Pachetul de actualizare 21 pentru Microsoft Dynamics CRM 4.0 este disponibil

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2621054 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

INTRODUCERE

Pachetul de actualizare 21 pentru Microsoft Dynamics CRM 4.0 este disponibil. Acest articol descrie remedierile rapide și actualizările pe care sunt incluse în acest pachet de actualizare. Acest pachet de actualizare este disponibilă pentru toate limbile care sunt acceptate de Microsoft Dynamics CRM 4.0.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Construi numărul și dosar nume pentru acest pachet de actualizare

Clădire număr de pachete de pachetul de actualizare pentru Microsoft Dynamics CRM 4.0 Server, client Microsoft Dynamics CRM 4.0 pentru Microsoft Office Outlook și Microsoft Dynamics CRM 4.0 poștă electronică Router este 4.00.7333.3822.

Numele de fișier pentru versiunile 32-bit update pachet pachetele sunt după cum urmează:
 • CRMv4.0 - KB2621054-i386-Server -LangID.exe
 • CRMv4.0 - KB2621054-i386-Client -LangID.exe
 • CRMv4.0 - KB2621054-i386-Router -LangID.exe
 • CRMv4.0 - KB2621054-i386-DMClient -LangID.exe
 • CRMv4.0 - KB2621054-i386-SRS -LangID.exe
 • CRMv4.0 - KB2621054-i386-MUI -LangID.exe
Numele de fișier pentru 64-bit traducere de pachete de pachetul de actualizare pentru Microsoft Dynamics CRM 4.0 Server și pentru Microsoft Dynamics CRM 4.0 poștă electronică Router sunt după cum urmează:
 • CRMv4.0 - KB2621054-amd64-Server -LangID.exe
 • CRMv4.0 - KB2621054-amd64-Router -LangID .exe
 • CRMv4.0 - KB2621054-amd64-SRS -LangID.exe
 • CRMv4.0 - KB2621054-amd64-MUI -LangID.exe

Update rollup informații

Fișierul este disponibil pentru descărcare de la centrul de descărcări Microsoft:
Reduceți imagineaMăriți imaginea
Download
Descărcați acum pachetul 2621054.

Data lansarii: 9 februarie 2012

Pentru mai multe informații despre modul de descărcare a fi?ierelor suport Microsoft, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:
119591 Cum se obțin fișierele suport Microsoft de la serviciile online
Microsoft a scanat acest fișier pentru a detecta viruși. Microsoft a utilizat cele mai recente produse software de detectare a virusilor care erau disponibile la data la care fisierul a fost înregistrat. Fișierul este stocat pe servere securizate care ajută la prevenirea modificărilor neautorizate ale fișierului.

Informațiile de instalare

Aplică acest pachet de actualizare pe computerele care execută componentele Microsoft Dynamics CRM 4.0 Server sau Microsoft Dynamics CRM pentru componentele Microsoft Office Outlook. Dacă nu ați instalat Microsoft Windows Installer (MSI) 4.5, o conexiune la Internet este necesare pentru a instala 21 pachetul de actualizare pentru Microsoft Dynamics CRM pentru Microsoft Office Outlook. Acest lucru este pentru că trebuie să descărcați MSI 4.5. Trebuie să reporniți computerele care execută Microsoft Dynamics CRM pentru Microsoft Office Outlook după ce instalați Update Rollup 21.

Note
 • Pachetul de actualizare 21 va instala Microsoft raport Viewer 2008 Redistributable pachet.
 • Pachetul de actualizare 21 va instala Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable Package.
Trebuie să instalați pachetul de limbă Microsoft Dynamics CRM 4.0 înainte de a instala Update Rollup 21 pe computere care execută interfață utilizator multilingvă (MUI). Pentru aceasta, urmați acești pași:
 1. Vizitați următorul site Web Microsoft:
  Microsoft Dynamics CRM 4.0 Language Pack
 2. În Schimbare limba drop-jos caseta, selectați limba corespunzătoare.
 3. Faceți clic pe Schimbarea pentru a descărca pachetul lingvistic.
Notă Dacă ați instalat acest language pack anterior, trebuie unprovision language pack, instalarea Update Rollup 21 pe computerele care execută MUI, și apoi reprovision language pack. Atunci când vă unprovision language pack, toți utilizatorii de Microsoft Dynamics CRM, care utilizează acea limbă va avea limba lor setări a revenit la limba de bază. Atunci când vă reprovision language pack, setările de limbă ale utilizatorilor nu sunt actualizate. Trebuie să resetați setările de limbă în opțiunile de Personal.

