MS11-099: Összesítő biztonsági frissítés az Internet Explorer böngészőhöz: 2011. december 13.

A cikk fordítása A cikk fordítása
Cikk azonosítója: 2618444 - A cikkben érintett termékek listájának megtekintése.
Az ebben a cikkben leírt frissítés egy újabb frissítésre lett cserélve. A probléma megoldásához telepítse az Internet Explorer legújabb összegző biztonsági frissítését. A legújabb frissítés telepítéséhez látogasson el a Microsoft következő webhelyére:
http://technet.microsoft.com/hu-hu/security/bulletinhttp://www.update.microsoft.com/windowsupdate/v6/default.aspx?ln=hu-hu
További műszaki információt az Internet Explorer legújabb összesítő biztonsági frissítéséről a Microsoft alábbi webhelyén talál:
http://technet.microsoft.com/hu-hu/security/bulletin
Az összes kibontása | Az összes összecsukása

A lap tartalma

BEVEZETÉS

A Microsoft közzétette az MS11-099 jelű biztonsági közleményt, amelynek teljes szövege a Microsoft alábbi webhelyein tekinthető meg:

Támogatás és segítségnyújtás a biztonsági frissítéshez

Az otthoni felhasználók az Amerikai Egyesült Államokban és Kanadában díjmentes telefonos támogatást kaphatnak az 1-866-PCSAFETY telefonszámon:
(a helyi telefonszámokról itt tájékozódhat)
Más országokban élő ügyfeleinket arra kérjük, keressék a Microsoft helyi képviseletét. A biztonsági frissítésekhez támogatást nyújtó helyi Microsoft-képviseletek elérhetőségéről az alábbi nemzetközi támogatási webhelyen tájékozódhat:
http://support.microsoft.com/common/international.aspx?ln=hu&rdpath=4
Az észak-amerikai ügyfelek továbbá ingyenes és korlátlan e-mailes, illetve csevegőprogramon keresztüli egyedi támogatást is kaphatnak a Microsoft alábbi webhelyén:
https://support.microsoft.com/oas/default.aspx?ln=hu&prid=7552&st=1&wfxredirect=1&sd=gn
A vállalati ügyfelek a szokásos támogatási csatornáikon keresztül kaphatnak támogatást a biztonsági frissítésekhez.

További információ

A biztonsági frissítéssel kapcsolatos ismert problémák

A biztonsági frissítés telepítését követően a következő problémák merülhetnek fel:
 • Jelenségek

  Egyes webhelyeken, ha Az összes kijelölése parancsra kattint a helyi menüben, vagy megnyomja a Ctrl+A billentyűkombinációt a teljes tartalom kijelöléséhez, amit azután megpróbál beilleszteni egy weboldalra az Internet Explorer alkalmazásban, semmi sem történik. A tartalom beillesztése nem történik meg. Ez a probléma például akkor merülhet fel, ha a tartalmat egy Hotmail üzenetbe vagy egy Outlook Web Access (OWA) üzenetbe próbálja beilleszteni.

  Ez a probléma csak néhány webhely esetében merül fel. Ez a probléma csak akkor merül fel, ha az Internet Explorer programon belül próbál tartalmat beilleszteni. Nem jelentkezik ez a probléma, ha az Internet Explorer alkalmazásból másol tartalmat, amit azután egy másik alkalmazásba, például a Microsoft Word vagy a Microsoft Outlook programba illeszt be.

  A probléma oka

  Ez a probléma akkor jelentkezik, ha a weboldal tartalmaz egy olyan script-címkét, object-címkét vagy embed-címkét, ami a body-címke után jelenik meg.

  Kerülő megoldás

  Ahhoz, hogy megkerülje a problémát az Internet Explorer programban, használja az egeret az Az összes kijelölése parancs helyett, vagy a CTRL+A billentyűkombináció alkalmazásával jelölje ki a másolandó szöveget. Próbálkozzon a szükséges tartalom egy részletének másolásával a teljes tartalom kijelölése helyett.

