Как да премахнете вируса на PC ремонт

Преводи на статии Преводи на статии
ID на статията: 2617291
Разгъване на всички | Сгъване на всички

Симптоми

Докато сърфирате в интернет или работят на вашия компютър след сърфиране в интернет, можете да забележите, че може да отвори нов прозорец, озаглавен PC ремонт , вие сте помолени да дефрагментиране на вашия компютър и след това поиска лична информация например на вашия имейл адрес. Това е вариант на Win32/FakeSysdef зловреден софтуер и може да изтриете или скриете файлове както и участват в друга злонамерена активност на вашия компютър.

Разрешение

Този проблем може да бъде разрешен и премахнат PC ремонт вирус чрез провеждане на скенера за безопасност на Microsoft. За да направите това, изпълнете следните стъпки:
 1. Отиди на http://www.Microsoft.com/Security/Scanner/EN-US/Default.aspx и щракнете върху Изтегляне сега бутон.
 2. Следвайте инструкциите на екрана, за да изтеглите и инсталирате Скенера за безопасност на Microsoft. Когато получите подканване, запишете файла на вашия работен плот.
 3. Рестартирате компютъра и зареждане в безопасен режим:

  За Windows 7, Windows Vista и Windows XP:
  1. поправка при стартиране на компютъра, натиснете неколкократно F8 ключ.
  2. На Windows Разширено меню опции (Windows XP) или Разширени опции за стартиране меню (Windows Vista или Windows 7) ще се появи. Маркирайте безопасен режим и натиснете Въведете ключ.
  3. Ако получите подкана за Администратор идентификационни събиране на данни, въведете вашите потребителско име за влизане и Парола и щракнете върху OK.
 4. Щракнете два пъти Безопасност на MicrosoftСкенер иконата на работния плот. Тя може да се етикетират като msert.
 5. Щракнете върху полето до Приемам всички условия на горното Лицензионно споразумение, щракнете върху Следваща.
 6. Щракнете върху Бързо фина настройка, щракнете върху Следваща.
 7. Скенера за безопасност на Microsoft ще сканира вашия компютър. Това може да отнеме няколко минути. След като сканирането приключи, натиснете Покажи подробните резултати Препоръчано от сканирането. Трябва да видите Троян: Win32/FakeSysdef изброени в резултатите.


Допълнителна информация

За Още действия информация за скенера за безопасност на Microsoft посетете:http://www.Microsoft.com/Security/Scanner/EN-US/Default.aspx

За Още действия информация за Win32/FakeSysdef зловреден софтуер и това е варианти посетете: http://www.Microsoft.com/Security/Portal/Threat/Encyclopedia/Entry.aspx?Name=Trojan%3aWin32%2fFakeSysdef&threatid=4295122934

Microsoft предлага свободен сигурност назначена програма, Microsoft Security Essentials, които ще ви помогнат да защитите вашия компютър Препоръчано от заразяване със софтуер срещу злонамерен софтуер. За Още действия informaiton за Microsoft Сигурност Съществен посетете:http://www.Microsoft.com/EN-US/security_essentials/Default.aspx

За информация как да поддържате компютъра си защитен Препоръчано от хакери, софтуер срещу злонамерен софтуер и други злонамерени дейност посетете сигурност център и безопасност на Microsoft:http://www.Microsoft.com/Security/Default.aspxСвойства

ID на статията: 2617291 - Последна рецензия: 09 април 2013 г. - Редакция: 1.0
Ключови думи: 
kbmt KB2617291 KbMtbg
Machine-translated Article
ВАЖНО: Тази статия е преведена от софтуер за машинен превод на Microsoft, а не от човек преводач. Microsoft ви предлага както статии, преведени от хора, така и статии, преведени машинно, за да може да имате достъп на своя език до всички статии в нашата База знания. Обаче една статия, преведена машинно, невинаги е точна. Тя може да съдържа грешки в речниковия състав, синтаксиса или граматиката, точно както чужденец прави грешки, когато говори на вашия език. Microsoft не носи отговорност за каквито и да било неточности, грешки или вреди, предизвикани от неправилен превод на съдържанието или използването му от нашите клиенти. Освен това Microsoft често актуализира софтуера за машинен превод.
Щракнете тук, за да видите версия на тази статия на английски: 2617291

Изпратете обратна информация

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com