Ένας χρήστης ή ένας διαχειριστής ξέχασε τον κωδικό πρόσβασης στο Office 365, Azure ή το Windows Intune

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2606983 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

ΤΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ

Ένας χρήστης ή διαχειριστής ξέχασε τον κωδικό πρόσβασης και δεν είναι δυνατό να εισέλθετε στο Office 365, Azure ή Windows Intune.

ΛΎΣΗ

Για να διορθώσετε αυτό το ζήτημα, κάντε ένα από τα εξής:
 • Εάν είστε χρήστης, επισκεφθείτε τον κωδικό πρόσβασης Επαναφορά φόρμας σε https://passwordreset.microsoftonline.com.

  Εάν το admin ενεργοποιημένη τη δυνατότητα για να μπορέσετε να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας, θα μπορείτε να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας. Σε αντίθετη περίπτωση, η φόρμα επαναφοράς κωδικού πρόσβασης σάς δίνει την επιλογή να επικοινωνήσετε με το διαχειριστή.
 • Εάν είστε ένας admin και θέλετε να ενεργοποιήσετε τον κωδικό πρόσβασης επαναφέρετε για χρήστες στον οργανισμό σας, ανατρέξτε στο θέμαΗ λειτουργία επαναφοράς κωδικού πρόσβασης για χρήστες.
 • Εάν είστε ένας admin, μπορείτε να προσπαθήσετε να επαναφέρετε το δικό σας κωδικό πρόσβασης, εάν είχατε ήδη ορίσει μια εναλλακτική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και έναν αριθμό κινητού τηλεφώνου.
 • Εάν είστε ένας admin και η εταιρεία σας διαθέτει περισσότερους από έναν διαχειριστή, ζητήστε από το άλλο διαχειριστή για να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας.
 • Εάν είστε το μόνο admin στην εταιρεία σας ή εάν υπάρχουν δεν άλλους διαχειριστές στην εταιρεία σας, επικοινωνήστε με Υποστήριξη Για να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας.

  Σημείωση Όταν υποβάλετε την αίτησή σας για υποστήριξη, περιλαμβάνουν το όνομα, τον αριθμό τηλεφώνου και διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, έτσι ώστε η υποστήριξη γνωρίζει πώς να επικοινωνήσουν μαζί σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο επαναφοράς του κωδικού πρόσβασης ενός χρήστη, ανατρέξτε στο θέμαΕπαναφορά κωδικού πρόσβασης ενός χρήστη.

Εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια; Μεταβείτε τοΚοινότητα του Office 365 τοποθεσία Web ή το Φόρουμ Azure υπηρεσίας καταλόγου Active Directory .

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2606983 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 15 Ιουλίου 2014 - Αναθεώρηση: 20.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Office 365
 • Microsoft Azure
 • Microsoft Azure Active Directory
 • Windows Intune
 • CRM Online via Office 365 E Plans
 • Microsoft Azure Recovery Services
 • Office 365 Identity Management
Λέξεις-κλειδιά: 
o365 o365a o365e o365p o365m o365022013 kbmt KB2606983 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2606983

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com