Περιγραφή για γνωστά ζητήματα που αφορούν την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Outlook στο Outlook 2000

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 262634 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Για την έκδοση αυτού του άρθρου το Microsoft Outlook 98, ανατρέξτε στο θέμα262618.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Περίληψη

Αυτό το άρθρο συνοψίζει τον τρόπο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Microsoft Outlook η ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας επηρεάζει το Outlook. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με άλλους τύπους θεμάτων όταν εφαρμόζετε την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας για το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Outlook, ανατρέξτε στην ενότητα "Αναφορές".

Περισσότερες πληροφορίες

Η ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας για συνημμένα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Microsoft Outlook αλλάζει σημαντικά τον τρόπο χειρισμού των συνημμένων Outlook. Αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο το Outlook χειρίζεται αιτήσεις για πρόσβαση μέσω προγραμματισμού. Εξαιτίας της νέας σχεδίασης, οποιαδήποτε δυνατότητα ή το πρόγραμμα που χρησιμοποιεί οποιαδήποτε από τις παρακάτω δυνατότητες ενδέχεται να συμπεριφέρονται διαφορετικά μετά την εγκατάσταση της ενημερωμένης έκδοσης ασφαλείας:
  • Συνημμένα
  • Το μοντέλο αντικειμένου του Outlook
  • Απλό περιβάλλον εργασίας προγραμματισμού εφαρμογών ανταλλαγής μηνυμάτων ή Simple MAPI
Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Microsoft Outlook, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
262631OL2000: Πληροφορίες σχετικά με την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας για το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Outlook
Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το πώς η ενημερωμένη έκδοση επηρεάζει τους προγραμματιστές και τις προσαρμοσμένες λύσεις, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
262701OL2000: Πληροφορίες προγραμματιστή σχετικά με την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας για το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Outlook
Σας μετά την εφαρμογή της ενημέρωσης ασφαλείας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Outlook, διάφορες δυνατότητες του Outlook και προγράμματα που θα ενοποιηθεί με το Outlook έχει ως αποτέλεσμα ένα προειδοποιητικό μήνυμα για να εμφανιστεί που ζητά να επιβεβαιώσετε την ενέργεια. Πρέπει να επιβεβαιώσετε την ενέργεια για να λειτουργήσει η δυνατότητα. Εκτός αν ο διαχειριστής έχει παρακάμψει αυτές τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις για εσάς, δεν μπορείτε να αλλάξετε αυτήν τη συμπεριφορά. Σε ορισμένες περιπτώσεις, τα μηνύματα μπορεί να προκαλέσει μια δυνατότητα να διαρκεί περισσότερη ώρα για να ολοκληρωθεί, επειδή η ενέργεια πρέπει να εγκρίνει επανειλημμένα.

Για να αποφύγετε τους ιούς τύπου worm, όπως ο ιός ILOVEYOU, γρήγορη εξάπλωσή, Microsoft έχει περιορίσει τις δυνατότητες που ενδεχομένως να χρησιμοποιηθούν για την εγγραφή από ιούς στο Outlook. Microsoft αξιολογεί τις δυνατότητες ασφαλείας του Outlook και άλλες γενικές λειτουργίες ανταλλαγής μηνυμάτων για τις μελλοντικές εκδόσεις των προϊόντων της Microsoft.

Mail Merge

Διάφορες δυνατότητες συγχώνευσης αλληλογραφίας δημιουργούν μηνύματα προειδοποίησης το βιβλίο διευθύνσεων, εάν τη συγχώνευση με τις πληροφορίες επαφής του Outlook. Μπορείτε να επιτρέψετε την πρόσβαση σε πληροφορίες του βιβλίου διευθύνσεων για 10 λεπτά, και δεν λαμβάνετε μηνύματα προειδοποίησης βιβλίου διευθύνσεων ξανά για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Συγχώνευση αλληλογραφίας, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή φαξ

