ΕΠΙΔΙΌΡΘΩΣΗ: Παραβίαση πρόσβασης όταν μια εργασία που λείπουν για φόντο, καταργήστε την επιλογή λειτουργίας προσπαθεί να διαγράψετε μια καταχώρηση ευρετηρίου που λείπει

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2619077 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Η Microsoft διανέμει ενημερώσεις κώδικα Microsoft SQL Server 2008 Service Pack 2 (SP2) ως ένα αρχείο με δυνατότητα λήψης. Επειδή οι ενημερώσεις κώδικα είναι αθροιστικές, κάθε νέα έκδοση περιέχει όλες τις επείγουσες επιδιορθώσεις και όλες τις ενημερωμένες εκδόσεις ασφαλείας που συμπεριλήφθηκαν το προηγούμενο SQL Server 2008 SP2 ενημέρωση έκδοσης.

Συμπτώματα

Εξετάστε το ακόλουθο σενάριο:
 • Ενεργοποιείτε το AUTO_CLOSE επιλογή μιας βάσης δεδομένων σε μια παρουσία του SQL Server 2008.
 • Είναι ένα ή περισσότερα λείπουν καταχωρήσεις ευρετηρίου για ένα αντικείμενο της βάσης δεδομένων στην προβολή διαχείριση δυναμικών ευρετήριο λείπει.
 • Κλείνουν όλες τις συνδέσεις που γίνονται σε αυτή τη βάση δεδομένων.

  ΣημείωσηΌταν κλείσουν όλες τις συνδέσεις, η βάση δεδομένων αναμένεται να κλείνουν αυτόματα.
 • Μια εργασία που λείπουν για απαλοιφή λειτουργία παρασκηνίου προσπαθεί να διαγράψετε την καταχώρηση ευρετηρίου που λείπουν, πριν να κλείσει τη βάση δεδομένων. Το νήμα που εκτελείται η εργασία δεν είναι το ίδιο νήμα που κλείνει τη βάση δεδομένων.
Σε αυτό το σενάριο, παρουσιάζεται παραβίαση πρόσβασης. Επιπλέον, πρέπει να ξεκινήσετε πάλι την παρουσία του SQL Server για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται επειδή πολλές κλήσεις γίνονται προς ένα δωρεάν μέθοδος όταν λείπουν εργασιών για το φόντο, καταργήστε την επιλογή λειτουργίας προσπαθεί να διαγράψετε την καταχώρηση ευρετηρίου που λείπουν.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Αθροιστική ενημερωμένη έκδοση πληροφορίες

Η ενημέρωση κώδικα για αυτό το ζήτημα κυκλοφόρησε πρώτα στο πακέτο αθροιστικών ενημερωμένων εκδόσεων 7 για τον SQL Server 2008 Service Pack 2. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο απόκτησης αυτού του πακέτου αθροιστική ενημερωμένη έκδοση για τον SQL Server 2008 Service Pack 2, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
2617148 Αθροιστική ενημερωμένη έκδοση πακέτου 7 για SQL Server 2008 Service Pack 2
Σημείωση Επειδή το δημιουργεί είναι αθροιστικές, κάθε νέα ενημερωμένη έκδοση περιέχει όλες τις επείγουσες επιδιορθώσεις και όλες τις ενημερωμένες εκδόσεις ασφαλείας που συμπεριλήφθηκαν το προηγούμενο SQL Server 2008 Service Pack 2 ενημέρωση έκδοσης. Σας συνιστούμε να εξετάσετε εφαρμογή της πιο πρόσφατης ενημερωμένης έκδοσης που περιέχει αυτήν την επείγουσα επιδιόρθωση. Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
2402659 Ο SQL Server 2008 δημιουργεί που κυκλοφόρησαν μετά την κυκλοφορία του SQL Server 2008 Service Pack 2

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα ζήτημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, απενεργοποιήστε την AUTO_CLOSE επιλογή της βάσης δεδομένων.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2619077 - Τελευταία αναθεώρηση: Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft SQL Server 2008 Developer
 • Microsoft SQL Server 2008 Enterprise
 • Microsoft SQL Server 2008 Standard
 • Microsoft SQL Server 2008 Web
 • Microsoft SQL Server 2008 Workgroup
Λέξεις-κλειδιά: 
kbfix kbexpertiseadvanced kbsurveynew kbqfe kbmt KB2619077 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:2619077

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com