FIX: Foutbericht bij het openen van een traceringsbestand Transaction Integrator in Host Integration Server 2010: "bestand niet kan worden geïnterpreteerd - tekenreeks is niet herkend als geldige DateTime"

Vertaalde artikelen Vertaalde artikelen
Artikel ID: 2629661 - Bekijk de producten waarop dit artikel van toepassing is.
Alles uitklappen | Alles samenvouwen

Symptomen

Vastleggen van een traceringsbestand Transaction Integrator op een server waarop Microsoft Host Integration Server 2010. Bij het openen van het traceerbestand op een server die Host Integration Server wordt uitgevoerd en die verschillende landinstellingen gebruikt, wordt het volgende foutbericht weergegeven van de traceringsviewer hulpprogramma:
-Fout in traceerbestand pad\trace_file_name
Bestand kan niet worden geïnterpreteerd - tekenreeks is niet herkend als geldige DateTime.

Oplossing

De hotfix dit probleem lost is opgenomen in cumulatieve updatepakket 2 voor 2010 van Host Integration Server.

Voor meer informatie over hoe u dit cumulatieve updatepakket klikt u op het volgende artikelnummer in de Microsoft Knowledge Base:
2616519 Cumulatieve updatepakket 2 voor de Host Integration Server 2010

Workaround

Dit probleem wilt omzeilen, open het traceringsbestand op een server die Host Integration Server wordt uitgevoerd en die is geconfigureerd voor gebruik van hetzelfde land als de server waarop de tracering is vastgelegd.

Status

Microsoft heeft bevestigd dat dit een probleem is in de Microsoft-producten die worden vermeld in de sectie 'Van toepassing op'.

Eigenschappen

Artikel ID: 2629661 - Laatste beoordeling: zaterdag 10 december 2011 - Wijziging: 1.0
De informatie in dit artikel is van toepassing op:
  • Microsoft Host Integration Server 2010
Trefwoorden: 
kbqfe kbfix kbexpertiseinter kbbug kbsurveynew kbmt KB2629661 KbMtnl
Automatisch vertaald artikel
BELANGRIJK: Dit artikel is vertaald door de vertaalmachine software van Microsoft in plaats van door een professionele vertaler. Microsoft biedt u professioneel vertaalde artikelen en artikelen vertaald door de vertaalmachine, zodat u toegang heeft tot al onze knowledge base artikelen in uw eigen taal. Artikelen vertaald door de vertaalmachine zijn niet altijd perfect vertaald. Deze artikelen kunnen fouten bevatten in de vocabulaire, zinsopbouw en grammatica en kunnen lijken op hoe een anderstalige de taal spreekt en schrijft. Microsoft is niet verantwoordelijk voor onnauwkeurigheden, fouten en schade ontstaan door een incorrecte vertaling van de content of het gebruik ervan door onze klanten. Microsoft past continue de kwaliteit van de vertaalmachine software aan door deze te updaten.
De Engelstalige versie van dit artikel is de volgende:2629661

Geef ons feedback

 

Contact us for more help

Contact us for more help
Connect with Answer Desk for expert help.
Get more support from smallbusiness.support.microsoft.com