UNC-pad wijzigingen na de installatie van beveiligingsupdate Update MS11-072

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2625406 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen


Na installatie van beveiligingsupdate Update MS11-072 worden de mapnamen gedupliceerd wanneer u Microsoft Office Excel-werkmappen via een netwerk opslaat. Verbroken koppelingen naar andere werkmappen (extern). Wanneer u het bestand opslaat, wordt het volgende bericht:

Het bestand <file name="">is mogelijk door een andere gebruiker gewijzigd sinds u het voor het laatst hebt opgeslagen. In dat geval wat wilt u doen? Een kopie opslaan, wijzigingen overschrijven.</file>

Als u opent de Koppelingen bewerkenin het dialoogvenster op een computer waarop de beveiligingspatch is geïnstalleerd, wordt een extra exemplaar van de share-naam. Het pad naar het gekoppelde bestand zou bijvoorbeeld doorgaans als volgt worden weergegeven:
[\\servername\folder\[File1.xlsx] wordt gewijzigd in \\servername\folder\folder\[file1.xlsx


Deze afbeelding samenvouwenDeze afbeelding uitklappen
BewerkenKoppelingen


Oplossing

Dit probleem kunt oplossen, installeer de update voor Excel 2007 (2598032). Klik op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base voor meer informatie:

2598032Beschrijving van de hotfix voor Excel 2007-pakket (Excel-x-none.msp, Graph-x-none.msp, Oart-x-none.msp, Oartconv-x-none.msp, Xlconv-x-none.msp): 7 maart 2012Opmerking:Zorg ervoor dat u alle installaties van Excel 2007 met het hotfixpakket voor 2598032 bijwerken en alle installaties van Excel 2010 met het hotfixpakket voor 2597940 voordat u probeert bestanden die koppelingen naar UNC-paden tussen computers bevatten te delen. Als u een werkmap een koppeling naar een UNC-pad in een bijgewerkte versie van Excel bevat opslaat en vervolgens de werkmap opent in een versie van Excel die niet wordt bijgewerkt, wordt de koppeling verwijst naar het verkeerde adres. Bijvoorbeeld als u een werkmap met de koppeling \\server\share\main\Book1.xlsx in een bijgewerkte versie van Excel opslaan en vervolgens de werkmap opent in een versie van Excel die niet wordt bijgewerkt, verwijst de koppeling naar het adres \\server\main\Book1.xlsx.
 


Meer informatie

Ga naar de volgende website van Microsoft Excel Support Team Blog voor meer informatie over deze beveiligingsupdate:
Koppelingen in Excel zijn gebroken, fout bij bestand opslaan, na toepassing van beveiligingsupdate MS11-072

Eigenschappen

Artikel ID: 2625406 - Laatste beoordeling: dinsdag 22 mei 2012 - Wijziging: 3.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Office Excel 2007
Trefwoorden: 
kbmt KB2625406 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende: 2625406

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com