Meddelande om "endast säkert innehåll visas" i Internet Explorer 9 eller senare

Artikelöversättning Artikelöversättning
Artikel-id: 2625928 - Visa produkter som artikeln gäller.
Visa alla | Dölj alla

Symptom

När du visar en webbplats i Internet Explorer 9 eller senare, visas ett meddelande om "endast säkra innehållet visas."

Orsak

Det här meddelandet uppmanas du att det kan finnas både säkert och osäkert innehåll på sidan. Säkert och osäkert innehåll eller blandat innehåll, innebär det att en webbsida försöker visa element där både säkra (HTTPS/SSL) och osäkra (HTTP) web server-anslutningar. Detta händer ofta på onlinebutiker eller ekonomiska webbplatser som visar bilder, banderoller eller skript som kommer från en server som inte är säker. Faran med att visa blandat innehåll är att en osäker webbsida eller ett skript kan vara komma åt information i det säkra innehållet.

Lösning

Viktigt: Internet Explorer blockerar osäkert innehåll som standard och är inställd på att fråga när detta sker. Ändrar den här inställningen kan göra datorn sårbar för virus, falsk eller skadliga attacker. Microsoft rekommenderar inte att du försöker ändra den här inställningen.  Ändra inställningen på egen risk.

Windows 8

Windows 7 and Windows Vista

Anmärkning: Internet Explorer blockerar osäkert innehåll för att skydda din information och är standardinställningen att fråga . När den här inställningen för att Aktiveravisas Internet Explorer inte meddelandet "endast säkert innehåll visas" även om webbsidan använder osäkert element.


Mer Information

Om du vill veta mer om risker innebär blandat innehåll, finns på följande Internet Explorer 9 blogg bokför:
Skydda konsumenterna från skadliga blandat innehåll

Egenskaper

Artikel-id: 2625928 - Senaste granskning: den 7 januari 2013 - Revision: 2.1
Informationen i denna artikel gäller:
  • Windows Internet Explorer 9
  • Windows Internet Explorer 10
Nyckelord: 
kbmt KB2625928 KbMtsv
Maskinöversatt
VIKTIGT: Denna artikel är översatt av Microsofts automatiska översättningsprogram och inte av en mänsklig översättare. För att Du skall ha åtkomst till alla artiklar i Knowledge Base på Ditt föredragna språk så är en del artiklar översatta av människor och en del artiklar av översättningsprogram. Tänk på att en artikel som är översatt av ett översättningsprogram inte alltid är perfekt. Artikeln kan innehålla fel ord, grammatik eller meningsbyggnad, ungefär som en utländsk talare kan göra misstag när han eller hon pratar med Dig på Ditt språk. Microsoft ansvarar inte för eventuella felaktigheter i översättningen, fel eller skador som orsakats av någon felöversättning av innehållet eller våra kunders användande av det översatta innehållet. Microsoft uppdaterar kontinuerligt mjukvaran för översättningsprogrammet.
Den engelska versionen av artikeln är följande: 2625928

Ge feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com