FIX: Memorie leak când utilizați clasa FileSystemWatcher într-o.NET cadru 4.0-bază cerere

Traduceri articole Traduceri articole
ID articol: 2628838 - View products that this article applies to.
Măriți totul | Reduceți totul

În această pagină

SIMPTOME

Când utilizați FileSystemWatcher Clasa de la Microsoft.NET cadru 4-bază cerere pentru a viziona pentru modificări într-un director specificat, se produce o irosire de memorie.

CAUZĂ

Această problemă se produce din cauza unei erori FileSystemWatcher clasa. Atunci când oFileSystemWatcherobiect este creat,FileSystemWatcherclasa utilizărilorGCHandleclasa pentru a crea un ghidaj pinned garbage collector (GC). Handle-ul este 8 mii de octeți și utilizează formatul de date octet []. Cu toate acestea,FileSystemWatcher obiect eliberează niciodată ghidajul de Colectorul gunoiului. Prin urmare, se produce problema descrisă în secțiunea „Simptome".

REZOLUȚIE

Informații despre remedierea rapidă

O remediere rapidă acceptate este acum disponibilă de la Microsoft. Cu toate acestea, acesta este destinat pentru a corecta numai problemei descrise în acest articol. Aplicați-o numai pe sistemele care întâmpină această problemă anume.

Pentru a rezolva această problemă, contactați serviciile de asistență pentru clienți Microsoft pentru a obține remedierea rapidă. Pentru o listă completă a numerelor de telefon serviciilor de asistență pentru clienți Microsoft și informații referitoare la costul suportului, vizitați următorul site Web Microsoft:
http://support.Microsoft.com/contactus/?ws=support
Notă În cazuri speciale, taxele care sunt suportate de obicei pentru apelurile de asistență pot fi anulate dacă un profesionist de suport Microsoft stabilește că o anumită actualizare va rezolva problema. Costurile uzuale de sprijin va aplica sprijin suplimentar întrebări și probleme care nu se califică pentru actualizarea specifice în cauză.

Cerințe preliminare

Pentru a aplica această remediere rapidă, trebuie să aveți.NET cadru 4 instalat.

Cerință de repornire

Trebuie să reporniți computerul după aplicarea acestei remedieri rapide dacă fișierele afectate sunt utilizate.

Vă recomandăm să închideți toate.NET Framework aplicații care bloca sau utiliza fi?ierele afectate înainte să instalați această remediere rapidă.

Informații despre fișier

Versiunea globală a acestui remediu rapid are atributele de fișier (sau atribute de fișier mai recente) enumerate în următorul tabel. Datele și orele acestor fișiere sunt enumerate în timp Universal coordonat (TUC). Când vizualizați informațiile de fișier, acesta este convertit la ora locală. Pentru a afla diferența între timpul local și UTC, utilizați Fus orar fila în Data și ora element din panoul de Control.

Pentru toate sprijinite x 86-based versiuni ale.NET Framework 4 pentru Windows Server 2003, pentru Windows XP, pentru Windows Vista, pentru Windows Server 2008, pentru Ferestre a servi 2008 R2, sau pentru Windows 7
Reduceți tabelulMăriți tabelul
Numele fișieruluiVersiunea fișieruluiDimensiunea fișieruluiDataTimpPlatforma
System.dll4.0.30319.5133,511,11210-Oct-201102: 35x 86
Pentru toate sprijinite x 64-bază versiuni ale.NET Framework 4 pentru Windows Server 2003, pentru Windows XP, pentru Windows Vista, pentru Windows Server 2008, Windows 7 sau Windows Server 2008 R2
Reduceți tabelulMăriți tabelul
Numele fișieruluiVersiunea fișieruluiDimensiunea fișieruluiDataTimpPlatforma
System.dll4.0.30319.5133,511,11210-Oct-201102: 35x 64
Pentru toate acceptate versiunile IA-64–based.NET Framework 4 pentru Windows Server 2003, pentru Windows Server 2008 sau Windows Server 2008 R2
Reduceți tabelulMăriți tabelul
Numele fișieruluiVersiunea fișieruluiDimensiunea fișieruluiDataTimpPlatforma
System.dll4.0.30319.5133,511,11210-Oct-201102: 35IA-64

INFORMAȚII SUPLIMENTARE

Pentru mai multe informații despre FileSystemWatcher clasa, vizitați următoarele site-ul MSDN:
Informații generale despre clasa FileSystemWatcher
Pentru mai multe informații despre GCHandle structura, vizitați următoarele site-ul MSDN:
Informații generale despre structura GCHandle

STARE

Microsoft a confirmat că aceasta este o problemă în produsele Microsoft enumerate în secțiunea „se aplică la".

Proprietă?i

ID articol: 2628838 - Ultima examinare: 15 noiembrie 2011 - Revizie: 1.0
SE APLICĂ LA:
  • Microsoft .NET Framework 4.0
Cuvinte cheie: 
kbqfe kbhotfixserver kbfix kbexpertiseadvanced kbsurveynew kbmt KB2628838 KbMtro
Traducere automată
IMPORTANT: Acest articol a fost tradus de software-ul de traducere automată Microsoft, nu de un traducător. Deoarece Microsoft vă oferă atât articole traduse de persoane, cât și articole traduse automat, toate articolele din Baza noastră de cunoștințe vor fi disponibile în limba dvs. nativă. Totuși, un articol tradus automat nu este întotdeauna perfect. Acesta poate conține greșeli de vocabular, sintaxă sau gramatică, precum în cazul în care un vorbitor străin poate face greșeli vorbind limba dvs. nativă. Compania Microsoft nu este responsabilă pentru nicio inexactitate, eroare sau daună cauzată de traducerea necorespunzătoare a conținutului sau de utilizarea traducerii necorespunzătoare de către clienții săi. De asemenea, Microsoft actualizează frecvent software-ul de traducere automată.
Face?i clic aici pentru a vizualiza versiunea în limba engleză a acestui articol:2628838

Trimite?i feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com