Πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εντολή "Άνοιγμα με Εξερεύνησης" και τον τρόπο αντιμετώπισης προβλημάτων με την επιλογή αυτή στο SharePoint Online

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 2629108 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Σε αυτήν τη σελίδα

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Αυτό το άρθρο περιγράφει τον τρόπο χρήσης του Άνοιγμα με την Εξερεύνηση εντολής με την ηλεκτρονική του SharePoint για να προβάλετε, αντιγραφή και μετακίνηση αρχείων σε μια βιβλιοθήκη. Το άρθρο περιγράφει επίσης τον τρόπο αντιμετώπισης προβλημάτων που ενδέχεται να αντιμετωπίσετε όταν χρησιμοποιείτε αυτήν την εντολή.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΑ

Όταν χρησιμοποιείτε το Άνοιγμα με την Εξερεύνηση<b00> </b00> εντολή, ανοίγει η Εξερεύνηση των Windows στον υπολογιστή σας. Ωστόσο, Εξερεύνηση των Windows, στη συνέχεια, εμφανίζει τη δομή του φακέλου στο διακομιστή που φιλοξενεί την τοποθεσία. Στη συνέχεια, μπορείτε να εργαστείτε με τα αρχεία στο φάκελο. Για παράδειγμα, μπορείτε να εκτελέσετε ενέργειες, χρησιμοποιώντας την Εξερεύνηση των Windows, που περιλαμβάνουν τα εξής:
 • Μεταφέρετε έγγραφα σε βιβλιοθήκες.
 • Δημιουργήστε φακέλους.
 • Μετακίνηση ή αντιγραφή εγγράφων σε μία βιβλιοθήκη σε άλλη βιβλιοθήκη μέσα στην ίδια συλλογή τοποθεσιών ή μεταξύ των συλλογών τοποθεσιών.
 • Διαγραφή πολλών εγγράφων ταυτόχρονα.

Χρησιμοποιήστε το "Άνοιγμα με Εξερεύνησης" σε βιβλιοθήκη εγγράφων του SharePoint Online

Στη βιβλιοθήκη εγγράφων του SharePoint Online, κάντε κλικ στην καρτέλα βιβλιοθήκη και, στη συνέχεια, στην ομάδα Εξαγωγή & σύνδεση στην κορδέλα, κάντε κλικ στο Άνοιγμα με την Εξερεύνηση εικονίδιο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πώς μπορείτε να αντιγράψετε ή να μετακινήσετε αρχεία βιβλιοθήκης χρησιμοποιώντας Άνοιγμα με την Εξερεύνηση, επισκεφθείτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:

Αντιμετώπιση προβλημάτων μηνυμάτων λάθους "Άνοιγμα με Εξερεύνησης"

Όταν πραγματοποιείτε περιήγηση σε βιβλιοθήκη εγγράφων του SharePoint Online, ενδέχεται να λάβετε ζητήματα διακοπτόμενης σύνδεσης ή ενδέχεται να εμφανιστεί ένα από τα ακόλουθα μηνύματα λάθους:
Το πρόγραμμα-πελάτης δεν υποστηρίζει το άνοιγμα αυτής της λίστας με την Εξερεύνηση των Windows
Οργανώνουμε ένα πρόβλημα κατά το άνοιγμα αυτής της θέσης στην Εξερεύνηση. Προσθέστε αυτήν την τοποθεσία web στη λίστα των αξιόπιστων τοποθεσιών σας και προσπαθήστε ξανά.
Οργανώνουμε ένα πρόβλημα κατά το άνοιγμα αυτής της θέσης στην Εξερεύνηση. Για να ανοίξετε την Εξερεύνηση αρχείων, πρέπει να προσθέσετε αυτήν την τοποθεσία στη λίστα αξιόπιστων τοποθεσιών και επιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου "Να παραμένω σε" όταν εισέλθετε στην τοποθεσία SharePoint Online. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην ενότητα http://support.microsoft.com/kb/2629108.

Για Internet Explorer 10 με Windows 7 ή Windows 8, εγκαταστήστε την επείγουσα επιδιόρθωση για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding start collapsed
Εάν χρησιμοποιείτε Internet Explorer 10 με Windows 7 ή Windows 8, έχει κυκλοφορήσει μια επείγουσα επιδιόρθωση για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα. Για περισσότερες πληροφορίες, μεταβείτε στο ακόλουθο άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
2846960 Σφάλμα όταν ανοίγετε μια βιβλιοθήκη εγγράφων του SharePoint, στην Εξερεύνηση των Windows ή αντιστοιχίστε μια μονάδα δίσκου δικτύου για τη βιβλιοθήκη, μετά την εγκατάσταση του Internet Explorer 10
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding end collapsed

Ο έλεγχος ταυτότητας στο Office 365

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding start collapsed
Βεβαιωθείτε ότι είστε εξουσιοδοτημένοι να Office 365. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Εισέλθετε στην τοποθεσία SharePoint Online χρησιμοποιώντας τις πιστοποιήσεις του Office 365 και βεβαιωθείτε ότι κάνετε κλικ για να επιλέξετε το πλαίσιο ελέγχου να παραμένω σε, όπως φαίνεται στο παρακάτω στιγμιότυπο:

