"Само защитено съдържание се показва" уведомление в Internet Explorer 9 или по-късно

Преводи на статии Преводи на статии
ID на статията: 2625928 - Преглед на продукти, за които се отнася тази статия.
Разгъване на всички | Сгъване на всички

Симптоми

Когато разглеждате сайт в Internet Explorer 9 или по-късно, получавате съобщение, че казва "само защитено съдържание се показва."

Причина

Това съобщение е ви казвам, че може да има и защитено и незащитено съдържание на страницата. Защитени и незащитени съдържание, или смесено съдържание, означава, че уеб страницата се опитва да показва елементи, използвайки както защитени (HTTPS/SSL), така и незащитени (HTTP) връзки към уеб сървър. Това се среща често с онлайн магазини или финансови сайтове, които показват картини, банери или скриптове, идващи Препоръчано от сървър, който не е защитен. Рискът Препоръчано от показването на смесено съдържание е, че незащитена уеб страница или скрипт може да бъде в състояние за достъп до информация Препоръчано от защитеното съдържание.

Разрешение

Важно: Internet Explorer блокира незащитено съдържание по подразбиране и е настроен да ви пита, когато това се случва. Промяна на тази настройка може да направи компютъра уязвими за вирусни, измамни или злонамерени атаки. Microsoft не препоръчва да се опитате да промените тази настройка.  Промените тази настройка на свой собствен риск.

Windows 8

Windows 7 and Windows Vista

Забележка: Internet Explorer блокира незащитено съдържание, за да поддържате вашата информация в безопасност и е настроен да бърз по подразбиране. Когато тази настройка е настроен да разрешите, Internet Explorer не ви пита със съобщение за "само защитено съдържание се показва" дори ако уеб страницата използва незащитени елементи.


Допълнителна информация

За да научите Още действия за рисковете Препоръчано от като разрешите Смесеното съдържание, вижте следните Internet Explorer 9 блог пост:
Защита на потребителите Препоръчано от злонамерени смесено съдържание

Свойства

ID на статията: 2625928 - Последна рецензия: 07 януари 2013 г. - Редакция: 0.1
Важи за:
  • Windows Internet Explorer 9
  • Windows Internet Explorer 10
Ключови думи: 
kbmt KB2625928 KbMtbg
Machine-translated Article
ВАЖНО: Тази статия е преведена от софтуер за машинен превод на Microsoft, а не от човек преводач. Microsoft ви предлага както статии, преведени от хора, така и статии, преведени машинно, за да може да имате достъп на своя език до всички статии в нашата База знания. Обаче една статия, преведена машинно, невинаги е точна. Тя може да съдържа грешки в речниковия състав, синтаксиса или граматиката, точно както чужденец прави грешки, когато говори на вашия език. Microsoft не носи отговорност за каквито и да било неточности, грешки или вреди, предизвикани от неправилен превод на съдържанието или използването му от нашите клиенти. Освен това Microsoft често актуализира софтуера за машинен превод.
Щракнете тук, за да видите версия на тази статия на английски: 2625928

Изпратете обратна информация

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com