Stopp DatabaseAvailabilityGroup eller Start-DatabaseAvailabilityGroup-cmdleten mislykkes når det kjøres sammen med parameteren DomainController i et Exchange Server 2010-miljø

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 2620441 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

Symptom

Anta at du har en database tilgjengelighet gruppe (DAG) som er i modus for Datacenter aktivering koordinering (DAC). Du utfører en av følgende operasjoner:
  • Du kan kjøre den Stopp DatabaseAvailabilityGroup cmdleten med den DomainController parameteren under en datacenter-overgangen.
  • Du kan kjøre den Start-DatabaseAvailabilityGroup cmdleten med den DomainController parameteren etter en datacenter-overgangen.
I så fall operasjonen mislykkes og du får følgende feilmelding:

Advarsel: Det oppstod en uventet feil og en Watson-dump genereres: Save() kalt på økt andre at en brukes til å opprette objektet.

Årsak

Dette problemet oppstår fordi en ny økt opprettes når parameteren DomainController brukes. Den nye økten gjør at koden til å generere InvalidOperationException og resultater i problemet som er beskrevet i delen "Symptomer".

Løsning

Hvis du vil løse dette problemet, kan du installere samleoppdateringen for følgende:
2645995 Beskrivelse av Samleoppdatering 1 for Exchange Server 2010 Service Pack 2

Status

Microsoft har bekreftet at dette er et problem i Microsoft-produktene som er oppført i delen "Gjelder for".

Mer informasjon

Hvis du vil ha mer informasjon om Datacenter aktivering koordinering (DAC)-modus, kan du gå til følgende Microsoft-webområde:
Generell informasjon om Datacenter aktivering koordinering (DAC)-modus
Hvis du vil ha mer informasjon om Stopp-DatabaseAvailabilityGroup -cmdleten, kan du gå til følgende Microsoft-webområde:
Generell informasjon om cmdleten Stop-DatabaseAvailabilityGroup
Hvis du vil ha mer informasjon om cmdleten Start-DatabaseAvailabilityGroup , kan du gå til følgende Microsoft-webområde:
Hvis du vil ha mer informasjon om datacenter overgangen, kan du gå til følgende Microsoft-webområde:
Generell informasjon om datacenter overgangen
Hvis du vil ha mer informasjon om databasen overgangen for en database tilgjengelighet gruppen i Exchange Server 2010, kan du gå til følgende Microsoft-webområde:

Exchange Server 2010 DAG overgangen

Egenskaper

Artikkel-ID: 2620441 - Forrige gjennomgang: 11. mai 2013 - Gjennomgang: 2.0
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
  • Microsoft Exchange Server 2010 Service Pack 2 på følgende plattformer
    • Microsoft Exchange Server 2010 Standard
    • Microsoft Exchange Server 2010 Enterprise
Nøkkelord: 
kbqfe kbfix kbexpertiseinter kbsurveynew kbmt KB2620441 KbMtno
Maskinoversatt
VIKTIG: Denne artikkelen ble oversatt med maskinoversettelsesprogramvare fra Microsoft og muligens redigert av Microsoft Community via CTF-teknologi i stedet for av en oversetter. Microsoft tilbyr både menneskelig oversatte og maskinoversatte/Community-redigerte artikler, slik at du får tilgang til alle artiklene i vår Knowledge Base på ditt eget språk. En maskinoversatt eller Community-redigert artikkel er imidlertid ikke alltid perfekt. Den kan inneholde feil i vokabular, syntaks eller grammatikk, mye likt en fremmedspråklig som forsøker å snakke språket ditt. Microsoft har ikke ansvar for unøyaktige opplysninger, feil eller skade forårsaket av feilaktig oversettelse av innholdet eller kundenes bruk av informasjonen. Microsoft oppdaterer jevnlig maskinoversettelsesprogramvaren og -verktøyene for å forbedre redigering av maskinoversatte tekster.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende: 2620441

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com