On line Outlook Offline Address Book (Adresboek) wordt niet gedownload wanneer oudere stuurprogramma's zijn geïnstalleerd.

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2619347 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

In Outlook bij het handmatig downloaden van het off line Address Book (OAB), lijkt de voortgangsbalk die wordt weergegeven in het dialoogvenster Voortgang van verzenden/ontvangen in Outlook vastloopt of vastgelopen tijdens het kopiëren van bestanden van adresboek. Het downloaden is nooit voltooid en de OAB-bestanden worden niet bijgewerkt.

Bovendien is het probleem werkstation of een specifieke computer.

Oorzaak

Dit probleem kan optreden als de oude of verouderde stuurprogramma's voor draadloze randapparaten zijn geïnstalleerd. Dit omvat toetsenbord- en muisstuurprogramma's.

Oplossing

Sluit uw draadloze ontvanger en Ga naar de volgende Microsoft Windows Update-website om te controleren op updates voor dit probleem op te lossen:

http://update.Microsoft.com

Installeer de update die wordt weergegeven als Optionele Hardware-Update heeft de volgende titel:

Microsoft HID-niet-User Input Data Filter

Of de meest recente IntelliPoint- of IntelliType-software installeert. Hiertoe gaat u naar de volgende Microsoft-website:

http://www.Microsoft.com/hardware/downloads

Als u een derde toetsenbord of muis gebruikt, gaat u naar de website van de fabrikant en download de nieuwste versie van het stuurprogramma of de meest recente update voor het apparaat.

Eigenschappen

Artikel ID: 2619347 - Laatste beoordeling: vrijdag 23 september 2011 - Wijziging: 1.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Outlook 2010
  • Microsoft Office Outlook 2007
Trefwoorden: 
kbmt KB2619347 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:2619347

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com