A biztonsági frissítésben található nem biztonsági javítások

Általános terjesztésű (GDR típusú) javítások

A Windows és az érintett alkalmazás verziójától függően előfordulhat, hogy külön-külön nem telepíthetők frissítések. A frissítés lehetőségeiről az alábbi cikkek nyújtanak tájékoztatást.
A táblázat összecsukásaA táblázat kibontása
Cikk számaCikk címe
2624899 Javítás: Nem lehet bezárni az EMC-ablakot egy olyan számítógépen, amelyre Internet Explorer 9 van telepítve (Előfordulhat, hogy a tartalom angol nyelven érhető el)
2628551 Egy egyéni MIME-szűrő le van tiltva, és nincs elindítva az Internet Explorer 9 programban (Előfordulhat, hogy a tartalom angol nyelven érhető el)
2628724 Javítás: Néhány legördülő lista és kombinált lista nem jelenik meg az Internet Explorer 7 alkalmazásban a 2586448-as biztonsági frissítés telepítését követően
2629739 A Visual Basic 6 alkalmazás nem képes egy másik tartományban található keret eseményeinek fogadására (Előfordulhat, hogy a tartalom angol nyelven érhető el)
2631938 Előfordulhat, hogy sikertelen a hitelesítés az Internet Explorer 9 használatával egy olyan biztonságos webhely meglátogatásakor, amely ügyféloldali tanúsítványokat igényel (Előfordulhat, hogy a tartalom angol nyelven érhető el)
2632022 Lehetséges, hogy nem jelennek meg az RSS-hírcsatornák, ha letiltja az oldal nagyítása funkciót az Internet Explorer 9 vagy az Internet Explorer 8 böngészőben (Előfordulhat, hogy a tartalom angol nyelven érhető el)
2633097 Javítás: A mutató ikon képe beragad, ha a weboldal a jQuery felhasználói felületi könyvtárat használja a húzási funkcióhoz az Internet Explorer 9 programban (Előfordulhat, hogy a tartalom angol nyelven érhető el)
2633335 Egy beviteli mező helyettesítő páros karaktereinek kezelése nem a vártnak megfelelő az Internet Explorer 9 böngészőben (Előfordulhat, hogy a tartalom angol nyelven érhető el)
2633346 Egy webhely, amit új ablakban vagy új lapon nyit meg, egy korábbi nagyítási szinttel nyílik meg az Internet Explorer 8 böngészőben (Előfordulhat, hogy a tartalom angol nyelven érhető el)
2633863 Egy, a lapok bezáródását megakadályozó csoportházirend nem működik az Internet Explorer 9 alkalmazásban (Előfordulhat, hogy a tartalom angol nyelven érhető el)
2633864 Egy webhely vagy egy webhelyen található ActiveX-vezérlő időszakosan leállíthatja a fókusz fogadását az Internet Explorer 9 böngészőben (Előfordulhat, hogy a tartalom angol nyelven érhető el)
2634434 Nem tud menteni egy letöltött fájlt egy offline átirányított helyre a Windows Internet Explorer 9 alkalmazásban (Előfordulhat, hogy a tartalom angol nyelven érhető el)
2635490 Az Internet Explorer 9 összeomolhat, ha újból meglátogat egy weboldalt, és az Automatikus kiegészítés funkciót használja (Előfordulhat, hogy a tartalom angol nyelven érhető el)
2635543 A Csoportházirend „Engedélyezett előugró ablakok listája” lehetősége nem a vártnak megfelelően működik az Internet Explorer 9 böngészőben (Előfordulhat, hogy a tartalom angol nyelven érhető el)
2637344 Az Internet Explorer egy ActiveX-vezérlője nem képes elérni a DATA attribútum által biztosított adatokat azt követően, hogy telepíti a 2562937-es számú biztonsági tanácsban található frissítést (Előfordulhat, hogy a tartalom angol nyelven érhető el)
2639263 Az Internet Explorer Adatvédelmi nyilatkozat párbeszédpanele üres a P3P adatvédelmi szabályzatú webhelyek esetében (Előfordulhat, hogy a tartalom angol nyelven érhető el)
2643119 Az Internet Explorer 9 megjeleníthet attribútumtartalmat egy olyan weboldal részeként, amelyben néhány HTML-összetevő sok attribútummal rendelkezik (Előfordulhat, hogy a tartalom angol nyelven érhető el)

Gyorsjavítások

A 2618444 jelű biztonsági frissítőcsomag Windows XP és Windows Server 2003 rendszerhez kiadott verziója tartalmazza az Internet Explorer böngészőhöz megjelent gyorsjavításokat és általános terjesztésű (GDR típusú) frissítési fájlokat is. Ha az Internet Explorer fájljainak egyike sem gyorsjavításból származik, akkor a 2618444 jelű biztonsági frissítés csak az általános terjesztésű fájlokat telepíti.