  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  Στιγμιότυπο οθόνης του Office 365 πλαισίου ελέγχου για να παραμένω σε επιλογή


  Σημείωση Εάν προηγουμένως δεν επιλέξετε αυτήν τη ρύθμιση και στη συνέχεια, περιηγηθείτε σε μια τοποθεσία του SharePoint Online ή της πύλης του Office 365 και έχετε εισέλθει ήδη, πρέπει να πρώτα να εξέλθετε και, στη συνέχεια, συνδεθείτε ξανά χρησιμοποιώντας το πλαίσιο ελέγχου να παραμένω σε . Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  1. Στην κορδέλα Office 365, κάντε κλικ στο βέλος αναπτυσσόμενης λίστας δίπλα στο όνομα χρήστη σας.
  2. Κάντε κλικ στο κουμπί Έξοδος.
  3. Κλείστε όλα τα παράθυρα του προγράμματος περιήγησης.
  4. Αναζήτηση στην πύλη του Office 365.
  5. Επιλέξτε το πλαίσιο ελέγχου να παραμένω σε , εισαγάγετε τα διαπιστευτήριά σας και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Είσοδος (αν είναι απαραίτητο).

 2. Ανοίξτε μια βιβλιοθήκη εγγράφων σε προβολή Εξερεύνησης.
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding end collapsed

Προσθέστε τις τοποθεσίες του SharePoint Online αξιόπιστες τοποθεσίες

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding start collapsed
Βεβαιωθείτε ότι οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις URL του SharePoint έχουν προστεθεί στη ζώνη αξιόπιστων τοποθεσιών του Internet Explorer. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Ξεκινήστε τον Internet Explorer.
 2. Ανάλογα με την έκδοση του Internet Explorer, εκτελέστε μία από τις ακόλουθες ενέργειες:
  • Κάντε κλικ στο μενού Εργαλεία και στη συνέχεια κάντε κλικ στην εντολή Επιλογές Internet.
  • Κάντε κλικ στο εικονίδιο του πηδαλίου και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην εντολή Επιλογές Internet.


  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  Ένα στιγμιότυπο οθόνης του Επιλογές Internet που επισημαίνονται με το εικονίδιο του πηδαλίου

 3. Κάντε κλικ στην καρτέλα ασφάλεια , κάντε κλικ στην επιλογή Αξιόπιστες τοποθεσίεςκαι, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί τοποθεσίες.

  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  Ένα στιγμιότυπο οθόνης από την καρτέλα "Ασφάλεια" στη σελίδα "Επιλογές Internet"

 4. Στο πλαίσιο Προσθήκη αυτής της τοποθεσίας Web στη ζώνη , πληκτρολογήστε τη διεύθυνση URL για την τοποθεσία του SharePoint Online που θέλετε να προσθέσετε στη ζώνη αξιόπιστων τοποθεσιών και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη. Για παράδειγμα, πληκτρολογήστε https://contoso. sharepoint.com. (Εδώ, το σύμβολο κράτησης θέσης contoso αντιπροσωπεύει τον τομέα που χρησιμοποιείτε για την εταιρεία σας). Επαναλάβετε αυτό το βήμα για κάθε επιπλέον τοποθεσίες που θέλετε να προσθέσετε σε αυτήν τη ζώνη.

  Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
  Ένα στιγμιότυπο οθόνης του σελίδα "Αξιόπιστες τοποθεσίες"

 5. Μετά την προσθήκη της κάθε τοποθεσίας στη λίστα τοποθεσιών Web , κάντε κλικ στο κουμπί Κλείσιμοκαι στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί OK.
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding end collapsed

Ελέγξτε την κατάσταση της υπηρεσίας WebClient

Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding start collapsed
Βεβαιωθείτε ότι θα εφαρμοστούν τις τελευταίες ενημερωμένες εκδόσεις των Windows. Εάν εφαρμόζονται όλες τις πρόσφατες ενημερώσεις και το ζήτημα εξακολουθεί να εμφανίζεται, βεβαιωθείτε ότι εκτελείται η υπηρεσία WebClient. Για να το κάνετε αυτό, ακολουθήστε τα εξής βήματα:
 1. Ακολουθήστε το βήμα κατάλληλη για το λειτουργικό σας σύστημα:
  • Για τα Windows XP, Windows Vista και Windows 7, κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, κάντε κλικ στην εντολή Εκτέλεση, πληκτρολογήστε Services.msc, και στη συνέχεια πιέστε το πλήκτρο Enter.
  • Για τα Windows 8, κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξη, πληκτρολογήστε services.mscκαι, στη συνέχεια, πιέστε το πλήκτρο Enter.
  • Για Windows Server 2008 ή Windows Server 2012, κάντε κλικ στο κουμπί "Έναρξη", πληκτρολογήστε Services.msc, και στη συνέχεια πιέστε το πλήκτρο Enter. Εάν η υπηρεσία WebClient δεν υπάρχει, πρέπει πρώτα να εγκαταστήσετε την εμπειρία της επιφάνειας εργασίας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης της εμπειρίας επιφάνειας εργασίας, ανατρέξτε την ακόλουθη τοποθεσία της Microsoft στο Web:
   Εγκατάσταση εμπειρία στην επιφάνεια εργασίας
 2. Στη λίστα υπηρεσιών, εντοπίστε την υπηρεσία WebClient και, στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι έχει οριστεί η κατάστασή της στη στήλη κατάσταση για να ξεκινήσει. Εάν δεν έχει οριστεί σε αποτελέσματα, κάντε διπλό κλικ την υπηρεσία WebClient , κάντε κλικ στο κουμπί Έναρξηκαι στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί OK.