După ce instalați acest pachet de actualizare, trebuie să ștergeți fișierele temporare din Internet Explorer. Pentru aceasta, urmați acești pași:
 1. Porniți Internet Explorer.
 2. Pe Instrumente meniu, faceți clic pe Opțiuni Internet.
 3. Utilizați una dintre următoarele metode, în funcție de versiunea de Internet Explorer care se utilizează:
  • În Internet Explorer 8 sau în Internet Explorer 9, faceți clic pe Ștergere în Istoricul de navigare zonă, faceți clic pentru a selecta Fișierele de Internet temporare caseta de selectare din ?tergere istoric navigare caseta de dialog, faceți clic pe Ștergere, apoi faceți clic pe ok.
  • În Internet Explorer 7, faceți clic pe Ștergere în Istoricul de navigare zonă, faceți clic pe Ștergeți fișierele în Fișierele de Internet temporare zona, și apoi faceți clic pe da.
  • În Internet Explorer 6, faceți clic pe Ștergeți fișierele în Fișierele de Internet temporare zona, și apoi faceți clic pe ok.
Locația de instalare a unele Microsoft Dynamics CRM pentru fișiere Microsoft Office Outlook este schimbat la profilul migrator la profilul local.

Pentru a reduce dimensiunea profilul migrator sau dacă vă confruntați cu mult log-in ori, eliminați fișierele rămase. Pentru aceasta, urmați pașii din următorul articol în baza de cunoștințe Microsoft:
2004583 Lung log-in ori când deschideți Microsoft Dynamics CRM pentru Microsoft Office Outlook

Cerințe preliminare

Trebuie să aveți Microsoft Dynamics CRM 4.0 instalat pentru a aplica acest pachet de actualizare. În plus, 7 de pachetul de actualizare pentru Microsoft Dynamics CRM 4.0 este o condiție prealabilă pentru Microsoft Dynamics CRM pentru Microsoft Office Outlook și pentru Microsoft Dynamics CRM date migrare Manager.

Pentru mai multe informații despre Update Rollup 7, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:
971782Pachetul de actualizare 7 pentru Microsoft Dynamics CRM 4.0 este disponibil
Nici unul dintre seturile de actualizări anterioare sunt premise indispensabile ale sec?iunii server Microsoft Dynamics CRM.

În plus, trebuie să aveți Microsoft.NET cadru 3.5 instalat Service Pack 1 să se aplice Update Rollup 20. Pentru a obține.NET cadru 3.5, vizitați următorul site Web Microsoft:
Microsoft.NET Framework 3.5

Informații cu privire la necesitatea unui restart

Dacă vi se solicită, reporniți computerul după ce aplicați Update Rollup 21.

Pentru mai multe informații despre terminologia de actualizare software, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:
824684 Descrierea de terminologie standard care este utilizat pentru a descrie actualizările software Microsoft
Pentru mai multe informații despre Microsoft Business Solutions CRM software remediere rapidă și update pachet terminologia, faceți clic pe următorul număr de articol pentru a vedea articolul în baza de cunoștințe Microsoft:
887283Microsoft Business Solutions CRM software remediere rapidă și update pachet numirea standarde

Eliminare informații

Ave?i posibilitatea să dezinstala?i Update Rollup 21 de pe un server Microsoft Dynamics CRM. Cu toate acestea, ar trebui să copierea de rezervă bazele de date înainte de a tu uninstall Update Rollup 21. Pentru mai multe informații, vizitați următoarele site-uri Microsoft Developer Network (MSDN):
Cum să: spate sus o bază de date (SQL Server Management Studio)
Cum să: restaurați o copie de rezervă bază de date (SQL Server Management Studio)

Cele mai recente actualizări pentru Microsoft Dynamics CRM 4.0 ajuta

În plus față de îmbunătățiri funcționale și fixat în acest pachet de actualizare, o actualizare separate pentru Microsoft Dynamics CRM 4.0 ajuta, de asemenea, este disponibil în toate limbile acceptate. Vă recomandăm să instalați cele mai recente actualizări pentru Microsoft Dynamics CRM 4.0 ajuta.

Note despre modul de export și import particularizări

Aveți posibilitatea să exportați particularizări de pe un server care execută Microsoft Dynamics CRM 4.0 Update Rollup 2 sau un pachet de actualizare mai târziu. Apoi, aveți posibilitatea să importați aceste particularizări la un server care are Update Rollup 19 instalat. De asemenea, aveți posibilitatea să exportați particularizări de pe un server care execută Microsoft Dynamics CRM 4.0 cu Update Rollup 21 instalat. Apoi, aveți posibilitatea să importați aceste particularizări la un server care are Update Rollup 2 sau un pachet de actualizare ulterioară instalat.

