2010 Πρόσβασης διακόπτεται μετά την εγκατάσταση του Office 2010 Service Pack 1 και η υπογραφή σφάλματος στα σημεία του προγράμματος προβολής συμβάντων στο αρχείο Vbe7.dll

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2625046 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Μετά την εγκατάσταση του Microsoft Office 2010 Service Pack 1 (SP1), ενδέχεται να αντιμετωπίσετε τυχαία διακόπτεται όταν εργάζεστε με βάσεις δεδομένων Microsoft Access 2010. Αυτά τα σφάλματα ενδέχεται να παρουσιαστεί σε αυτές τις βάσεις δεδομένων, όταν ανοίγετε αντικείμενα ή προσπαθείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα επεξεργασίας της Visual Basic. Κατά την αναζήτηση στην Προβολή συμβάντων, η υπογραφή σφάλματος παρόμοια με την ακόλουθη:

Ελαττωματική εφαρμογή: msaccess.exe
Έκδοση: 14.0.6024.1000
Σήμανση: 4d83e4fc
Λειτουργική μονάδα σφάλματος: vbe7.dll
Έκδοση: 7.0.16.19
Σήμανση: 4d430aec


Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, εγκαταστήστε την ενημερωμένη έκδοση 2553385. Για περισσότερες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:

2553385 Περιγραφή της ενημερωμένης έκδοσης του Office 2010: 13 Δεκεμβρίου 2011

Το ζήτημα αυτό διορθώθηκε αρχικά στο ακόλουθο πακέτο επείγουσας επιδιόρθωσης Οκτωβρίου 2011:
2596585 Περιγραφή του πακέτου επειγουσών επιδιορθώσεων του Office 2010 (Vbe7-x-none.msp): 25 Οκτωβρίου 2011

Εναλλακτικός τρόπος αντιμετώπισης

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, αποσυμπίληση και στη συνέχεια να μεταγλωττίζει τη βάση δεδομένων. Για να γίνει αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  1. Κάνετε ένα αντίγραφο ή αντίγραφο ασφαλείας της βάσης δεδομένων σας.
  2. Στον υπολογιστή που παρουσιάζει το πρόβλημα, ανακατασκευαστεί η βάση δεδομένων. Για να το κάνετε αυτό, στη γραμμή εντολών, εκτελέστε την ακόλουθη εντολή όπου c:\folder\test.accdb είναι η διαδρομή της βάσης δεδομένων μαζί με το όνομα του αρχείου βάσης δεδομένων:
    c:\folder\test.accdb / decompile
  3. Κλείστε τη βάση δεδομένων.
  4. Ανοίξτε τη βάση δεδομένων στην Access 2010 SP1.

Περισσότερες πληροφορίες

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα ζήτημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2625046 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 30 Δεκεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Access 2010
Λέξεις-κλειδιά: 
kbmt KB2625046 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:2625046

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com