Εάν έχετε εκτελείτε τα Διαγνωστικά του Microsoft Online Services και το Κιτ εργαλείων υποστήριξης καταγραφής (MOSDAL), μπορείτε να προσδιορίσετε αν έχει εκτελεστεί τις υπηρεσίες WebClient. Από τα αρχεία καταγραφής MOSDAL, στο φάκελο "Διαγνωστικά συστήματος", ανοίξτε Tasklist_svc.txt και κάντε αναζήτηση για την υπηρεσία WebClient. Εάν δεν μπορείτε να το βρείτε, δεν εκτελεί τις υπηρεσίες WebClient.

Επιπλέον, μπορείτε να επαληθεύσετε αξιόπιστες τοποθεσίες. Από τα αρχεία καταγραφής MOSDAL, στον φάκελο μητρώου που περιέχονται στο φάκελο του Internet Explorer, αναζητήστε τα αρχεία κλειδιών του μητρώου ZoneMap ρυθμίσεις Internet για τις αξιόπιστες τοποθεσίες.

Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στο ακόλουθο άρθρο της Γνωσιακής:
960625 Του Microsoft Online Services Διαγνωστικά και κιτ εργαλείων υποστήριξης καταγραφής (MOSDAL)
Σύμπτυξη αυτής της εικόναςΑνάπτυξη αυτής της εικόνας
assets folding end collapsed

Αντιμετώπιση προβλημάτων σε πιο αργή από την αναμενόμενη "Άνοιγμα με" επιδόσεις του Explorer σε έναν Windows 8 ή υπολογιστές που βασίζονται σε Windows Server 2012

Όταν κάνετε αναζήτηση σε βιβλιοθήκη εγγράφων του SharePoint Online και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί "Άνοιγμα με Εξερεύνησης", ενδέχεται να αντιμετωπίσετε ένα ζήτημα στο οποίο η απαρίθμηση των αρχείων και των καταλόγων είναι χαμηλότερες από τις αναμενόμενες. Κυκλοφόρησε μια επείγουσα επιδιόρθωση για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα. Για περισσότερες πληροφορίες, μεταβείτε στο ακόλουθο άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
2782826 Αργές επιδόσεις όταν συνδέεστε σε έναν κοινόχρηστο φάκελο WebDAV στα Windows 8 ή παράθυρο διακομιστή 2012

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εργασία με την υπηρεσία WebClient, μεταβείτε στα ακόλουθα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft:
 • 2548470 Διακόπτεται η λειτουργία μιας υπηρεσίας WebClient σε έναν υπολογιστή που εκτελεί Windows 7 ή Windows Server 2008 R2 κατά τη σύνδεση ενός πόρου WebDav
 • 943280 Ζητά πιστοποιήσεις κατά την πρόσβαση σε τοποθεσίες του FQDN από έναν υπολογιστή Windows 7 ή Windows Vista

Εξακολουθείτε να χρειάζεστε βοήθεια; Μεταβείτε το Κοινότητα του Office 365 .

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 2629108 - Τελευταία αναθεώρηση: Τετάρτη, 2 Ιουλίου 2014 - Αναθεώρηση: 28.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
 • Microsoft Office SharePoint Online
 • Microsoft Windows XP Professional
 • Microsoft Windows XP Home Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
o365 mosdal4.5 o365a o365e o365p o365m o365022013 kbgraphxlink kbgraphic kbmt KB2629108 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο έχει μεταφραστεί χρησιμοποιώντας λογισμικό μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και μπορείτε να το διορθώσετε χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Community Translation Framework (CTF) (Πλαίσιο μετάφρασης κοινότητας). Η Microsoft παρέχει μηχανική μετάφραση, επεξεργασία μετά τη μηχανική μετάφραση από την κοινότητα και άρθρα μεταφρασμένα από επαγγελματίες προκειμένου να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής βάσης σε πολλές γλώσσες. Τα άρθρα μηχανικής μετάφρασης και αυτά που επεξεργάζονται ύστερα από μηχανική μετάφραση ενδέχεται να περιέχουν σφάλματα στο λεξιλόγιο, στη σύνταξη ή/και στη γραμματική. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες μας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το CTF, μεταβείτε στην τοποθεσία http://support.microsoft.com/gp/machine-translation-corrections/el.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη: 2629108

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com