε στο Lync Online, μεταβείτε στο βήμα 2.
  2. Εάν εκτελείτε τα Windows 7, καταργήστε τα αποθηκευμένα διαπιστευτήρια του χρήστη στη Διαχείριση διαπιστευτηρίων των Windows. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
   1. Ανοίξτε Τον πίνακα ελέγχουκαι, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Διαχείριση διαπιστευτηρίων.
   2. Εντοπίστε το σύνολο των πιστοποιήσεων που χρησιμοποιούνται για τη σύνδεση με την ηλεκτρονική Lync.
   3. Αναπτύξτε το σύνολο πιστοποιήσεων και στη συνέχεια επιλέξτε την εντολή Κατάργηση από θάλαμο.
   4. Προσπαθήστε να εισέλθετε ξανά στο Lync Online και, στη συνέχεια, πληκτρολογήστε το νέο σύνολο πιστοποιήσεων.

    Σημείωση Αυτά τα βήματα δεν είναι απαραίτητο σε Lync 2013 επειδή τα βήματα που αναφέρθηκαν προηγουμένως, οι οποίες διαγράψει πληροφορίες εισόδου καταργεί τα πιστοποιητικά αυτόματα.
 • Επαληθεύστε ότι πρόκειται για την ώρα του συστήματος μέσα σε πέντε λεπτά από την timeby διακομιστή συγχρονισμό του υπολογιστή σας με μια προέλευση χρόνου αξιόπιστη.
  • Εάν είστε χρήστης ομόσπονδη Office 365 σε μια εταιρεία που χρησιμοποιεί καθολικής σύνδεσης (SSO), ανατρέξτε στο ακόλουθο άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
   2578667 "Λυπούμαστε, αλλά Αντιμετωπίζουμε προβλήματα με την είσοδό σας στο" και "80045 C 06" σφάλμα όταν μια ομόσπονδη χρήστης προσπαθήσει να εισέλθετε στο Office 365, Windows Azure ή Windows Intune
  • Εάν χρησιμοποιείτε τα Windows XP, ανατρέξτε στο ακόλουθο άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
   314054 Τρόπος ρύθμισης παραμέτρων ενός επίσημου διακομιστή ώρας στα Windows XP
  • Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο για να επικυρώσετε την ώρα, ανατρέξτε στο ακόλουθο άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
   2581291 Ηλεκτρονική Lync είσοδος σφάλμα εάν ρυθμίσεις, όπως η ώρα του υπολογιστή, ημερομηνία, όνομα χρήστη ή κωδικός πρόσβασης είναι εσφαλμένα
 • Εκκαθάριση της μνήμης cache DNS. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  1. Πιέστε το πλήκτρο των Windows + R, πληκτρολογήστε την ακόλουθη εντολή και, στη συνέχεια, πιέστε το πλήκτρο Enter:

   Ipconfig/flushdns
 • Στα Windows XP, διαγράψτε το κοντέινερ κλειδιού RSA κρυπτογράφησης. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  1. Ανοίξτε την Εξερεύνηση των Windows και εντοπίστε το C:\Documents and Settings\χρήστη> το φάκελο \Application Data\Microsoft\Crypto\RSA\.
  2. Για να διαγράψετε τον υποφάκελο κλειδιού RSA. Το όνομα του υποφακέλου κλειδιού RSA αποτελείται από μια μεγάλη συμβολοσειρά αριθμών και χαρακτήρων. Για παράδειγμα:

   S-1-5-21-433994307-1646369186-2100375486-500
  3. Επανεκκινήστε τον υπολογιστή και, στη συνέχεια, προσπαθήστε να εισέλθετε στο Lync Online.
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding end collapsed

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Εάν το πρόβλημα παραμένει αφού εκτελέσετε αυτά τα βήματα αντιμετώπισης προβλημάτων, επικοινωνήστε με την τεχνική υποστήριξη του Microsoft Office 365 ή φόρουμ της Κοινότητας του Microsoft Office 365. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ο λογαριασμός χρήστη των υπηρεσιών τομέα Active Directory μπορεί να είναι ελλιπής ή κατεστραμμένη. Επομένως, ηλεκτρονική Lync δεν είναι δυνατό να δημιουργήσει ένα προσωπικό πιστοποιητικό. Αυτό μπορεί να επηρεάζει όλους τους λογαριασμούς ένα μισθωτή επειδή το αποτέλεσμα εξαρτάται από την κατάσταση του διακομιστή όταν δημιουργήθηκε το λογαριασμό χρήστη.

Για να περιορίσετε το ζήτημα, προσδιορίστε αν το πρόβλημα παρουσιάζεται για πολλούς λογαριασμούς χρήστη στον ίδιο υπολογιστή. Στη συνέχεια, προσπαθήστε να εισέλθετε στο Lync Online, από τον ίδιο υπολογιστή με χρήση πολλών λογαριασμών χρήστη. Η διαδικασία αυτή δηλώνει εάν το ζήτημα σχετίζεται με τη ρύθμιση παραμέτρων του υπολογιστή ή ένα ζήτημα με το Lync Online λογαριασμό χρήστη.

Επιλύθηκε το πρόβλημα;
 • Ελέγξτε εάν έχει επιλυθεί το ζήτημα.
 • Εκτιμούμε τα σχόλιά σας. Για να στείλετε σχόλια ή να αναφέρετε τυχόν ζητήματα που αφορούν αυτήν τη λύση, αφήστε ένα σχόλιο σχετικά με το "Αυτόματη επίλυση"ιστολόγιο ή στείλτε μας ένα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο το μήνυμα.

Εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια; Μεταβείτε το Κοινότητα του Office 365 .

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2604176 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 9 Ιανουαρίου 2014 - Αναθεώρηση: 26.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Office 365 for enterprises (pre-upgrade)
 • Microsoft Office 365 for small businesses  (pre-upgrade)
 • Microsoft Office 365 for education  (pre-upgrade)
 • Microsoft Lync Online
Λέξεις-κλειδιά: 
o365 o365a kbfixme kbmsifixme o365p o365062011 pre-upgrade o365m kbgraphxlink o365e o365022013 after upgrade kbgraphic kbmt KB2604176 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2604176

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com