Τρόπος ρύθμισης παραμέτρων και αντιμετώπισης προβλημάτων αντιστοιχισμένες μονάδες δίσκων δικτύου που συνδέονται με τοποθεσίες του SharePoint Online στο Office 365

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2616712 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

ΕΙΣΑΓΩΓΉ

Αυτό το άρθρο περιγράφει τον τρόπο ρύθμισης παραμέτρων αντιστοιχισμένες μονάδες δίσκων δικτύου για να συνδεθείτε σε τοποθεσίες του SharePoint Online στο Office 365. Αυτό το άρθρο περιέχει επίσης πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο αντιμετώπισης προβλημάτων με αντιστοιχισμένες μονάδες δίσκων δικτύου.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΑ

Αφού ρυθμίσετε μια αντιστοιχισμένη μονάδα δίσκου δικτύου για να συνδεθείτε σε τοποθεσίες του SharePoint Online, μπορείτε να εκτελέσετε τις ακόλουθες ενέργειες, χρησιμοποιώντας την Εξερεύνηση των Windows:
 • Σύρετε αρχεία σε βιβλιοθήκες
 • Δημιουργία φακέλων
 • Μετακίνηση και αντιγραφή αρχείων
 • Διαγράψετε ταυτόχρονα πολλά αρχεία
Σημείωση Μετά την αντιστοίχιση μιας μονάδας δίσκου δικτύου στο SharePoint Online, πρέπει να περιστασιακά σύνδεση με την τοποθεσία του SharePoint Online μέσω του Internet Explorer και να ενεργοποιήσετε την επιλογή με σύνδεση στο. Αυτό αποτρέπει την περίοδο λειτουργίας που χρησιμοποιείται από την αντιστοιχισμένη μονάδα δίσκου δικτύου από τη λήξη. Μια αντιστοιχισμένη μονάδα δίσκου δικτύου που είναι συνδεδεμένος με το SharePoint Online υποστηρίζεται μόνο αν αυτά τα βήματα πραγματοποιούνται μέσα στον Internet Explorer.

Πριν αντιστοιχίσετε μια μονάδα δίσκου δικτύου, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Εισέλθετε στην τοποθεσία SharePoint Online χρησιμοποιώντας τις πιστοποιήσεις του Office 365. Βεβαιωθείτε ότι κάνετε κλικ για να επιλέξετε το πλαίσιο ελέγχου να παραμένω σε .
 2. Ανοίξτε μια βιβλιοθήκη εγγράφων σε προβολή Εξερεύνησης. Για παράδειγμα, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  1. Από την τοποθεσία της ομάδας σας, επιλέξτε " Κοινόχρηστα έγγραφα".
  2. Κάτω από την ενότητα Εργαλεία βιβλιοθήκης στην κορδέλα, κάντε κλικ στην καρτέλα βιβλιοθήκη .
  3. Στην ομάδα Ενέργειες , κάντε κλικ στην επιλογή Άνοιγμα με την Εξερεύνηση.

Τα Windows XP

Για να ρυθμίσετε τις "Θέσεις δικτύου" για να συνδεθείτε σε τοποθεσίες του SharePoint Online, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Εισέλθετε στην τοποθεσία SharePoint Online χρησιμοποιώντας τις πιστοποιήσεις του Office 365. Βεβαιωθείτε ότι κάνετε κλικ για να επιλέξετε το πλαίσιο ελέγχου να παραμένω σε .
 2. Κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξηκαι, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή "Θέσεις δικτύου".
 3. Στην ενότητα Εργασίες δικτύου, κάντε κλικ στην επιλογή Προσθήκη μιας θέσης δικτύου. Ξεκινά ο "Οδηγός προσθήκης δικτύου".
 4. Στη σελίδα υποδοχής του "Οδηγού προσθήκης θέσης δικτύου", κάντε κλικ στο κουμπί " Επόμενο".
 5. Επιλέξτε την Επιλογή άλλης θέσης δικτύουκαι, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο.
 6. Στο πλαίσιο διεύθυνση Internet ή δικτύου , πληκτρολογήστε τη διεύθυνση URL της τοποθεσίας στην οποία θέλετε να συνδεθείτε και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο.
 7. Καθορίστε ένα όνομα για τη θέση δικτύου και, στη συνέχεια, επιλέξτε Επόμενο.
 8. Κάντε κλικ για να καταργήσετε το πλαίσιο ελέγχου Άνοιγμα αυτής της θέσης δικτύου όταν κάνω κλικ στο κουμπί Τέλος και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Τέλος.