Dacă exportați particularizări de pe un server care execută Microsoft Dynamics CRM 4.0, trebuie să nu importați particularizările la serverul Microsoft Dynamics CRM 4.0 în următoarele scenarii:
 • Serverul Microsoft Dynamics CRM 4.0 care se utilizează pentru a exporta particularizările are nici actualizări instalate. Sau, are doar Update Rollup 1 pentru Microsoft Dynamics CRM 4.0 instalat. Cu toate acestea, serverul pe care le utilizați pentru a importa particularizările are doar 21 de pachetul de actualizare pentru Microsoft Dynamics CRM 4.0 instalat.
 • Server Microsoft Dynamics CRM 4.0 care se utilizează pentru a exporta particularizările are doar 21 de pachetul de actualizare pentru Microsoft Dynamics CRM 4.0 instalat. Cu toate acestea, serverul pe care le utilizați pentru a importa particularizările are nici actualizări instalate. Sau, are doar Update Rollup 1 pentru Microsoft Dynamics CRM 4.0 instalat.

Probleme care sunt rezolvate în 21 de pachetul de actualizare pentru Microsoft Dynamics CRM 4.0

Pachetul de actualizare 21 este un pachet de actualizare cumulativ care conține toate remedierile pentru aspectele care sunt documentate în Update 1 seturile de 20.

Pentru mai multe informații despre actualizări anterioare și problemele pe care le rezolva, faceți clic pe următoarele numere de articol pentru a vedea articolele în baza de cunoștințe Microsoft:
952858 Update Rollup 1 este disponibil pentru Microsoft Dynamics CRM 4.0
959419 Actualizări 2 pentru Microsoft Dynamics CRM 4.1 este disponibil
961768 Pachetul de actualizare 3 pentru Microsoft Dynamics CRM 4.0 este disponibil
968176 Update Rollup 4 pentru Microsoft Dynamics CRM 4.0 este disponibil
968141 Pachetul de actualizare 5 pentru Microsoft Dynamics CRM 4.0 este disponibil
970148 Pachetul de actualizare 6 pentru Microsoft Dynamics CRM 4.0 este disponibil
971782 Pachetul de actualizare 7 pentru Microsoft Dynamics CRM 4.0 este disponibil
975995 Pachetul de actualizare 8 pentru Microsoft Dynamics CRM 4.0 este disponibil
977650 Pachetul de actualizare 9 pentru Microsoft Dynamics CRM 4.0 este disponibil
979347 Pachetul de actualizare 10 pentru Microsoft Dynamics CRM 4.0 este disponibil
981328 Pachetul de actualizare 11 pentru Microsoft Dynamics CRM 4.0 este disponibil
2028381 Pachetul de actualizare 12 pentru Microsoft Dynamics CRM 4.0 este disponibil
2267499 Pachetul de actualizare 13 pentru Microsoft Dynamics CRM 4.0 este disponibil
2389019 Pachetul de actualizare 14 pentru Microsoft Dynamics CRM 4.0 este disponibil
2449283 Pachetul de actualizare 15 pentru Microsoft Dynamics CRM 4.0 este disponibil
2477743 Pachetul de actualizare 16 pentru Microsoft Dynamics CRM 4.0 este disponibil
2477746 Pachetul de actualizare 17 pentru Microsoft Dynamics CRM 4.0 este disponibil
2477777 Pachetul de actualizare 18 pentru Microsoft Dynamics CRM 4.0 este disponibil
2550097 Pachetul de actualizare 19 pentru Microsoft Dynamics CRM 4.0 este disponibil
2550098 Pachetul de actualizare 20 pentru Microsoft Dynamics CRM 4.0 este disponibil


Remedierile rapide și actualizările pe care trebuie să permită sau să configurați manual

Pachetul de actualizare 21 pentru Microsoft Dynamics CRM 4.0 conține remedieri rapide nici actualizări care trebuie să permită sau să configurați manual.

Următorul articol în baza de cunoștințe Microsoft conține remedierile rapide și actualizările pe care trebuie să permită sau să configurați manual și care sunt incluse în Update Rollup 20.

Notă Dacă anterior ați instalat Update Rollup 20, și dacă ați activat manual aceste remedieri rapide și actualizări, nu trebuie să activa?i manual aceste remedieri rapide și actualizări după ce aplicați Update Rollup 21.
 • 2655130 Mesaj de eroare când încercați să sincronizați un client Dynamics CRM 4.0 pentru Outlook: "eroare necunoscută în timp ce sincronizarea datelor cu Outlook"

Următoarele actualizări pentru Microsoft Dynamics CRM 4.0 conține remedieri rapide nici actualizări care trebuie să permită sau să configurați manual:
 • Pachetul de actualizare 19
 • Pachetul de actualizare 18
 • Pachetul de actualizare 17

Următorul articol în baza de cunoștințe Microsoft conține remedierile rapide și actualizările pe care trebuie să permită sau să configurați manual și care sunt incluse în Update Rollup 16.

