Πώς να ενεργοποιήσετε την καταγραφή συμβάντων Kerberos

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 262177 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.

Υποστήριξη για τα Windows Vista χωρίς οποιαδήποτε service pack έληξε στις 13 Απριλίου 2010. Να συνεχίσετε να λαμβάνετε ενημερωμένες εκδόσεις ασφαλείας για τα Windows, βεβαιωθείτε ότι εκτελείτε τα Windows Vista με Service Pack 2 (SP2). Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε σε αυτήν την ιστοσελίδα Microsoft: Η υποστήριξη λήγει για ορισμένες εκδόσεις των Windows

Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Περίληψη

Microsoft Windows 2000, Windows Server 2003 και Windows Server 2008 προσφέρει τη δυνατότητα ανίχνευσης συμβάντων λεπτομερείς Kerberos μέσω του μηχανισμού του αρχείου καταγραφής συμβάντων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτές τις πληροφορίες κατά την αντιμετώπιση προβλημάτων του Kerberos. Αυτό το άρθρο περιγράφει τον τρόπο ενεργοποίησης της καταγραφής συμβάντων Kerberos.

Σημαντικό Αυτή η ενότητα, μέθοδος ή εργασία περιέχει βήματα που σας καθοδηγούν να τροποποιήσετε το μητρώο. Ωστόσο, ενδέχεται να προκύψουν σοβαρά προβλήματα εάν δεν τροποποιήσετε σωστά το μητρώο. Επομένως, βεβαιωθείτε ότι ακολουθείτε προσεκτικά αυτά τα βήματα. Για επιπλέον προστασία, αντίγραφο ασφαλείας του μητρώου πριν το τροποποιήσετε. Στη συνέχεια, μπορείτε να επαναφέρετε το μητρώο εάν προκύψει κάποιο πρόβλημα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
322756 Τρόπος δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς του μητρώου στα Windows

Ενεργοποίηση του Kerberos συμβάντων καταγραφής σε έναν συγκεκριμένο υπολογιστή

 1. Ξεκινήστε τον Επεξεργαστή μητρώου.
 2. Προσθέστε την ακόλουθη τιμή μητρώου:
  HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Lsa\Kerberos\Parameters

  Τιμή μητρώου:
  LogLevel

  Τύπος τιμής:
  REG_DWORD

  Δεδομένα τιμής:
  0x1


  Εάν το
  Παράμετροι
  δευτερεύον κλειδί δεν υπάρχει, δημιουργήστε το.

  Σημείωση Καταργήστε αυτήν την τιμή μητρώου, όταν δεν χρειάζονται πια, έτσι ώστε οι επιδόσεις υποβαθμίζονται δεν στον υπολογιστή. Επίσης, μπορείτε να καταργήσετε αυτήν την τιμή μητρώου για να απενεργοποιήσετε την καταγραφή σε ένα συγκεκριμένο υπολογιστή συμβάντων Kerberos.
 3. Κλείστε τον Επεξεργαστή μητρώου. Η ρύθμιση θα γίνει αποτελεσματική αμέσως στον Windows Server 2008, στα Windows Vista, Windows Server 2003 και στα Windows XP. Για τα Windows 2000, πρέπει να επανεκκινήσετε τον υπολογιστή.
Μπορείτε να βρείτε οποιαδήποτε συμβάντα που σχετίζονται με το Kerberos στο αρχείο καταγραφής συστήματος.

Περισσότερες πληροφορίες

Ενεργοποίηση της καταγραφής συμβάντων Kerberos προορίζεται μόνο για την αντιμετώπιση προβλημάτων σκοπό όταν αναμένετε πρόσθετες πληροφορίες για το Kerberos-πελάτη σε ένα χρονικό πλαίσιο καθορισμένη ενέργεια.

Από γενική άποψη, ενδέχεται να λάβετε πρόσθετα σφάλματα που μπορεί να χειρίζεται σωστά Δεχόμενο σύστημα υπολογιστή-πελάτη χωρίς παρέμβαση χρήστη. Επομένως, δεν απεικονίζει ένα σοβαρό πρόβλημα που πρέπει να επιλυθούν ή ακόμη και είναι δυνατό να επιλυθούν.

Για παράδειγμα, ένα αρχείο καταγραφής συμβάντων 3 σχετικά με ένα σφάλμα Kerberos με κωδικό σφάλματος 0x7 KDC_ERR_S_PRINCIPAL_UNKNOWN για το όνομα του διακομιστή cifs /Διεύθυνση IP> θα καταγραφεί όταν το κοινόχρηστο στοιχείο πρόσβαση γίνεται από μια διεύθυνση IP του διακομιστή και το όνομα του διακομιστή δεν. Εάν αυτό το σφάλμα είναι συνδεδεμένος, το πρόγραμμα-πελάτη Windows προσπαθεί αυτόματα να αποτύχει ο έλεγχος ταυτότητας NTLM για το λογαριασμό χρήστη. Εάν λειτουργεί αυτή η λειτουργία, λάβετε κανένα σφάλμα.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 262177 - Τελευταία αναθεώρηση: Κυριακή, 11 Σεπτεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 7.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Windows Server 2008 Datacenter without Hyper-V
 • Windows Server 2008 Enterprise without Hyper-V
 • Windows Server 2008 for Itanium-Based Systems
 • Windows Server 2008 Enterprise
 • Windows Web Server 2008
 • Windows Server 2008 Datacenter
 • Windows Server 2008 Standard
 • Windows Server 2008 Standard without Hyper-V
 • Microsoft Windows Server 2003, Enterprise Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows Server 2003, Datacenter Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows Server 2003, Standard Edition (32-bit x86)
 • Microsoft Windows Server 2003, Web Edition
 • Windows Vista Business
 • Windows Vista Enterprise
 • Windows Vista Ultimate
 • Windows Vista Home Premium
 • Windows Vista Home Basic
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Windows XP Home Edition
 • Microsoft Windows 2000 Advanced Server
 • Microsoft Windows 2000 Server
 • Microsoft Windows 2000 Professional Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbenv kbhowtomaster kbmt KB262177 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:262177

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com