Πώς να χρησιμοποιήσετε το Σημειωματάριο, για να δημιουργήσετε ένα αρχείο καταγραφής

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 260563
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περίληψη

Το Σημειωματάριο της Microsoft είναι ένα εργαλείο επεξεργασίας κειμένου που περιλαμβάνεται στα Windows και είναι εγκατεστημένο από προεπιλογή κάτω από την ομάδα προγραμμάτων Βοηθήματα. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε ένα αρχείο καταγραφής τύπου που προσθέτει την τρέχουσα ημερομηνία και ώρα κάθε φορά που ανοίγετε το αρχείο του σημειωματάριου (Notepad). Αυτό το άρθρο περιγράφει τον τρόπο δημιουργίας ενός αρχείου καταγραφής με το Σημειωματάριο.

Περισσότερες πληροφορίες

Για να δημιουργήσετε ένα αρχείο καταγραφής στο Σημειωματάριο (Notepad):
  1. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, έπειτα στην επιλογή Προγράμματα, έπειτα στην επιλογή Εξαρτήματα, και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί Το Σημειωματάριο.
  2. Τύπος .ΑΡΧΕΊΟ ΚΑΤΑΓΡΑΦΉΣ στην πρώτη γραμμή και κατόπιν πιέστε το πλήκτρο ENTER για να μετακινηθείτε στην επόμενη γραμμή.
  3. Από το Το αρχείο μενού, κάντε κλικ στο κουμπί Αποθήκευση ως, πληκτρολογήστε ένα περιγραφικό όνομα για το αρχείο σας με το Όνομα αρχείου πλαίσιο και στη συνέχεια κάντε κλικ OK. Όταν θα ανοίξετε το αρχείο, σημειώστε ότι η ημερομηνία και ώρα έχει προσαρτηθεί στο τέλος του αρχείου καταγραφής, αμέσως πριν από τον τόπο όπου μπορεί να προστεθεί νέο κείμενο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή τη λειτουργία για να προσθέσετε αυτόματα την τρέχουσα ημερομηνία και ώρα σε κάθε καταχώρηση αρχείου καταγραφής.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 260563 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 25 Σεπτεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 5.0
Λέξεις-κλειδιά: 
kbhowto kbmt KB260563 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:260563

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com