Τα Windows Vista, τα Windows 7 και Windows 8

Για να αντιστοιχίσετε μια μονάδα δίσκου δικτύου σε μια τοποθεσία του SharePoint Online, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Εισέλθετε στην τοποθεσία SharePoint Online χρησιμοποιώντας τις πιστοποιήσεις του Office 365. Βεβαιωθείτε ότι κάνετε κλικ για να επιλέξετε το πλαίσιο ελέγχου να παραμένω σε .
 2. Κάντε δεξιό κλικ τον υπολογιστή από την επιφάνεια εργασίας ή στην Εξερεύνηση των Windows και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην εντολή Αντιστοίχιση δίσκου δικτύου.
 3. Κάντε κλικ στην επιλογή σύνδεση με μια τοποθεσία Web που μπορείτε να αποθηκεύσετε έγγραφα και εικόνες και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο δύο φορές.
 4. Πληκτρολογήστε τη διεύθυνση URL της τοποθεσίας, κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενοκαι στη συνέχεια ακολουθήστε τις οδηγίες στον οδηγό. Για παράδειγμα, πληκτρολογήστε https://contoso.SharePoint.com.
Για να αντιστοιχίσετε μια μονάδα δίσκου δικτύου σε μια βιβλιοθήκη του SharePoint Online, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Εισέλθετε στην τοποθεσία SharePoint Online χρησιμοποιώντας τις πιστοποιήσεις του Office 365. Βεβαιωθείτε ότι κάνετε κλικ για να επιλέξετε το πλαίσιο ελέγχου να παραμένω σε .
 2. Μεταβείτε στη βιβλιοθήκη που θέλετε να αντιστοιχίσετε τη μονάδα δίσκου για.
 3. Κάντε κλικ στην καρτέλα " ΒΙΒΛΙΟΘΉΚΗ" στην κορδέλα και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Άνοιγμα με την Εξερεύνηση.
 4. Κάντε κλικ σε μια κενή περιοχή της γραμμής διευθύνσεων παράθυρο Explorer και, στη συνέχεια, αντιγράψτε τη διεύθυνση URL της βιβλιοθήκης.
 5. Κάντε δεξιό κλικ στο εικονίδιο του υπολογιστή από την επιφάνεια εργασίας ή στην Εξερεύνηση των Windows και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην εντολή Αντιστοίχιση δίσκου δικτύου.
 6. Κάντε κλικ στην επιλογή σύνδεση με μια τοποθεσία Web που μπορείτε να αποθηκεύσετε έγγραφα και εικόνες και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο δύο φορές.
 7. Επικολλήστε τη διεύθυνση URL που αντιγράψατε στο βήμα 4, κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενοκαι στη συνέχεια ακολουθήστε τις οδηγίες στον οδηγό.

Αντιμετώπιση προβλημάτων σχετικά με μηνύματα λάθους του αντιστοιχισμένη μονάδα δίσκου

Όταν κάνετε περιήγηση σε μια αντιστοιχισμένη μονάδα δίσκου δικτύου, ενδέχεται να λάβετε ένα μήνυμα λάθους παρόμοιο με το ακόλουθο:
\\Διαδρομή δεν είναι προσβάσιμη. Δεν έχετε δικαίωμα να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον πόρο δικτύου. Επικοινωνήστε με το διαχειριστή αυτού του διακομιστή για να διαπιστώσετε εάν έχετε δικαιώματα πρόσβασης.

Δεν επιτρέπεται η πρόσβαση. Για να ανοίξετε αρχεία σε αυτήν τη θέση, πρέπει να πρώτα προσθέσετε την τοποθεσία web στη λίστα αξιόπιστων τοποθεσιών, μεταβείτε στην τοποθεσία web, και ενεργοποιήστε την επιλογή αυτόματης σύνδεσης '

Για Internet Explorer 10 με Windows 8 ή Windows 7, εγκαταστήστε την επείγουσα επιδιόρθωση για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding start collapsed
Εάν χρησιμοποιείτε Internet Explorer 10 με Windows 8 ή Windows 7, έχει κυκλοφορήσει μια επείγουσα επιδιόρθωση για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα. Για περισσότερες πληροφορίες, μεταβείτε στο ακόλουθο άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
2846960 Σφάλμα όταν ανοίγετε μια βιβλιοθήκη εγγράφων του SharePoint, στην Εξερεύνηση των Windows ή αντιστοιχίστε μια μονάδα δίσκου δικτύου για τη βιβλιοθήκη, μετά την εγκατάσταση του Internet Explorer 10
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding end collapsed

Ο έλεγχος ταυτότητας στο Office 365

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding start collapsed
Βεβαιωθείτε ότι είστε εξουσιοδοτημένοι να Office 365. Για να γίνει αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα στον Internet Explorer:
 1. Εισέλθετε στην τοποθεσία SharePoint Online χρησιμοποιώντας τις πιστοποιήσεις του Office 365 και βεβαιωθείτε ότι κάνετε κλικ για να επιλέξετε το πλαίσιο ελέγχου να παραμένω σε , όπως φαίνεται στο παρακάτω στιγμιότυπο:

