Εμφανίζεται το μήνυμα λάθους PPT2000:: Η ιστοσελίδα εσάς που ζητήθηκε δεν είναι διαθέσιμη για εργασία χωρίς σύνδεση

Μεταφράσεις άρθρων Μεταφράσεις άρθρων
Αναγν. άρθρου: 262966 - Δείτε τα προϊόντα στα οποία αναφέρεται το συγκεκριμένο άρθρο.
Ανάπτυξη όλων | Σύμπτυξη όλων

Συμπτώματα

Όταν αποθηκεύετε μια παρουσίαση διαφανειών πολλών ως μια ιστοσελίδα σε ένα φάκελο και στη συνέχεια εργαστείτε χωρίς σύνδεση σε αυτό, μπορεί να εμφανίζεται μόνο την πρώτη διαφάνεια. Όταν προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε άλλες διαφάνειες, ενδέχεται να λάβετε το ακόλουθο μήνυμα λάθους:
Η ιστοσελίδα που ζητήσατε δεν είναι διαθέσιμη εκτός σύνδεσης. Για να προβάλετε αυτήν τη σελίδα, κάντε κλικ στο κουμπί "σύνδεση".

Προτεινόμενη αντιμετώπιση

Για να επιλύσετε αυτό το ζήτημα, αποκτήστε το πιο πρόσφατο service pack για το Microsoft Office 2000. Για πρόσθετες πληροφορίες, κάντε κλικ στον αριθμό του άρθρου παρακάτω, για να προβάλετε το άρθρο της Γνωσιακής Βάσης της Microsoft (Knowledge Base):
276367OFF2000: Τρόπος λήψης του τελευταίου Service Pack του Office 2000

Κατάσταση

Η Microsoft έχει επιβεβαιώσει ότι πρόκειται για ζήτημα το οποίο παρουσιάζεται στα προϊόντα της που αναφέρονται στην αρχή αυτού του άρθρου.Το ζήτημα αυτό διορθώθηκε αρχικά στο Service Pack 2 του Microsoft Office 2000.

Ιδιότητες

Αναγν. άρθρου: 262966 - Τελευταία αναθεώρηση: Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2010 - Αναθεώρηση: 2.0
Οι πληροφορίες σε αυτό το άρθρο ισχύουν για:
  • Microsoft PowerPoint 2000 Standard Edition
Λέξεις-κλειδιά: 
kbbug kboffice2000presp2fix kboffice2000sp2fix kbqfe kbmt KB262966 KbMtel
Μηχανικά μεταφρασμένο
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Αυτό το άρθρο είναι προϊόν λογισμικού μηχανικής μετάφρασης της Microsoft και όχι ανθρώπινης μετάφρασης. Η Microsoft σάς προσφέρει άρθρα που είναι προϊόντα ανθρώπινης αλλά και μηχανικής μετάφρασης έτσι ώστε να έχετε πρόσβαση σε όλα τα άρθρα της Γνωσιακής Βάσης μας στη δική σας γλώσσα. Ωστόσο, ένα άρθρο που έχει προκύψει από μηχανική μετάφραση δεν είναι πάντα άριστης ποιότητας. Ενδέχεται να περιέχει λεξιλογικά, συντακτικά ή γραμματικά λάθη, όπως ακριβώς τα λάθη που θα έκανε ένας μη φυσικός ομιλητής επιχειρώντας να μιλήσει τη γλώσσα σας. Η Microsoft δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχόν ανακρίβειες, σφάλματα ή ζημίες που προκύψουν λόγω τυχόν παρερμηνειών στη μετάφραση του περιεχομένου ή χρήσης του από τους πελάτες της. Επίσης, η Microsoft πραγματοποιεί συχνά ενημερώσεις στο λογισμικό μηχανικής μετάφρασης.
Η αγγλική έκδοση αυτού του άρθρου είναι η ακόλουθη:262966

Αποστολή σχολίων

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com