Κατά τη δημιουργία μιας συγχώνευσης αλληλογραφίας, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή φαξ, χρησιμοποιώντας το φάκελο "Επαφές", πρέπει τελικά να χρησιμοποιήσετε το Microsoft Word για να ολοκληρώσετε τη συγχώνευση αλληλογραφίας. Αφού ξεκινήσετε την πραγματική συγχώνευσης, λαμβάνετε ένα προειδοποιητικό μήνυμα που υποδεικνύει ότι ένα πρόγραμμα προσπαθεί να αποκτήσει πρόσβαση στο βιβλίο διευθύνσεών σας. Μπορείτε να επιτρέψετε την πρόσβαση για 10 λεπτά, και δεν λαμβάνετε μηνύματα προειδοποίησης βιβλίου διευθύνσεων ξανά για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Ωστόσο, εμφανίζεται ένα προειδοποιητικό μήνυμα ξεχωριστά για κάθε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που στέλνετε και πρέπει να περιμένετε πέντε δευτερόλεπτα πριν να επιβεβαιώσετε τη διαδικασία αποστολής. Για παράδειγμα, εάν δημιουργήσετε μια συγχώνευση αλληλογραφίας σε ηλεκτρονικό ταχυδρομείο που αποστέλλεται σε 100 άτομα, χρειάζεται περισσότερα από οκτώ λεπτών και θα πρέπει να εγκρίνει σε κάθε ένα από τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κάθε πέντε δευτερόλεπτα. Αυτός είναι ένας περιορισμός της τρέχουσας σχεδίασης και βελτιώσεις υπολογίζονται για την επόμενη έκδοση του Microsoft Office.

Οι φάκελοι ομάδας

Φάκελοι ομάδας το Outlook χρησιμοποιεί το μοντέλο αντικειμένου του Outlook για διάφορες εργασίες. Θα σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε την πρόσβαση σε διάφορες εργασίες που κάνετε χρησιμοποιώντας φακέλους ομάδας, όπως ο ορισμός δικαιωμάτων πληροφοριών, αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τη δημιουργία του φακέλου ομάδας. Εάν επιβεβαιώσετε την πρόσβαση στο βιβλίο διευθύνσεών σας και βεβαιωθείτε για την αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, οι φάκελοι ομάδας δυνατότητες λειτουργούν όπως αναμένεται. Εάν αρνηθείτε την πρόσβαση, ενδέχεται να λάβετε ένα μήνυμα λάθους δέσμης ενεργειών.

Ψηφιακή πίνακες εργαλείων

Πίνακες εργαλείων ψηφιακής έχουν συνήθως δέσμη ενεργειών στο τους Hypertext Markup Language (HTML) σελίδες. Εάν τα τμήματα αναφορές δέσμης ενεργειών από το Outlook αντικειμένου μοντέλο που περιορίζονται από την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας, θα λάβετε υποδείξεις, για να επιβεβαιώσετε την πρόσβαση όταν χρησιμοποιείτε τον πίνακα εργαλείων. Εάν κάνετε κλικ στο κουμπίΟΧΙ,στα παράθυρα διαλόγου επιβεβαίωσης, οι σελίδες ψηφιακού πίνακα δεν λειτουργούν, επειδή δεν έχουν σφάλμα κατά το χειρισμό για αυτήν τη νέα συμπεριφορά.

Καθαρό προσκλήσεις σε φάκελο

Ενδέχεται να εμφανιστεί ένα προειδοποιητικό μήνυμα το βιβλίο διευθύνσεων όταν στέλνετε μια νέα εγγραφή. Άλλοι χρήστες λαμβάνουν ένα μήνυμα προειδοποίησης βιβλίο διευθύνσεων όταν λαμβάνουν μια νέα αίτηση εγγραφής. Παρόλο που ενδέχεται να λάβετε ένα μήνυμα προειδοποίησης, η δυνατότητα φακέλου δικτύου λειτουργεί σωστά.