Notă Dacă anterior ați instalat Update Rollup 16, și dacă ați activat manual aceste remedieri rapide și actualizări, nu trebuie să activa?i manual aceste remedieri rapide și actualizări după ce aplicați Update Rollup 21.
 • 2514142 Pagina de cartografiere nu mai răspunde când încercați să importați o organizație în Microsoft Dynamics CRM 4.0
Următorul articol în baza de cunoștințe Microsoft conține remedierile rapide și actualizările pe care trebuie să permită sau să configurați manual și care sunt incluse în Update Rollup 15.

Notă Dacă anterior ați instalat Update Rollup 15, și dacă ați activat manual aceste remedieri rapide și actualizări, nu trebuie să activa?i manual aceste remedieri rapide și actualizări după ce aplicați Update Rollup 21.
 • 2490574 Codul po?tal al unei persoane de contact apare într-o pozi?ie incorectă după ce sincronizați contactele de pe un server Microsoft Dynamics CRM 4.0 la un client Microsoft Dynamics CRM 4.0 pentru Microsoft Office Outlook
Următoarele articole din baza de cunoștințe Microsoft conține remedierile rapide și actualizările pe care trebuie să permită sau să configurați manual și care sunt incluse în Update Rollup 14.

Notă Dacă anterior ați instalat Update Rollup 14, și dacă ați activat manual aceste remedieri rapide și actualizări, nu trebuie să activa?i manual aceste remedieri rapide și actualizări după ce aplicați Update Rollup 21.
 • 2436115 Se produce o amânare sau întâmpinați funcționare lentă atunci când salvați o activitate numirea după ce executați Internet Information Services Reinițializare în Microsoft Dynamics CRM 4.0
 • 2459536 O rezervare se elimină în mod neașteptat în calendarul Outlook pentru participantul după numirea este untracked în Microsoft Dynamics CRM 4.0
 • 2461448 Timpul memento înregistrare o activitate Outlook este suprascris neașteptat de timp util în înregistrare activitate client Microsoft Dynamics CRM 4.0 pentru Outlook
Următoarele articole din baza de cunoștințe Microsoft conține remedierile rapide și actualizările pe care trebuie să permită sau să configurați manual și care sunt incluse în Update Rollup 13.

Notă Dacă anterior ați instalat Update Rollup 13, și dacă ați activat manual aceste remedieri rapide și actualizări, nu trebuie să activa?i manual aceste remedieri rapide și actualizări după ce aplicați Update Rollup 21.
 • 2403296 Apar erori de expirare atunci când Microsoft Dynamics CRM 4.0 poștă electronică Router se execută interogările Microsoft SQL Server
 • 2403311 Eviden?a numirea ?i activită?i de servicii nu sunt afișate când faceți clic pe adăugați activitate existente din lista de activitate de o entitate Sales Force automat în Microsoft Dynamics CRM 4.0
 • 2385412 Vi se solicită să faceți log on în mod neașteptat când încercați să creați o nouă înregistrare dintr-un formular de căutare în Microsoft Dynamics CRM 4.0
 • 2306918 Vă confruntați cu funcționare lentă atunci când vă deplasați la vizualizările care includ atributele particularizate în Microsoft Dynamics CRM 4.0
Următoarele articole din baza de cunoștințe Microsoft conține remedierile rapide și actualizările pe care trebuie să permită sau să configurați manual și care sunt incluse în Update Rollup 12.

Notă Dacă anterior ați instalat Update Rollup 12, și dacă ați activat manual aceste remedieri rapide și actualizări, nu trebuie să activa?i manual aceste remedieri rapide și actualizări după ce aplicați Update Rollup 21.
 • 2277590 Caseta de selectare "Înregistrare un răspuns de campanie închisă" este selectată implicit incorect în Microsoft Dynamics CRM 4.0
 • 2249156 Email-uri duplicat sunt trimise în mod neașteptat la serverele care conțin serviciul Async pentru Microsoft Dynamics CRM 4.0

Pachetul de actualizare 11 pentru Microsoft Dynamics CRM 4.0 conține nu updates care trebuie să permită sau să configurați manual.

Următoarele articole din baza de cunoștințe Microsoft conține remedierile rapide și actualizările pe care trebuie să permită sau să configurați manual și care sunt incluse în Update Rollup 10.