  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  Στιγμιότυπο οθόνης του Office 365 πλαισίου ελέγχου για να παραμένω σε επιλογή


  Σημείωση Μετά την αντιστοίχιση μιας μονάδας δίσκου δικτύου στο SharePoint Online, πρέπει να περιστασιακά να συνδεθείτε με την τοποθεσία του SharePoint Online, χρησιμοποιώντας τον Internet Explorer και να την επιλογή με σύνδεση στο . Αυτό αποτρέπει την περίοδο λειτουργίας που χρησιμοποιείται από την αντιστοιχισμένη μονάδα δίσκου δικτύου από τη λήξη. Μια αντιστοιχισμένη μονάδα δίσκου δικτύου που είναι συνδεδεμένος με το SharePoint Online υποστηρίζεται μόνο αν αυτά τα βήματα πραγματοποιούνται μέσα στον Internet Explorer.

  Αν προηγουμένως δεν ενεργοποιήσετε την επιλογή να παραμένω σε και στη συνέχεια, περιηγηθείτε σε μια τοποθεσία του SharePoint Online ή της πύλης του Office 365 και ήδη εισέλθει στο, πρέπει πρώτα να εξέλθετε και, στη συνέχεια, συνδεθείτε ξανά χρησιμοποιώντας τη διατήρηση εμένα εισέλθει στο πλαίσιο ελέγχου. Για να γίνει αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  1. Στην κορδέλα Office 365, κάντε κλικ στο βέλος αναπτυσσόμενης λίστας δίπλα στο όνομα χρήστη σας.
  2. Κάντε κλικ στο κουμπί Έξοδος.
  3. Κλείστε όλα τα παράθυρα του προγράμματος περιήγησης.
  4. Αναζήτηση στην πύλη του Office 365.
  5. Επιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου να παραμένω σε , εισαγάγετε τα διαπιστευτήριά σας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Είσοδος (αν είναι απαραίτητο).
 2. Ανοίξτε μια βιβλιοθήκη εγγράφων σε προβολή Εξερεύνησης.
 3. Επιχειρείτε την πρόσβαση σε την αντιστοιχισμένη μονάδα δίσκου δικτύου.
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding end collapsed

Προσθέστε τις τοποθεσίες του SharePoint Online αξιόπιστες τοποθεσίες

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding start collapsed
Βεβαιωθείτε ότι οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις URL του SharePoint έχουν προστεθεί στη ζώνη αξιόπιστων τοποθεσιών του Internet Explorer. Για να γίνει αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Ξεκινήστε τον Internet Explorer.
 2. Ανάλογα με την έκδοση του Internet Explorer, εκτελέστε μία από τις ακόλουθες ενέργειες:
  • Κάντε κλικ στο μενού Εργαλεία και στη συνέχεια κάντε κλικ στην εντολή Επιλογές Internet.
  • Κάντε κλικ στο εικονίδιο του πηδαλίου και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην εντολή Επιλογές Internet.


  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  Ένα στιγμιότυπο οθόνης του Επιλογές Internet που επισημαίνονται με το εικονίδιο του πηδαλίου

 3. Κάντε κλικ στην καρτέλα ασφάλεια , κάντε κλικ στην επιλογή Αξιόπιστες τοποθεσίεςκαι, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί τοποθεσίες.

  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  Ένα στιγμιότυπο οθόνης από την καρτέλα "Ασφάλεια" στη σελίδα "Επιλογές Internet"

 4. Στο πλαίσιο Προσθήκη αυτής της τοποθεσίας Web στη ζώνη , πληκτρολογήστε τη διεύθυνση URL για την τοποθεσία του SharePoint Online που θέλετε να προσθέσετε στη ζώνη αξιόπιστων τοποθεσιών και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη. Για παράδειγμα, πληκτρολογήστε https://contoso. sharepoint.com. (Εδώ, το σύμβολο κράτησης θέσης contoso αντιπροσωπεύει τον τομέα που χρησιμοποιείτε για την εταιρεία σας). Επαναλάβετε αυτό το βήμα για κάθε επιπλέον τοποθεσίες που θέλετε να προσθέσετε σε αυτήν τη ζώνη.