A gyorsjavítások csak a Microsoft Tudásbázisnak a gyorsjavításokhoz kapcsolódó cikkeiben ismertetett problémák megoldására szolgálnak. Csak azokon a rendszereken telepítse a gyorsjavítást, amelyeken találkozott a problémával.

A gyorsjavítások további tesztelésen mehetnek keresztül, ezért a Microsoft azt javasolja, hogy amennyiben a probléma nem érinti súlyosan, várja meg a következő szervizcsomagot, amely tartalmazni fogja ezeket a gyorsjavításokat. A 2618444 jelű biztonsági frissítésben szereplő gyorsjavítások telepítéséről a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
897225 Az Internet Explorer böngészőhöz kiadott összegző biztonsági frissítésekben található gyorsjavítások telepítése

Megjegyzés: A gyorsjavítás fájljainak telepítésén kívül a Microsoft Tudásbázis adott gyorsjavításhoz kapcsolódó cikkéből megállapíthatja, hogy a telepítendő gyorsjavítás engedélyezéséhez milyen módosításokat kell elvégeznie a beállításjegyzékben.

Az Internet Explorer böngészőhöz tartozó fájlok kiadástípusának (gyorsjavítási csomag vagy általános terjesztésű frissítés) megállapításáról a Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat:
824994 A Windows XP Service Pack 2 és a Windows Server 2003 rendszerekhez készült szoftverfrissítési csomagok tartalma

FÁJLINFORMÁCIÓK

A csomagokban található további fájlok listájának megtekintéséhez kattintson az alábbi hivatkozásra:
File attributes tables for security update 2618444.csv

Annak megállapítása, hogy a Windows rendszer 32 vagy 64 bites verziója fut-e a számítógépen

Ha nem tudja biztosan, hogy milyen Windows rendszert használ, vagy hogy az 32 vagy 64 bites-e, indítsa el a Rendszerinformáció (Msinfo32.exe) eszközt, és ellenőrizze a Rendszer típusa sorban szereplő értéket. Ehhez hajtsa végre a következő lépéseket:
 1. Kattintson a Start gombra, majd a Futtatás parancsra vagy a Start gomb feletti keresőmezőbe.
 2. Írja be az msinfo32.exe parancsot, majd nyomja le az Enter billentyűt.
 3. A Rendszerinformáció ablakban keresse meg a Rendszer típusa sorban látható értéket.
  • A Rendszer típusa érték a Windows 32 bites kiadásainál X86 alapú PC,
  • a Windows 64 bites kiadásainál pedig X64 alapú PC.
A Microsoft Tudásbázis alábbi cikkében tájékozódhat arról, hogyan állapíthatja meg, hogy 32 vagy 64 bites Windows rendszer fut-e a számítógépen:
827218 Miként állapítható meg, hogy a Windows 32 bites vagy 64 bites változata fut-e a számítógépen?