Notă Dacă anterior ați instalat Update Rollup 10, și dacă ați activat manual aceste remedieri rapide și actualizări, nu trebuie să activa?i manual aceste remedieri rapide și actualizări după ce aplicați Update Rollup 21.
 • 981053 O regulă de flux de lucru care conține un pas pentru a trimite un mesaj de poștă electronică provoacă un impas atunci când mai multe instanțe ale fluxul de lucru sunt executate în acela?i timp în Microsoft Dynamics CRM 4.0
 • 981882 Incorect primiți un mesaj de eroare atunci când creați o rezervare pentru o persoană de contact în Microsoft Dynamics CRM 4.0
 • 981837 Câmpurile de căutare nu sunt actualizate când executați procesul de import Microsoft Dynamics CRM SDK pentru a actualiza Microsoft Dynamics CRM 4.0
 • 981883 Nu se pot adăuga contractelor existente sau ghilimelele existente care sunt în stare "Active" pentru o entitate particularizate în Microsoft Dynamics CRM 4.0
 • 981840 Un număr de articol din baza de cunoștințe (KB) utilizează un format incorect când creați articolul KB în Microsoft Dynamics CRM 4.0
Următoarele articole din baza de cunoștințe Microsoft conține remedierile rapide și actualizările pe care trebuie să permită sau să configurați manual și care sunt incluse în Update Rollup 9.

Notă Dacă anterior ați instalat Update Rollup 9, și dacă ați activat manual aceste remedieri rapide și actualizări, nu trebuie să activa?i manual aceste remedieri rapide și actualizări după ce aplicați Update Rollup 21.
 • 948155 O dată sau un timp nu pot fi convertite în ora UTC în baza de date pentru anumite zone de timp în Microsoft Dynamics CRM 4.0
 • 950476 O dată sau un timp nu este convertit la ora UTC în baza de date pentru anumite zone de timp în Microsoft Dynamics CRM 4.0
 • 958562 Precizia implicit un câmp de bani este setat la două când utilizați limba coreeană sau limba japoneză în Microsoft Dynamics CRM 4.0
Următoarele articole din baza de cunoștințe Microsoft conține remedierile rapide și actualizările pe care trebuie să permită sau să configurați manual și care sunt incluse în Update Rollup 8.

Notă Dacă anterior ați instalat Update Rollup 8, și dacă ați activat manual aceste remedieri rapide și actualizări, nu trebuie să activa?i manual aceste remedieri rapide și actualizări după ce aplicați Update Rollup 21.
 • 974529 Unele înregistrări copil și înregistrările corelate sunt vizibile în mod neașteptat proprietarul anterior înregistrări după reasociați înregistrări pentru un alt proprietar înregistrări în Microsoft Dynamics CRM 4.0
 • 977867 Expertul Import organizarea durează mult timp pentru a importa o organizație în Microsoft Dynamics CRM 4.0
 • 978006 Ecranul de căutare afișează numai ghilimele sau contractelor care sunt în starea de "Proiectul" când încercați să legați o entitate particularizate la o ofertă sau un contract în Microsoft Dynamics CRM 4.0
 • 978103 Imposibil de șters o relație mulți-la-mai-mulți particularizate după ce executați instrumentul Microsoft.Crm.SE.FixMissingBulkDeleteFailureRelationship.exe în Microsoft Dynamics CRM 4.0
Următoarele articole din baza de cunoștințe Microsoft conține remedierile rapide și actualizările pe care trebuie să permită sau să configurați manual și care sunt incluse în Update Rollup 7.

Notă Dacă anterior ați instalat Update Rollup 7, și dacă ați activat manual aceste remedieri rapide și actualizări, nu trebuie să activa?i manual aceste remedieri rapide și actualizări după ce aplicați Update Rollup 21.
 • 975770 HTML care este conținută într-un câmp într-un șablon de poștă electronică este afișat ca text simplu în Microsoft Dynamics CRM 4.0
 • 976188 Se poate asocia roluri pentru un utilizator, chiar dacă aveți privilegiul de asociați rolul în Microsoft Dynamics CRM 4.0
 • 976978 Mesaj de eroare când încercați să importați particularizări Microsoft Dynamics CRM Online într-o organizație Microsoft Dynamics CRM 4.0: "Fișierul nu poate fi încărcat, sau acest lucru nu este un fișier valid de personalizare"
 • 979052 Mesaj de eroare când executați un raport care conține mai mulți parametri în Microsoft Dynamics CRM 4.0: "Opera?iunea a timeout"
Următoarele articole din baza de cunoștințe Microsoft conține remedierile rapide și actualizările pe care trebuie să permită sau să configurați manual și care sunt incluse în Update Rollup 6.