Διάστημα διαρκεί η τοποθέτηση του συνημμένου

Εάν χρησιμοποιήσετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σε μορφή εμπλουτισμένου κειμένου του Outlook, τα συνημμένα περιλαμβάνονται μέσα στο κείμενο του μηνύματος. Όταν το Outlook αποκλείει συνημμένα, παραμένει ένα κενό διάστημα στη θέση της.

Προώθηση "Μη ασφαλές" συνημμένο

Εάν προωθείτε ένα μήνυμα με ένα συνημμένο "μη ασφαλών" ή το επίπεδο 1, το συνημμένο δεν περιλαμβάνεται το μήνυμα που έχει προωθηθεί. Αυτό οφείλεται στη σχεδίαση.

Τρόπος κατάργησης των "Μη ασφαλών" επισυναπτόμενων αρχείων

Για να καταργήσετε ένα "μη ασφαλές" συνημμένο ενός μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, έτσι ώστε το συνημμένο δεν χρησιμοποιεί περισσότερο χώρο αποθήκευσης από τα απαραίτητα, προωθήστε το μήνυμα στον εαυτό σας. Το Προωθημένο μήνυμα δεν περιέχει το συνημμένο και στη συνέχεια διαγράφετε το αρχικό μήνυμα για να ανακτήσετε το χώρο αποθήκευσης.

Εγγραφές ειδών και προσαρμοσμένες φόρμες

Δεν μπορείτε να δείτε μηνύματα προειδοποίησης στο επάνω μέρος των εγγραφών ειδών ή προσαρμοσμένες φόρμες του Outlook. Για το λόγο αυτό, δεν μπορείτε να δείτε μια οπτική ειδοποίηση ότι Outlook έχει αποκλείσει την πρόσβαση στο συνημμένο.

Πληροφορίες στο στο επάνω μέρος της το μήνυμα είναι περιορισμένα δικαιώματα σε τέσσερις γραμμές

Όταν ανοίγετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αν το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου περιλαμβάνει περισσότερους από τέσσερις ρυθμίσεις που εμφανίζονται στο επάνω μέρος του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, και το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου περιέχει ένα "μη ασφαλές" συνημμένο, δεν μπορείτε να δείτε ένα μήνυμα πληροφοριών στο επάνω μέρος του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Σύσκεψη και περιορισμοί αίτησης εργασίας

Εάν χρησιμοποιείτε δύο προσκλήσεις σε σύσκεψη ή προσκλήσεις σε εργασία και την εργασία ή συνάντηση περιέχει ένα "μη ασφαλές" συνημμένο, ενημερώνει το προειδοποιητικό μήνυμα στο Outlook έχει αποκλειστεί στο επάνω μέρος του στοιχείου για να υποδείξετε ότι πρόσβαση στο συνημμένο. Αυτή η συμπεριφορά είναι γνωστό περιορισμό που σχετίζεται ειδικά με τη σύσκεψη φόρμες αίτησης αίτησης και εργασιών. Επιπλέον, ενδέχεται να δείτε τη συμπεριφορά δεν συμφωνούν με τα συνημμένα, ανεξάρτητα από το αν αποκλειστεί ένα "μη ασφαλές" συνημμένο σε διάφορες περιπτώσεις, όταν χρησιμοποιείτε προσκλήσεις σε σύσκεψη και προσκλήσεις σε εργασία. Αυτοί οι περιορισμοί προκαλούνται από την αρχιτεκτονική του Outlook και τις φόρμες αίτησης.

Η εγκατάσταση (Setup) "Εκτέλεση από" θέση αλλαγών

Εάν έχετε εγκατεστημένο το Outlook να εκτελείται τοπικά, εφαρμόστε την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπίΕκτέλεση από το διακομιστήΓια να αλλάξετε το Outlook ώστε να εκτελείται από το διακομιστή σας, το σύνολο δυνατοτήτων της ενημερωμένης έκδοσης ασφαλείας δεν είναι διαθέσιμο και δεν είναι δυνατό να εφαρμόσετε ξανά την ενημερωμένη έκδοση σε αυτόν τον υπολογιστή. Πρέπει να αλλάξετε το "Εκτέλεση από"ρύθμιση πίσω σε"τοπική σύνδεση", χρησιμοποιώντας το Office ή την εγκατάσταση του Outlook.

