ΕΠΙΔΙΌΡΘΩΣΗ: Διαρροή μνήμης όταν χρησιμοποιείτε την κλάση FileSystemWatcher σε ένα.NET εφαρμογής που βασίζεται στο πλαίσιο 4.0

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2628838 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

Συμπτώματα

Όταν χρησιμοποιείτε το FileSystemWatcher Κλάση στη Microsoft.NET εφαρμογών που βασίζονται σε πλαίσιο 4 να παρακολουθήσετε αλλαγές σε έναν καθορισμένο κατάλογο, παρουσιάζεται διαρροή μνήμης.

Αιτία

Αυτό το ζήτημα παρουσιάζεται εξαιτίας ενός σφάλματος στο του FileSystemWatcher κλάση. Όταν έναFileSystemWatcherδημιουργείται το αντικείμενο, τοFileSystemWatcherΚλάση χρήσεις τηςGCHandleκλάση για να δημιουργήσετε μια λαβή καρφιτσωμένων συλλογής απορριμμάτων (GC). Ο δείκτης χειρισμού είναι 8 χιλιάδες byte και χρησιμοποιεί μορφή δεδομένων byte []. Ωστόσο, τοFileSystemWatcher αντικείμενο απελευθερώνει ποτέ το δείκτη χειρισμού συλλογής απορριμμάτων. Επομένως, προκύπτει το ζήτημα που περιγράφεται στην ενότητα "Συμπτώματα".

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Πληροφορίες επείγουσας επιδιόρθωσης

Μια υποστηριζόμενη επείγουσα επιδιόρθωση είναι τώρα διαθέσιμη από τη Microsoft. Ωστόσο, προορίζεται για τη διόρθωση μόνο το ζήτημα που περιγράφει αυτό το άρθρο. Eφαρμόστε τη μόνο σε συστήματα που αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο ζήτημα.

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, επικοινωνήστε με υπηρεσίες υποστήριξης πελατών της Microsoft για να αποκτήσετε την επείγουσα επιδιόρθωση. Για μια πλήρη λίστα αριθμών τηλεφώνου υπηρεσίες υποστήριξης πελατών της Microsoft και πληροφορίες σχετικά με το κόστος υποστήριξης, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία Web της Microsoft:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
Σημείωση Σε ειδικές περιπτώσεις, εάν ένας μηχανικός υποστήριξης της Microsoft κρίνει ότι μια συγκεκριμένη ενημερωμένη έκδοση θα επιλύσει το ζήτημα χρεώσεις που υφίστανται κανονικά για κλήσεις υποστήριξης, ίσως έχει ακυρωθεί. Για πρόσθετες ερωτήσεις υποστήριξης και για θέματα που δεν αφορούν τη συγκεκριμένη ενημερωμένη έκδοση, θα ισχύσουν οι χρεώσεις υποστήριξης.

Προϋποθέσεις

Για να εφαρμόσετε αυτήν την επείγουσα επιδιόρθωση, πρέπει να έχετε το.Εγκατάσταση του 4 Framework NET.

Απαιτήσεις επανεκκίνησης

Πρέπει να κάνετε επανεκκίνηση του υπολογιστή μετά την εφαρμογή αυτής της επείγουσας επιδιόρθωσης, εάν χρησιμοποιούνται τα ενεχόμενα αρχεία.

Συνιστάται να κλείσετε όλες.NET Framework εφαρμογές που κλειδώνουν ή χρησιμοποιήστε τα ενεχόμενα αρχεία, πριν να εγκαταστήσετε αυτήν την επείγουσα επιδιόρθωση.

Πληροφορίες αρχείου

Η καθολική έκδοση αυτής της επείγουσας επιδιόρθωσης έχει τα χαρακτηριστικά αρχείου (ή νεότερα χαρακτηριστικά αρχείου) που παρατίθενται στον παρακάτω πίνακα. Οι ημερομηνίες και οι ώρες για αυτά τα αρχεία περιλαμβάνονται στην συντονισμένη παγκόσμια ώρα (UTC). Όταν προβάλλετε τις πληροφορίες του αρχείου, μετατρέπεται σε τοπική ώρα. Για να βρείτε τη διαφορά μεταξύ της ώρας UTC και της τοπικής ώρας, χρησιμοποιήστε την Ζώνη ώρας στο το Ημερομηνία και ώρα το στοιχείο στον πίνακα ελέγχου.

Για όλες τις υποστηριζόμενες εκδόσεις που βασίζονται σε 86 του x το.NET Framework 4 για Windows Server 2003, στα Windows XP, τα Windows Vista, Windows Server 2008, για τον Windows Server 2008 R2, ή, για τα Windows 7
Σύμπτυξη αυτού του πίνακαΑνάπτυξη αυτού του πίνακα
Όνομα αρχείουΈκδοση του αρχείουΜέγεθος αρχείουΗμερομηνίαΏραΠλατφόρμα
System.dll4.0.30319.5133,511,11210-Οκτ-201102: 35x 86
Για όλες τις υποστηριζόμενες εκδόσεις που βασίζονται σε επεξεργαστή 64 του x το.NET Framework 4 για Windows Server 2003, στα Windows XP, τα Windows Vista, Windows Server 2008, Windows 7 ή Windows Server 2008 R2
Σύμπτυξη αυτού του πίνακαΑνάπτυξη αυτού του πίνακα
Όνομα αρχείουΈκδοση του αρχείουΜέγεθος αρχείουΗμερομηνίαΏραΠλατφόρμα
System.dll4.0.30319.5133,511,11210-Οκτ-201102: 35x 64
Για όλες τις υποστηριζόμενες εκδόσεις IA 64–based του.NET Framework 4 για Windows Server 2003, Windows Server 2008 ή Windows Server 2008 R2
Σύμπτυξη αυτού του πίνακαΑνάπτυξη αυτού του πίνακα
Όνομα αρχείουΈκδοση του αρχείουΜέγεθος αρχείουΗμερομηνίαΏραΠλατφόρμα
System.dll4.0.30319.5133,511,11210-Οκτ-201102: 35IA-64

Περισσότερες πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το FileSystemWatcher κλάση, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία MSDN στο Web:
Γενικές πληροφορίες σχετικά με την κλάση FileSystemWatcher
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το GCHandle δομή, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία MSDN στο Web:
Γενικές πληροφορίες σχετικά με τη δομή GCHandle

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ένα ζήτημα στα προϊόντα της Microsoft που παρατίθενται στην ενότητα "Ισχύει για".

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2628838 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 15 Νοεμβρίου 2011 - Αναθεώρηση: 1.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft .NET Framework 4.0
Λέξεις-κλειδιά: 
kbqfe kbhotfixserver kbfix kbexpertiseadvanced kbsurveynew kbmt KB2628838 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:2628838

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com