Notă Dacă anterior ați instalat Update Rollup 6, și dacă ați activat manual aceste remedieri rapide și actualizări, nu trebuie să activa?i manual aceste remedieri rapide și actualizări după ce aplicați Update Rollup 21.
 • 974584 Nu implementați Microsoft Dynamics CRM utilizând un cont care are permisiuni de local administrator pe Microsoft SQL Server
 • 974597 Atașări htm/html care conțin script-urile rău intenționat poate fi deschis în Microsoft Dynamics CRM 4.0
 • 974896 Tabelele Asyncoperation cresc foarte mari în Microsoft Dynamics CRM 4.0
Următoarele articole din baza de cunoștințe Microsoft conține pași care aveți posibilitatea să urmați înainte de a instala Update Rollup 5 dacă doriți pentru a menține funcționalitatea de versiunea de Microsoft Dynamics CRM 4.0.
 • 948155 O dată sau un timp nu pot fi convertite în ora UTC în baza de date pentru anumite zone de timp în Microsoft Dynamics CRM 4.0
 • 950476 O dată sau un timp nu este convertit la ora UTC în baza de date pentru anumite zone de timp în Microsoft Dynamics CRM 4.0
Următoarele articole din baza de cunoștințe Microsoft conține remedierile rapide și actualizările pe care trebuie să permită sau să configurați manual și care sunt incluse în Update Rollup 4.

Notă Dacă anterior ați instalat Update Rollup 4, și dacă ați activat manual aceste remedieri rapide și actualizări, nu trebuie să activa?i manual aceste remedieri rapide și actualizări după ce aplicați Update Rollup 21.
 • 959758 Nu este posibilă configurarea o schema de domeniu Active Directory și Microsoft Dynamics CRM 4.0 URL-uri independent pentru utilizatori Active Directory externe ?i interne Active Directory users
 • 963054 Microsoft Dynamics CRM 4.0 generează activități pentru membrii inactiv într-o listă de comercializare când creați activitățile campaniei, activitățile campaniei rapid sau activită?ile de îmbinare corespondență din lista de marketing
 • 969946 Un instrument este disponibil pentru a extrage simbolul de urmărire la subiectul e-mail și actualiza coloana Simbol urmărire din tabelul de poștă electronică la Microsoft Dynamics CRM 4.0
 • 958084 O remediere rapidă este disponibilă pentru a dezactiva caracteristica de potrivire inteligente în Microsoft Dynamics CRM 4.0
 • 955138 Vă confruntați cu funcționare lentă sau timeout atunci când încercați să accesați unele vizualizări în Microsoft Dynamics CRM 4.0
 • 951909 Mesaj de eroare când încercați să importați o personalizare la un alt server Microsoft Dynamics CRM 4.0: "prefix nume nevalid"
Următoarele articole din baza de cunoștințe Microsoft conține remedierile rapide și actualizările pe care trebuie să permită sau să configurați manual și care sunt incluse în Update Rollup 3.

Notă Dacă anterior ați instalat Update Rollup 3, și dacă ați activat manual aceste remedieri rapide și actualizări, nu trebuie să activa?i manual aceste remedieri rapide și actualizări după ce aplicați Update Rollup 21.
 • 958562 Precizia implicit un câmp de bani este setat la două când utilizați limba coreeană sau limba japoneză în Microsoft Dynamics CRM 4.0
 • 956330 Lent performance și high CPU utilizare apar atunci când importați personalizări în Microsoft Dynamics CRM 4.0
 • 968515 Rolurile de securitate particularizat existente nu sunt acordate privilegii ascunse după ce aplicați remedierea rapidă 950886 în Microsoft Dynamics CRM 4.0
 • 958601 În Microsoft Dynamics CRM 4.0, notele se pierd dacă o înregistrare duplicat este detectat atunci când încercați să salvați un record
 • 968672 Destinatarul nu vedea pictograma de e-mail urmărite Microsoft Dynamics CRM, când un utilizator Microsoft Dynamics CRM trimite unui alt utilizator Microsoft Dynamics CRM un mesaj de poștă electronică urmărite de Microsoft Dynamics CRM
 • 968755 Tabelele AsyncOperationBase și WorkflowLogBase cresc foarte mari și probleme de performanță apar când se utilizează mai multe fluxuri de lucru din Microsoft Dynamics CRM 4.0
 • 968793 Poate publica fluxuri de lucru după ce instalați sau eliminați o remediere rapidă Microsoft Dynamics CRM 4.0 sau update rollup
Următoarele articole din baza de cunoștințe Microsoft conține remedierile rapide și actualizările pe care trebuie să permită sau să configurați manual și care sunt incluse în Update Rollup 2.