Tulajdonságok

Cikk azonosítója: 2618444 - Utolsó ellenőrzés: 2012. február 20. - Verziószám: 4.0
A cikkben található információ a következő(k)re vonatkozik:
 • Windows Internet Explorer 9 a következő platformokon
  • Windows Server 2008 R2 Datacenter
  • Windows Server 2008 R2 Enterprise
  • Windows Server 2008 R2 Standard
  • Windows Web Server 2008 R2
  • Windows 7 Enterprise
  • Windows Server 2008 for Itanium-Based Systems
  • Windows Server 2008 Datacenter
  • Windows Server 2008 Enterprise
  • Windows Server 2008 Standard
  • Windows Web Server 2008
  • Windows Vista Business
  • Windows Vista Enterprise
  • Windows Vista Home Basic
  • Windows Vista Home Premium
  • Windows Vista Ultimate
  • Windows Vista Enterprise 64-bit edition
  • Windows Vista Home Basic 64-bit edition
  • Windows Vista Home Premium 64-bit edition
  • Windows Vista Ultimate 64-bit edition
  • Windows Vista Business 64-bit edition
 • Windows Internet Explorer 8 a következő platformokon
  • Windows Server 2008 R2 Datacenter
  • Windows Server 2008 R2 Enterprise
  • Windows Server 2008 R2 Standard
  • Windows Web Server 2008 R2
  • Windows 7 Enterprise
  • Windows Server 2008 for Itanium-Based Systems
  • Windows Server 2008 Datacenter
  • Windows Server 2008 Enterprise
  • Windows Server 2008 Standard
  • Windows Web Server 2008
  • Windows Vista Business
  • Windows Vista Enterprise
  • Windows Vista Home Basic
  • Windows Vista Home Premium
  • Windows Vista Ultimate
  • Windows Vista Enterprise 64-bit edition
  • Windows Vista Home Basic 64-bit edition
  • Windows Vista Home Premium 64-bit edition
  • Windows Vista Ultimate 64-bit edition
  • Windows Vista Business 64-bit edition
  • Microsoft Windows XP Professional
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional x64 Edition
  • Microsoft Windows Server 2003, Datacenter x64 Edition
  • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise x64 Edition
  • Microsoft Windows Server 2003, Standard x64 Edition
  • Microsoft Windows Server 2003, Web Edition
  • Microsoft Windows Server 2003, Standard Edition (32-bit x86)
  • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise Edition (32-bit x86)
  • Microsoft Windows Server 2003, Datacenter Edition (32-bit x86)
  • Microsoft Windows Server 2003, Datacenter Edition for Itanium-Based Systems
  • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise Edition for Itanium-based Systems
 • Windows Internet Explorer 7 a következő platformokon
  • Windows Server 2008 for Itanium-Based Systems
  • Windows Server 2008 Datacenter
  • Windows Server 2008 Enterprise
  • Windows Server 2008 Standard
  • Windows Web Server 2008
  • Windows Vista Business
  • Windows Vista Enterprise
  • Windows Vista Home Basic
  • Windows Vista Home Premium
  • Windows Vista Ultimate
  • Windows Vista Enterprise 64-bit edition
  • Windows Vista Home Basic 64-bit edition
  • Windows Vista Home Premium 64-bit edition
  • Windows Vista Ultimate 64-bit edition
  • Windows Vista Business 64-bit edition
  • Microsoft Windows XP Professional
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional x64 Edition
  • Microsoft Windows Server 2003, Datacenter x64 Edition
  • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise x64 Edition
  • Microsoft Windows Server 2003, Standard x64 Edition
  • Microsoft Windows Server 2003, Web Edition
  • Microsoft Windows Server 2003, Standard Edition (32-bit x86)
  • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise Edition (32-bit x86)
  • Microsoft Windows Server 2003, Datacenter Edition (32-bit x86)
  • Microsoft Windows Server 2003, Datacenter Edition for Itanium-Based Systems
  • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise Edition for Itanium-based Systems
 • Microsoft Internet Explorer 6.0 a következő platformokon
  • Microsoft Windows XP Professional
  • Microsoft Windows XP Home Edition
  • Microsoft Windows XP Professional x64 Edition
  • Microsoft Windows Server 2003, Datacenter x64 Edition
  • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise x64 Edition
  • Microsoft Windows Server 2003, Standard x64 Edition
  • Microsoft Windows Server 2003, Web Edition
  • Microsoft Windows Server 2003, Standard Edition (32-bit x86)
  • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise Edition (32-bit x86)
  • Microsoft Windows Server 2003, Datacenter Edition (32-bit x86)
  • Microsoft Windows Server 2003, Datacenter Edition for Itanium-Based Systems
  • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise Edition for Itanium-based Systems
Kulcsszavak: 
atdownload kbbug kbexpertiseinter kbfix kbpubtypekc kbqfe kbsecbulletin kbsecurity kbsecvulnerability KB2618444
A Microsoft tudásbázisban szolgáltatott információkat "az adott állapotban", bárminemű szavatosság vagy garancia nélkül biztosítjuk. A Microsoft kizár mindennemű, akár kifejezett, akár vélelmezett szavatosságot vagy garanciát, ideértve a forgalomképességre és az adott célra való alkalmasságra vonatkozó szavatosságot is. A Microsoft Corporation és annak beszállítói semmilyen körülmények között nem felelősek semminemű kárért, így a közvetlen, a közvetett, az üzleti haszon elmaradásából származó vagy speciális károkért, illetve a kár következményeként felmerülő költségek megtérítéséért, még abban az esetben sem, ha a Microsoft Corporationt vagy beszállítóit az ilyen károk bekövetkeztének lehetőségére figyelmeztették. Egyes államok joga nem teszi lehetővé bizonyos károkért a felelősség kizárását vagy korlátozását, ezért a fenti korlátozások az ön esetében esetleg nem alkalmazhatók.

Visszajelzés küldése

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com