VBScript εκτελεί πλέον σε αρχεία προτύπων (.oft)

Εάν ανοίξετε ένα αρχείο προτύπου (.oft) στοιχείο του Outlook και περιέχει δέσμη ενεργειών σε αυτό, η δέσμη ενεργειών είναι απενεργοποιημένη και δεν λαμβάνουν την ενεργοποιήσετε ή απενεργοποιήσετε το προειδοποιητικό μήνυμα για μακροεντολές. Αυτή είναι μια δυνατότητα της ενημερωμένης έκδοσης ασφαλείας. Για να πραγματοποιήσετε αυτήν τη λειτουργία λειτουργεί πάλι, ο διαχειριστής πρέπει να ρυθμίσετε τον υπολογιστή σας ώστε να σας ζητείται να εκτελέσετε τη δέσμη ενεργειών ή να μην εκτελεστεί η δέσμη ενεργειών.

Γρήγορη προβολή της συμπεριφοράς

Ανεξάρτητα από τους τύπους αρχείων που θέλετε να προσθέσετε στη λίστα του επιπέδου 2, έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα γρήγορης προβολής των Windows για να δείτε τα περιεχόμενα των συνημμένων. Ωστόσο, δεν μπορείτε να ανοίξετε τα συνημμένα με αυτόν τον τρόπο.

Απλό MAPI, Outlook και CDO χωρίς κοινοποίηση ρυθμίσεις χρόνου

Επειδή αυτά τα μοντέλα αντικειμένου τρεις ή API, εκτελούνται σε ξεχωριστές διαδικασίες, τους όλες τις διατηρείτε ανεξάρτητων ρυθμίσεις όταν ζητείται από τους χρήστες για να επιτρέψετε την πρόσβαση για ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Για παράδειγμα, εάν μια προσαρμοσμένη Outlook φόρμας περιέχει Visual Basic Scripting Edition (VBScript) που χρησιμοποιεί το Outlook και το CDO μοντέλα αντικειμένου, ο χρήστης ειδοποιείται δύο φορές, για να καθορίσετε το χρονικό διάστημα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί το μοντέλο αντικειμένου, ο χρήστης ειδοποιείται μία φορά για κάθε μοντέλο αντικειμένου.

Οι επαναφορά ερωτήσεων ασφαλείας όταν κάνετε επανεκκίνηση του Outlook

Εάν κλείσετε και στη συνέχεια ξεκινήστε πάλι το Outlook, λαμβάνετε μια άλλη γραμμή εντολών για να επιτρέψετε την πρόσβαση εάν κάποιο άλλο πρόγραμμα ζητά πρόσβαση στο μοντέλο αντικειμένου του Outlook. Όταν επιτρέπετε την πρόσβαση στο μοντέλο αντικειμένου του Outlook του υπολογιστή δεν αποθηκεύει αυτές τις πληροφορίες, έτσι, θα σας ζητηθεί ξανά να επιτρέψετε την πρόσβαση όταν κάνετε επανεκκίνηση του Outlook και ένα πρόγραμμα ζητά πρόσβαση στο μοντέλο αντικειμένου.

Αντικείμενα δεδομένων συνεργασίας (CDO)

CDO είναι ένα άλλο μοντέλο αντικειμένου που άτομα εγγραφής ιοί μπορούν να χρησιμοποιήσουν για την αποστολή αλληλογραφίας. Η ενημερωμένη έκδοση του Microsoft Outlook 98 καταργεί CDO από το σύστημά σας για να τεθούν αμέσως τον κίνδυνο, αλλά την ενημερωμένη έκδοση του Outlook 2000 δεν είναι δυνατό να καταργήσει το CDO. Η Microsoft συνιστά να καταργήσετε με μη αυτόματο τρόπο CDO, χρησιμοποιώντας το εργαλείο "Προσθαφαίρεση" στο Outlook ή το πρόγραμμα εγκατάστασης του Office.

