Ειδοποίηση "Να εμφανίζεται μόνο ασφαλές περιεχόμενο" στον Internet Explorer 9 ή νεότερη έκδοση

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2625928 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν προβάλλετε μια τοποθεσία Web στον Internet Explorer 9 ή νεότερη έκδοση, λαμβάνετε ένα μήνυμα που αναφέρει ότι "Εμφάνιση μόνο ασφαλούς περιεχομένου."

Αιτία

Αυτό το μήνυμα υπαγορεύει ότι ενδέχεται να υπάρχει τόσο ασφαλές όσο και μη ασφαλές περιεχόμενο στη σελίδα. Ασφαλές και μη ασφαλές περιεχόμενο ή μεικτό περιεχόμενο, σημαίνει ότι μια ιστοσελίδα επιχειρεί να εμφανίσει στοιχεία χρησιμοποιώντας ασφαλείς (HTTPS/SSL) και μη ασφαλείς (HTTP) συνδέσεις διακομιστή web. Αυτό συμβαίνει συχνά με ηλεκτρονικά καταστήματα ή τοποθεσίες χρηματοοικονομικών υπηρεσιών που εμφανίζουν εικόνες, διαφημιστικά πλαίσια ή δέσμες ενεργειών που προέρχονται από ένα διακομιστή που δεν είναι ασφαλής. Ο κίνδυνος από την εμφάνιση μεικτού περιεχομένου είναι ότι μια μη ασφαλής ιστοσελίδα ή δέσμη ενεργειών μπορεί να είναι σε θέση να αποκτήσει πρόσβαση σε πληροφορίες από το ασφαλές περιεχόμενο.

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Σημαντικό: Internet Explorer αποκλείει μη ασφαλούς περιεχομένου από προεπιλογή και έχει οριστεί για να σας ειδοποιήσει όταν συμβαίνει αυτό. Η αλλαγή αυτής της ρύθμισης ενδέχεται να καταστήσει τον υπολογιστή σας ευάλωτο σε επιθέσεις ιών, δόλιου ή κακόβουλου λογισμικού. Η Microsoft συνιστά να μην προσπαθήσετε να αλλάξετε αυτήν τη ρύθμιση.  Μπορείτε να τροποποιήσετε αυτήν τη ρύθμιση με δική σας ευθύνη.

Windows 8

Windows 7 and Windows Vista

Σημείωση: Internet Explorer αποκλείει μη ασφαλούς περιεχομένου για να διατηρήσετε τις πληροφορίες σας ασφαλή και ορίζεται από προεπιλογή στην γραμμή εντολών . Αν οριστεί η ρύθμιση αυτή σε Ενεργοποίηση, ο Internet Explorer δεν εμφανίζει το μήνυμα "Να εμφανίζεται μόνο ασφαλές περιεχόμενο" ακόμα και αν η ιστοσελίδα χρησιμοποιεί μη ασφαλή στοιχεία.


Περισσότερες πληροφορίες

Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τους κινδύνους αποδοχής του μεικτού περιεχομένου, ανατρέξτε στην ακόλουθη καταχώρηση ιστολογίου Internet Explorer 9:
Προστασία των καταναλωτών από κακόβουλο μεικτό περιεχόμενο

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2625928 - Τελευταία αναθεώρηση: Παρασκευή, 5 Απριλίου 2013 - Αναθεώρηση: 12.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Windows Internet Explorer 9
  • Windows Internet Explorer 10
Λέξεις-κλειδιά: 
kbmt KB2625928 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2625928

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com