Notă Dacă anterior ați instalat Update Rollup 2, și dacă ați activat manual aceste remedieri rapide și actualizări, nu trebuie să activa?i manual aceste remedieri rapide și actualizări după ce aplicați Update Rollup 21.
 • 954322 Mesaj de eroare când importați unele particularizări o instalare de upgrade a Microsoft Dynamics CRM 4.0: "Fișierul nu poate fi încărcat sau Import nu a reușit"
 • 954940 Mesaj de eroare când încercați să ștergeți o înregistrare de entitate particularizate în Microsoft Dynamics CRM 4.0: "a apărut o eroare, vă rugăm să contactați administratorul"
 • 955452 Linie de feed-uri nu sunt utilizate atunci când trimiteți un mesaj de poștă electronică utilizează un șablon de poștă electronică a datelor care are linia feed-uri în Microsoft Dynamics CRM 4.0
 • 955745 Mesaj de eroare când încercați să configurați clientul Microsoft Dynamics CRM 4.0 pentru Outlook: "această punere în aplicare nu face parte din Ferestre platformă FIPS validate algoritmi criptografice"
 • 956527 Clientul Microsoft Dynamics CRM pentru Outlook consumă de trei ori mai multă memorie în versiunea 4.0 ca în versiunea 3.0
 • 959248 Microsoft Dynamics CRM 4.0 încetinește la un con?inut inacceptabil, atunci când procesul de mesaje de poștă electronică utilizând router-ul de poștă electronică Microsoft Dynamics CRM
 • 957871 Înregistrările flux de lucru expansiune activitate cauza tabelul AsyncOperationBase în baza de date MSCRM să crească prea mari în Microsoft Dynamics CRM 4.0
 • 959549 Administratorii pot vizualiza în mod neașteptat utilizatori Active Directory care nu apar?in unitate organizațională de administrator în Microsoft Dynamics CRM 4.0
Următoarele articole din baza de cunoștințe Microsoft conține remedierile rapide și actualizările pe care trebuie să permită sau să configurați manual și care sunt incluse în Update Rollup 1.

Notă Dacă anterior ați instalat Update Rollup 1, și dacă ați activat manual aceste remedieri rapide și actualizări, nu trebuie să activa?i manual aceste remedieri rapide și actualizări după ce aplicați Update Rollup 21.
 • 948843 Este posibil să vă confruntați cu funcționare lentă atunci când executați sau editați fluxuri de lucru în Microsoft Dynamics CRM 4.0
 • 950175 Aveți posibilitatea să utilizați Outlook cum era de așteptat până când toate Microsoft Dynamics CRM 4.0 completare sunt încărcate
 • 950542 Sincron plug-in-uri nu răspunde la evenimentele care sunt declanșate în Microsoft Dynamics CRM 4.0
 • 953340 Mesajele de poștă electronică de la un utilizator CRM la o coadă nu sunt livrate în Microsoft Dynamics CRM 4.0
 • 954811 Microsoft Dynamics CRM 4.0 Deployment Manager durează mult timp pentru a deschide pe un server Microsoft Dynamics CRM 4.0

Remedierile rapide și actualizările care au fost lansate ca fixat individuale

Update Rollup 21 pentru Microsoft Dynamics CRM 4.0 conține următoarele remedieri rapide sau actualizările care au fost lansate ca fixat individuale:

 • 2667046 Aplicațiile care utilizează serviciul web Microsoft CRM Deployment pot apărea erori de expirare în deployments care au mare de domenii și subdomenii multiple.


Pachetul de actualizare 21 conține următoarele remedieri suplimentare. Nici unul dintre aceste remedierile sunt documentate într-un articol separat de cunoștințe.
 • Când hartă utilizatorilor în timpul procesului de import organizarea și apoi ștergeți utilizatorilor din Active Directory, procesul de import organizație nu reușește.
 • Atunci când adăugați mai multe marketing lista membrilor utilizând Criterii complexe de găsire funcția și apoi utilizați Adăugați tuturor membrilor opțiune, aveți experiență lent performance în Microsoft Dynamics CRM. În plus, Microsoft SQL Server nu mai răspunde.
 • Să presupunem că aveți două entități afiliate. Atunci când numai una dintre entită?i are privilegiul de creare, Microsoft Dynamics CRM utilizatorii nu pot vedea Adăugați existente butonul de pe grile de sub entită?ii care nu are privilegiul de creare.
 • Când se activează sau se dezactivează un utilizator, SISTEM este afișat în Modificat ultima dată de câmp al înregistrării. Cu toate acestea, utilizatorului care a efectuat acțiunea ar trebui să fie afișate în câmp.
 • Să presupunem că vă încărcați datele într-un client Microsoft Dynamics CRM 4.0 pentru Outlook, care este în modul deconectat. Apoi, du-te on-line și efectuarea unei sincronizări de client. În această situație, aveți experiență lent performance în timpul sincronizării client. Cu toate acestea, această problemă nu se produce când executați instrumentul Scripcarul.
 • Să presupunem că reasociați o definiție de flux de lucru de regulă la un alt utilizator, iar utilizatorul publică fluxul de lucru. Flux de lucru instanță înregistrările sunt asociate cu un tip de entitate care se execută fluxul de lucru. În această situație, aveți posibilitatea să deschideți instanța flux de lucru în Sistem de locuri de muncă meniul. În plus, instanță de flux de lucru nu este afișat în entitatea de relație pentru cazurile de flux de lucru în Sistem de locuri de muncă meniul în formularul de definiție flux de lucru.