  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  Ένα στιγμιότυπο οθόνης του σελίδα "Αξιόπιστες τοποθεσίες"

 5. Μετά την προσθήκη της κάθε τοποθεσίας στη λίστα τοποθεσιών Web , κάντε κλικ στο κουμπί Κλείσιμοκαι στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί OK.
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding end collapsed

Ελέγξτε την κατάσταση της υπηρεσίας WebClient

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding start collapsed
Για να διατηρήσετε τη σύνδεση μετά την επανεκκίνηση του υπολογιστή, βεβαιωθείτε ότι εκτελείται η υπηρεσία WebClient. (Έχετε υπόψη σας ότι το cookie θα λήξει.) Για να γίνει αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Ακολουθήστε το βήμα κατάλληλη για το λειτουργικό σας σύστημα:
  • Για τα Windows XP, Windows Vista και Windows 7, κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, κάντε κλικ στην εντολή Εκτέλεση, πληκτρολογήστε Services.msc, και στη συνέχεια πιέστε το πλήκτρο Enter.
  • Για τα Windows 8, κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, πληκτρολογήστε services.mscκαι, στη συνέχεια, πιέστε το πλήκτρο Enter.
 2. Στη λίστα υπηρεσιών, εντοπίστε την υπηρεσία WebClient και, στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι έχει οριστεί η κατάστασή της στη στήλη κατάσταση για να ξεκινήσει. Εάν δεν έχει οριστεί σε αποτελέσματα, κάντε διπλό κλικ την υπηρεσία WebClient , κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξηκαι στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί OK.
Βεβαιωθείτε ότι θα εφαρμοστούν τις τελευταίες ενημερωμένες εκδόσεις των Windows. Εάν εφαρμόζονται όλες τις πρόσφατες ενημερώσεις και το ζήτημα εξακολουθεί να εμφανίζεται, βεβαιωθείτε ότι εκτελείται η υπηρεσία WebClient.
 1. Ακολουθήστε το βήμα κατάλληλη για το λειτουργικό σας σύστημα:
  • Για τα Windows XP, Windows Vista και Windows 7, κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, κάντε κλικ στην εντολή Εκτέλεση, πληκτρολογήστε Services.msc, και στη συνέχεια πιέστε το πλήκτρο Enter.
  • Για τα Windows 8, κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, πληκτρολογήστε services.mscκαι, στη συνέχεια, πιέστε το πλήκτρο Enter.
 2. Στη λίστα υπηρεσιών, εντοπίστε την υπηρεσία WebClient και, στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι έχει οριστεί η κατάστασή της στη στήλη κατάσταση για να ξεκινήσει. Εάν δεν έχει οριστεί σε αποτελέσματα, κάντε διπλό κλικ την υπηρεσία WebClient , κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξηκαι στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί OK.
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding end collapsed

Αντιμετώπιση προβλημάτων σε πιο αργή από την αναμενόμενη αντιστοιχισμένη μονάδα δίσκου επιδόσεις σε έναν Windows 8 ή υπολογιστές που βασίζονται σε Windows Server 2012

Όταν πραγματοποιείτε περιήγηση σε βιβλιοθήκη εγγράφων του SharePoint Online μέσω μιας αντιστοιχισμένης μονάδας δικτύου, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε ένα ζήτημα στο οποίο η απαρίθμηση των αρχείων και των καταλόγων είναι χαμηλότερες από τις αναμενόμενες. Κυκλοφόρησε μια επείγουσα επιδιόρθωση για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα. Για περισσότερες πληροφορίες, μεταβείτε στο ακόλουθο άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
2782826 Αργές επιδόσεις όταν συνδέεστε σε έναν κοινόχρηστο φάκελο WebDAV στα Windows 8 ή παράθυρο διακομιστή 2012

ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο εργασίας με την υπηρεσία WebClient, μεταβείτε στα ακόλουθα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
 • 2548470 Διακόπτεται η λειτουργία μιας υπηρεσίας WebClient σε έναν υπολογιστή που εκτελεί Windows 7 ή Windows Server 2008 R2 κατά τη σύνδεση ενός πόρου WebDav
 • 943280 Ζητά πιστοποιήσεις κατά την πρόσβαση σε τοποθεσίες του FQDN από έναν υπολογιστή Windows 7 ή Windows Vista
Μια εναλλακτική λύση για τη χρήση της λειτουργίαςΑντιστοίχιση δίσκου δικτύουείναι να χρησιμοποιήσετε το Microsoft OneDrive για υπολογιστή-πελάτη συγχρονισμού επαγγελματικών (πρώην Microsoft SkyDrive Pro) να συγχρονίζει τα αρχεία ανάμεσα στον Explorer αρχείο και ηλεκτρονική SharePoint. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους τρόπους για να εργαστείτε με αρχεία βιβλιοθήκης τοποθεσία στην Εξερεύνηση αρχείων, μεταβείτε στην παρακάτω τοποθεσία Web της Microsoft:

Εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια; Μεταβείτε το Κοινότητα του Office 365 τοποθεσία Web.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2616712 - Τελευταία αναθεώρηση: Πέμπτη, 4 Σεπτεμβρίου 2014 - Αναθεώρηση: 30.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Office SharePoint Online
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Windows XP Home Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
o365 o365a o365e o365m o365022013 kbgraphxlink kbgraphic o365p kbmt KB2616712 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2616712

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com