Du får meldingen "bare sikkert innhold vises" i Internet Explorer 9 eller senere

Artikkeloversettelser Artikkeloversettelser
Artikkel-ID: 2625928 - Vis produkter som denne artikkelen gjelder for.
Vis alt | Skjul alt

Symptom

Når du viser et webområde i Internet Explorer 9 eller senere, får du en melding som sier "bare sikre innholdet vises."

Årsak

Denne meldingen er forteller deg at det kan være både sikre og usikre innhold på siden. Sikre og usikre innhold eller blandet innhold ? betyr at websiden prøver å vise elementer ved hjelp av både sikre (HTTPS/SSL) og usikre (HTTP) webservertilkoblinger. Dette skjer ofte på Internett-butikker eller finansielle webområder som viser bilder, bannere eller skript fra en server som ikke er sikret. Faren ved å vise blandet innhold er at en usikker webside eller et skript kan være tilgang til informasjon fra det sikre innholdet.

Løsning

Viktig: Internet Explorer blokkerer usikre innhold som standard og er satt til å spørre deg når dette skjer. Endring av denne innstillingen kan gjøre datamaskinen sårbar for angrep viruslignende, bedragersk eller skadelig. Microsoft anbefaler ikke at du forsøker å endre denne innstillingen.  Endre denne innstillingen på egen risiko.

Windows 8

Windows 7 and Windows Vista

Merknad: Internet Explorer blokkerer usikre innhold for å sikre informasjonen din og er satt til ledetekst som standard. Når denne innstillingen er satt til Aktiver, ber Internet Explorer deg ikke med meldingen "bare sikkert innhold vises" selv om websiden bruker usikre elementer.


Mer informasjon

Hvis du vil vite mer om risikoene ved å slippe blandet innhold, kan du se følgende Internet Explorer 9 bloggen poster:
Beskytte forbrukerne fra skadelig blandet innhold

Egenskaper

Artikkel-ID: 2625928 - Forrige gjennomgang: 7. januar 2013 - Gjennomgang: 2.1
Informasjonen i denne artikkelen gjelder:
  • Windows Internet Explorer 9
  • Windows Internet Explorer 10
Nøkkelord: 
kbmt KB2625928 KbMtno
Maskinoversatt
Viktig: Denne artikkelen har blitt maskinoversatt, og dermed ikke oversatt av en person. For at alle artikler i vår database skal være oversatt til ditt språk, vil Microsoft benytte både personoversatte og maskinoversatte artikler. Det er viktig å merke seg at en maskinoversatt artikkel ikke alltid er perfekt. Det kan forekomme stave, strukturelle eller grammatiske feil. Microsoft er ikke ansvarlig for unøyaktigheter, feil eller skade ved bruk av innhold i artikkel som måtte forårsakes av feiloversettelse. Microsoft vil jevnlig oppdatere sitt maskinoversettelses programvare.
Den engelske versjonen av denne artikkelen er den følgende: 2625928

Gi tilbakemelding

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com