Διαχειριστής δεν μπορεί να Re-Enable το κουμπί "Αποστολή"

Η ενημερωμένη έκδοση περιορίζει τη χρήση του αντικειμένου CommandBars έτσι ώστε το αντικείμενο δεν είναι δυνατή μέσω προγραμματισμού κάντε κλικ στοΣΤΕΙΛΤΕτο κουμπί. Δεν υπάρχει καμία επιλογή διαχείρισης για να καταργήσετε αυτόν τον περιορισμό. Ως μια λύση, μπορείτε να αλλάξετε τις κατάλληλες επιλογές για την αποστολή μέσω προγράμματος αλληλογραφίας, χρησιμοποιώντας τοΣΤΕΙΛΤΕΗ μέθοδος.

Χρήση της λίστας διανομής με τη φόρμα ασφαλείας του Outlook

Εάν πληκτρολογήσετε τις λίστες διανομής σε τοΤα μέληπλαίσιο από τη φόρμα ασφαλείας του Outlook, ασφαλείας, οι ρυθμίσεις δεν εφαρμόζονται σε κάθε χρήστη στη λίστα διανομής. Πρέπει να προσθέσετε χρήστες ξεχωριστά για τις ρυθμίσεις ασφαλείας για να εργαστείτε.

Μοντέλο αντικειμένου του χρονιστή που ισχύει για το Ναι και όχι τα κουμπιά

Εάν ένα πρόγραμμα προσπαθεί να αποκτήσει πρόσβαση στο βιβλίο διευθύνσεών σας και κάνετε κλικ για να επιλέξετε το πλαίσιο ελέγχου για να επιτρέψετε την πρόσβαση για 10 λεπτά και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπίΟΧΙ,στο παράθυρο διαλόγου, η πρόσβαση στις πληροφορίες σας δεν επιτρέπεται για 10 λεπτά. Ο χρονιστής ισχύει εάν κάνετε κλικ είτε στοYESτο κουμπί ή τοΟΧΙ,κουμπί στο παράθυρο διαλόγου.

Πληροφορίες στο στο επάνω μέρος του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν εμφανίζει το όνομα του αρχείου

Αφού προσαρτήσετε ένα "μη ασφαλές" συνημμένο σε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, μπορείτε να αλλάξετε τις ιδιότητες του συνημμένου, προτού το στείλετε. Αυτή η ενέργεια αλλάζει το όνομα του αρχείου που εμφανίζεται στο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, παρόλο που στην πραγματικότητα δεν μετονομάζει την επισύναψη. Όταν ένας άλλος χρήστης λαμβάνει το στοιχείο, το συνημμένο δεν είναι διαθέσιμη. Ωστόσο, το μήνυμα πληροφοριών στο επάνω μέρος του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου δεν εμφανίζει το συνημμένο αρχείο πραγματικό όνομα, εμφανίζει το όνομα του αρχείου, όπως ορίστηκε από τον αποστολέα.

Αναφορές

Για πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας για το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Outlook, κάντε κλικ στο κουμπί αριθμούς των άρθρων παρακάτω για να προβάλετε τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
262631OL2000: Πληροφορίες σχετικά με την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας για το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Outlook
262701OL2000: Πληροφορίες προγραμματιστή σχετικά με την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας για το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Outlook
263297OL2000: Πληροφορίες διαχειριστή για την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας για το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Outlook
264567OL2000: Διαμόρφωση γνωστά ζητήματα με την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας για το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Outlook
264128OL2000: Γνωστά ζητήματα διαλειτουργικότητας με την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας για το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Outlook
264130OL2000: Γνωστά ζητήματα άλλων κατασκευαστών, με την ενημερωμένη έκδοση ασφαλείας για το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του Outlook

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 262634 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 3.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft Outlook 2000 Standard Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbpending kbprb kbmt KB262634 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:262634

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com