Considera?ii speciale

Microsoft Dynamics CRM 4.0 nu acceptă 64-bit traducere de Microsoft Serviciu 2010.

Cu Update Rollup 8 instalat, serviciul Microsoft CRM poștă electronică Router supports Microsoft Exchange Server 2010.

Cu Update Rollup 12 instalat, Expertul de implementare regulă supports Microsoft Exchange Server 2010.

Microsoft Dynamics CRM pentru Microsoft Office Outlook AutoUpdate ID-uri și link-ul de ID-uri

Pentru mai multe informații despre cum se utilizează caracteristica AutoUpdate, vizitați următoarele site-uri Microsoft:
Reduceți tabelulMăriți tabelul
Arabă234564 & clcid = 0x40100F5A25C-0A06-4B2B-8D50-E0C7B9FA5330
Chineză (simplificată)234564 & clcid = 0x804B6993E9F-5134-4F60-B910-0933059EFF17
Chineză (Hong Kong)234564 & clcid = 0xc04650E720C-BA15-4776-943B-5A078941FC5E
Chineză (tradițională)234564 & clcid = 0x404B660452B-938E-46BF-AD1F-4AF4CFDD4C17
Cehă234564 & clcid = 0x4050BA34CDD-5E62-4F3D-9E10-741FF0FD4290
Daneză234564 & clcid = 0x40605F2C1EB-EBDD-4E7C-B408-E04602B31E9A
Olandeză234564 & clcid = 0x4136CCAC6C0-5E8F-4512-AAF1-64B4EB66222C
Engleză234564 & clcid = 0x4098C9D903C-6812-40B1-B85B-17021CACECB8
Terminare234564 & clcid = 0x40b9CA253A7-822D-480D-A3FC-EE0CF4189B40
Franceză234564 & clcid = 0x40c69B341A7-9657-4FD4-B7BF-084D94EACC38
Germană234564 & clcid = 0x4073B3CC587-6690-48FE-BCCF-4634426B3963
Greacă234564 & clcid = 0x408F1951DFB-59C2-492C-BD9A-2F8ADF88A59A
Ebraică234564 & clcid = 0x40d02A03FD1-EE53-46F2-AD69-EC5017EB9373
Maghiară234564 & clcid = 0x40e9553B328-9D9E-4BA3-B18B-A134748764D1
Italiană234564 & clcid = 0x410F6CC99C9-7161-4402-9B27-71CD5AC3B7F0
Japoneză234564 & clcid = 0x4111BDD8034-1380-4DF6-9A1F-4F6B7DAA5522
Coreeană234564 & clcid = 0x4124B595E1E-88A2-4DAE-AF2D-26C88EE7DF31
Norvegiană234564 & clcid = 0x414DEAD87CF-AC67-4814-A164-6D1BFA75A8FC
Poloneză234564 & clcid = 0x41514A7A3B1-B369-48BE-8316-841B4241A5D3
Portugheză (Brazilia)234564 & clcid = 0x416FE3580E3-D224-4A43-8AA9-D2A21C3B74A3
Portughez (Portugalia)234564 & clcid = 0x816105BB201-4F6F-4208-96CA-0615F9E7647F
Rusă234564 & clcid = 0x419DA9E7758-7D0A-4C23-9E32-8A59A4290437
Spaniolă234564 & clcid = 0x40aF490F5D6-5524-435E-A21B-1557D12EFCB7
Suedeză234564 & clcid = 0x41d2637D821-9B94-4F10-AD53-73E770EA66F2
Turcă234564 & clcid = 0x41fA02787F2-D390-4E57-A374-0B61169A4CA2

Informații cu privire la fișiere

Faceți clic aici pentru a vizualiza sau ascunde informațiile despre fișier

Proprietă?i

ID articol: 2621054 - Ultima examinare: 10 februarie 2012 - Revizie: 1.0
SE APLICĂ LA:
 • Microsoft Dynamics CRM 4.0
Cuvinte cheie: 
kbqfe kbfix kbmbsmigrate kbexpertiseinter atdownload kbsurveynew kbmt KB2621054 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, si nu de un traducător. Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, astfel incat aveti access la toate articolele din Baza noastră de informatii în limba dvs. materna. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, la fel cum un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. materna. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nici o inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții nostri. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol:2621054

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com